Fredag, ??

Alltså, jag har helt tappat bort mina dagar! Hade ingen koll alls vilken dag de var idag, var tvungen att fråga. ^^
Men dagen idag har vart bra, sov till kl halv 2. Och känner mig utvilad för första gången på länge! Grymt skönt! Skämms inte alls för att jag sov så länge. Direkt efter frukosten, som då åts där vid kl 2, for vi till mormor och morfar. Skön dag! Har spelat spel, sett film och bara umgåtts med familjen och släkt. Hade gärna haft Amelia där, men den svikaren väljer att stanna i Vilhelmina istället! Illa Amelia, illa! Men imorgon kommer hon minsann! Eländes söta och underbara svikareAmelia.... Typiskt dig att vara seg och missa skjutsen. ;)

Orkar nog inte skriva mycket längre, känner mig mucho trött i skallen! efter allt spel kanske... ;D
Såg även Narnia på tv, Sjukt bra film! Älskaren!

Men ha en bra natt och sov gott! ;) Kram Cicci

Torsdag, God jul!

Från mig alla till er alla en riktigt god jul! :D

Jag ska inte skriva länge nu, illa att jag sitter här överhuvudtaget på jul... Menmen. Planen för idag ser ut ungefär såhär:

-Nu om en stund ska jag och bror ut på stan och köpa det sista julklapparna.
-Mitt på dagen ska vi till mormor och morfar o fika.
-Kalle anka.
-Julmiddag.
-Läsa jul evangelium.
-Julklapps utdelning.

Ungefär så i alla fall. Vi ska alltså fira hos mormor och morfar, kommer bli en lugn och skön jul.
Nu har jag just kommit ut från duschen och ska gå o torka håret sedan ut på stan. Men ni får ha en riktigt bra jul!
Glöm inte varför vi egentligen firar!

Massa julkramar från mig! //Cicci


Tisdag, looov!

Sista dagen idag! Sjukt nice!
Men idag försov jag mig så att jag missade bussen så pappa var tvungen att skjutsa in mig till Lycksele. Hur lyckas man försova sig sista dagen innan lovet?! Måste ha varit sjukt trött, var trött även hela dagen. Tur vi inte hade några lektioner, bara pyssel, film och mys. Trevlig dag faktiskt! Älskar min fina klass. :D 

Efter skolan hämtade pappa mig och vi for o kollade på lite julklappar. Jag är alltid med och väljer julklapparna som pappa köper till mig. ^^ Så idag valde jag en skoter hjälm och skoter skor som jag ska få av pappa i julklapp. hehe. Vi var också o kollade på en mobil, som jag ska få av både mamma och pappa. Men vet inte vilken jag vill ha... Måste klura ut det. Antigen en nokia eller samsung touch. Får se vad de blir. Allså, för mig är det helt obegripligt att det är jul på torsdag... Kan verkligen inte fatta det. Just nu vill jag bara få julen gjord, tiden innan jul är så jobbig! xD Längtar så sjukt till nyår och Unite!

Ikväll kommer Amelia hit och ska sova över! <3 Amelia har sagt nån gång förut att jag ofta får som jag vill utan att det stör någon annan. Tror det ligger lite sanning i de! ^^ hehe

Ha en mysig kväll! Kram Cicci


Jag och sötkusinen sommaren 2008!


p.s. ÄNTLIGEN LOOOOV!

Måndag, trött trött trött...

Efter den natten var det tur att Amelia hade sovit över. Annars hade jag aldrig tagit mig upp.  Men de gick rätt bra, vi var på badhuset på förmiddagen så behövde inte vara pigg. Tillbringade mest tid i bastun eller bara satt o pratade med vänner. Var inte på humör för bad. Hade tagit med mig hår inpackning som jag gick runt med. Håret blev så sjukt skönt efter! Måste ha varit en riktigt bra en! Men de var rätt mysigt ändå! Gillar mina tjejer! ;)
Efter badet fortsätter dagen att vara väldigt seg, film på engelskan och yoga på idrotten. Ni ska ba veta hur slö jag känner mig nu! Så de blir nog en tidig kväll ikväll! Kan inte fatta att det är jullov imorgon! Räknar inte morgondagen om en skoldag, de enda vi ska gör är pyssla, se film och umgås. Mysdag! Så sköööönt! :D

Ha en bra kväll! Kram Cicci



Söndag

Idag drog jag en lång sovmorgon igen. Kunde inte fara på mötet för skulle på släktträff på pappas sida. Så han hämtade mig kl 12. Det var mycket trevligt! Även om jag inte känner släkten på pappas sida så bra. Men god mat och trevligt folk! Vi hade ocksa "lilla jul" så alla fick varsin julklapp. Jag fick en väldigt fin handmålad skål. hehe
Direkt det var slut skjutsade pappa mig till stan för att det var dansträning. Så grymt bra de känns med danserna nu! Allt är klart, bara till att övaövaöva. Kommer bli så grymt bra! Tagga Unite! ;)
Senare när jag var hemma skulle Pontus och Jacob komma förbi och se film o fika lite. Mycket roligt! Men ännu roligare blev det är Amelia dök upp från ingenstans. Väldigt oväntat, men stor överraskning för alla (förutom mamma ^^). Så Amelia sov över den natten. När allt folk farit och vi låg i sägen o just hade somnat börjar två stycken i nån lägenhet under bråka och skrek så att de lät som om dom stog just utanför dörren. Så först vaknade både jag och Amelia av det. Sen när dom äntligen var tysta och vi äntligen somnat igen börjar min bror prata i telefonen så att vi båda vaknar igen! Sen hade jag väldigt svårt att somna om igen... Kändes som att jag inte sov nånting den natten.. 

Lördag, stan med Amelia!

Idag blev det en låång sovmorgon för mig! Sjukligt skönt! De har kroppen längtat efter. ;) Sov till ca 11.30. Sedan började jag vaknka till liv o satte igång filmen som jag inte hade orkat se klart igår kväll när jag kom hem. Efter en stund tog jag mig samman och gick upp o åt frukost. Amelia kom o hämtade upp mig där efter 1 nån gång, för vi skulle ut o julhandla lite. Hittade lite mer julklappar så snart är jag klar med allt.
Vi åkte sedan med mamma och Simon först till jysk och dollar. Och vi freakade ut totalt på parkeringen utanför dollar. Vi stannade i bilen för att vi trodde att den skulle vara vram. Men icket, den blev iskall på en gång och Amelia planerade att springa in på dollar för att skrika "kom då,kom då" till mamma och simon för att dom skulle skynda sig. Medans jag skulle springa efter och tackla ner henne på golvet och skrika "nej, neej". Allt medans metal spelades högt och det skulle sluta med att vi stog inne på dollar och headbangade medans Amelia säger "komdå, komdå" och jag "oj,oj,oj". hahah! Vilka bilder vi fick upp.
När mamma och Simon kom tillbaka sa dom att vi skulle lyxa oss o fara till frasses och äta. Var rätt sugen på sån mat för ovanlighetens skull. När vi väl satt och åt kom det instörtandes en hel drös med killar. Måste ha varit nån hockey resa eller något sådant. Lite kul allt. hehe

Väl hemma tände vi massa ljus och satte oss i soffan o pratade. Massa mys!
Just nu sitter vi bara o skrattar åt oss själv när vi satt i bilen. ^^ Men snart ska jag iväg på bönekväll med One way brudarna och killarna i lovsångs teamet Nightsky. Kommer bli kul! Så ska ta o avsluta nu. Får se om jag skriver mer idag.

Ha en bra fortsatt helg! ;) //Cicci




Fredag, äntligen helg!

Så grymt skönt med helg! Känner att jag har slarvat med sömnen i veckan. Huvudvärken har suttit i hela dagen mer eller mindre. Allt dess skjutande på läxor gör att det blir sena nätter. Inte blir det bättre när det är så sjukt kallt ute! 10-15 Minus är ju helt okej. Men när det börjar gå mot 20-30, då har det gått för långt! Klarar inte av det, mår illa om jag är ute när det är så kallt.. Men idag gjorde inte kylan så mycket, vi var o såg på esteternas julshow. Grymt bra! Mycket skratt blev det! Älskar verkligen teater..! Annars har dagen gått ganska fort. Ser fram emot att se slut betygen, tror det har gått lite bättre än vad jag trodde förut. Så de hoppas vi på! 
Insåg just en sak, det är 6 dagar kvar till jul... Fattar det verkligen inte. Men snart är alla julklappar klara i alla fall. Imorgon ska jag och Amelia ut o köpa resten. 

Ikväll var det sista ungdoms samlingen innan jul. Grymt mysig kväll! Först åt vi gröt, Wille fick mandeln. Sedan pyssel, lek och bara prat och gemenskap. Verkligen underbart go'a människor! Diggar er skarpt. ;) 

Men nu känner jag att huvudvärken kommer. Så ska gå o ta en kopp te och lägga mig i sängen & kanske se en film. Godnatt alla! Kram Cicci

Bild från upptacks lägret i början av terminen. Underbara människor! ;) Kram på er!




Onsdag

Måste ju berätta hur de gick i onsdags med dansen på mysak. Vi körde tre danser. Dom två första gick riktigt bra. Dock lite litet utrymme. Men andra dansen övertalade Elin oss till att köra. Även om den inte är helt klar och än mindre kan den ordentligt... Så de gick ju som det gick.  Men grymt bra kväll för övrigt! Folket kom och gick i omgångar, men vi var runt 160 st som hade varit där. Förutom våran dans uppträdde bandet "De tondövers" (rätta mig om namnet är fel) och Elin sjöng & Linus kompade med gitarr.
Så tack till alla som var där och tittade på oss! & tack för en bra kväll. ;)


Onsdag, dans uppvisning!

Skön dag! Började med att se en film, grymt bra faktiskt! Kom inte ihåg namnet på den.. Måste ta reda på det! Efter filmen hade vi bara en lektion till innan lunch. Fick så sjukt ont i magen och ryggen efter att vi hade ätit så jag bara låg i klassrummet och led. Och ja, även kallat mens. (de känns inte så roligt attha de just ikväll). Men de gick över någorlunda efter ett tag. Efter rasten var det bara en lektion till, sedan slut.

Nu sitter jag bara o försöker tagga upp mig till dansen ikväll genom att lyssna på låtarna vi ska dansa till. Känns riktigt bra, lite nerver, men bra! Hoppas ni kommer o tittar på oss! Mysak 18.00! 
 
Men får skriva mer ikväll känner jag. Måste gå o duscha och fixa lite. //Cicci

Måndag, kväll.

Nu blir det ett kort inlägg. Ska ta o lägga mig i min säng och se på en film att somna till snart.

Har haft en sjukt skön dag! Tog ju det där badet jag snackade om. Men sen kom jag även på att jag lika gärna kunde göra en ansiktis mask samtidigt som jag låg i badet. Sen hade jag fixat massa skum, tänt ljus och doft olja... Grymt avslappnande! Sedan gjorde jag en hårinpackning också. Om de väl ska va ska de va ordentligt!

Nu ikväll var de först dansträning och sedan kör. Jag är så stolt över dansgruppen alltså! :D Vi har utvecklats så otroligt mycket, och det vi har åtstakommit den här hösten.. 6 danser!! De är sjukt!  Men så är de när man trivs ihop och är samspelta. ;) Ni är bäst tjejer!

Nu ska jag avsluta och gå o göra mig i ordning för sängen... Godnatt! //Cicci

Måndag morgon/förmiddag.

hm... Blev en hemma dag idag. Hade sjukt ont i skallen och var frusen, trött... Tror de beror lite på kylan att har har ont i huvudet. Går o spänner mig för att jag fryser. Sen när jag slappnar av när jag kommit in i värmen har jag ont i huvudet istället. Gillar inte kyla... Eller jo, ibland. Men INTE när man måste gå två långa sträckor på morgonen, först från hem till bussen och sedan från där bussen släpper av oss till skolan. VarförVRAFÖR kan den inte köra ända fram till skolan?? Fattar inte...
Fast man blir ju lite pigg av att gå i alla fall. Och lite extra motion skadar aldrig. Så jag ska inte klaga!

Försök att alltid hitta potitiva saker med det som man tycker är jobbigt eller inte uppskattar så mycket. De hjälper!


Menmen. Nu är jag hemma. Fick en stark lust att spola upp ett varmt bad förut... Så ska nog ta o göra de snart. Men nu sitter jag bara med en kopp the och lyssnar på musik. Samma som jag lyssnade på i soffan igår. Blir bara så avslappnad av den musiken! Älskar det. Lyssnar också på "Casting crowns". 

Men nu har jag suttit här för länge känner jag. Nu ska jag ta ett varmt bad med rosa badbomber om jag hittar! ;)
Hade! Kram Cicci

 


Söndag, möte, dans.

Okej, jag erkänner. I fredags var jag lite hyper och konstig. Så jag förlåter dig Zack!

I lördags kväll drog vi ett gäng till umgransele och hade filmkväll hos Nygrens. Mycket trevligt! Vi såg tre filmer och hade de bara mys!

När jag, Amelia och Pontus kom hem runt halv 3 på natten satte vi igång en till film och forsatte myset. Men klockan 4 gav vi upp o bestämde oss för att sova istället. Det roliga var att jag skulle upp på möte på söndagen. Så de blev ungefär 5 timmars sömn. Steg upp kl 9... Så de har varit en trött dag! Men trevlig dag ändå!

Idag på kyrkan var det julfest och dom lite yngre barnen hade gjort ett julspel med mycket sång och sånt. ;) Efter var det mingel med fika. Kort men roligt möte! Mycket trevligt folk.
Efter kyrkan for vi up på stan för att jul handla lite. Är snart klar med alla julklappar. Så sköönt! Men var så sjukt slö när jag kom hem. Bara la mig i soffan och satte på grymt bra musik! Lyssnade på  "The ascendicate". Fire that kid är en sjuktsjukt bra låt med dom! Sök på youtube och njuut! ;)
Efter att jag halvt dött i soffan knackade Danne på dörren, jag hade bjudit honom på middag. Men som tur var, var han lika trött som jag. Så vi låg bara i varsin soffa och snackade lite. Sedan blev de plankstek! Mys och gott!

Men efter en stund blev jag lite stressad för att jag skulle hinna till OKQ8 kl 17.30. Jag och mina dansbrudar skulle hämta ut tröjor vi köpt till en dans. Grymt fina var dom!
Sedan blev de dans på duvan.
Mycket bra dag/kväll!

Men nu ska jag gå o lägga mig, är sjukt trött. Godnatt alla! /Cicci 

Lördag, stan och taco.

Idag har vi varit hela dagen på stan o shoppat julklappar. Har gått så hejdalöst mycket och är så sjukt trött nu. Men hittade mycket! Snart klar med alla julklappar! :D

Nu är vi hemma hos mig och Pontus o Amelia har just fixat taco men sitter nu i soffan. Tror jag ska gå o slänga mig på dom. haha, nae. Ska nog bara lägga mig för att dö en liten stund. ;)

Ikväll blir de filmkväll i Umgransele hos Nygrens. Kommer bli kul! Skriver mer sen. Pallar inte med nu! x)

Ha en bra fortsatt helg! Kram Cicci





Fredag, uds och myys.

Säger bara, ÄNTLIGEN HELG!
Kl. 4 kom Pontus och då for han, jag, Emil, Amelia och Cissi på frasses o åt. Efter det visste vi inte riktigt vad vi skulle göra. Men bestämde oss för att fara till busstationen för att Emils tjej skulle komma. När hon kom gick dom för att handla, vi orkade inte följa så vi gick istället till MB för att vänta tills klockan skulle bli 19.00. För då skulle vi på ungdomssamling. Vet egentligen inte vad vi roade oss med... Jag hade en väldig massa överskotts energi, så jag sprang och gick runt lite varstans där inne. Tills jag till slut däckade i soffan mellan Cissi och Amelia. Pontus däckade i soffan bredvid, men de värre var han han somnade! haha. Kul var de.
När klockan närmade sig 19 började vi gå till kyrkan. Rätt tidigt, med de var redan massa trevligt folk där. Älskar dessa människor! ;) Ett speciellt kram till dom som var med på den ungdomssamlingen!

Lite senare gick vi till kyrkan för att fika o umgås. Men folket, eller ZACK, var taskig mot mig så jag satt tillslut ensam vid ett bord med mina enda vänner colan och ljuset... Men de ordnade sig! Grymt bra kväll måste jag säga! Hade sjukt kul den kvällen. :D

Sedan när alla hade farit stack vi till lucialiret på Tannen. Tittade på lite fotboll, snackade och bara umgicks. Längtar till DuvanCup! Apropå ingenting. ;)
Senare for vi till lägenheten, stekte lite köttbullar och pommes, åt och sedan la vi oss bara alla tre i sängen och såg på film. Går inte att bli mysigare! Eller jo.. Om Cissi hade varit med. Hon hade farit hem efter ungdomssamlingen.
Underbar kväll/natt!

Onsdag, bio med dom bästa!

En sak jag verkligen skulle vilja ha som egenskap är att vara pigg på morgonen... Attt bara kunna vakna upp med ett leende och vara glad för att väckarklockan väckt en! Istället är man seg, ybertrött och butter... På morgonen vill jag ha tystnad. Hälst ska alla bara skita i en och inte vara sådär morgonpigg och säga ett glatt godmorgon, med följd frågan, har du sovit gott? Räcker det inte med ett litet godmorgon så att man slipper visa hur butter man är?!? haha... Vilka funderingar.

Tur man har en rolig klass som kan uppmuntra en och göra så att man piggnar till. Och kompisar som skickar glada sms på morgonen och grattar en på namnsdagen. Sånna grejer, att bara skicka ett sms på morgonen, kan verkligen göra min dag! :) 
Annars har dagen varit bra, seg, men bra. Vi drar alla slutspurten nu för att få in alla uppgifter till slutbetygen till jul.. Känns på det stora hela rätt bra. Har inga speciella svårigheter för något och är ändå nöjd med det jag åtstakommit i höst trots allt som vänts upp och ner för mig hela tiden.. 
 
När jag kommit hem från skolan satt en underbar liten varelse och väntade på mig hemma i min soffa, nämnligen Cissi. ;) Efter att ha suttit där ett tag o fnissat (skrattat högt) gick vi för att steka korv och koka spagetti. Man kan verkligen ha kul när man lagar mat säger jag bara!
När vi sedan hade ätit stack vi in till stan för att möta upp ännu en underbar varelse, nämnligen Amelia! Innan bion hade vi tänkt köpa en julklapp tillsammans. Och hittade tillslut en lämplig sak. Så då gav vi oss av till MB för att de New moon! Säger bara, Ingen hjärntvätt i världen skulle kunna göra så att jag älskar den filmen mindre än vad jag gör! ;) hehe. Sjukt bra!
Grymt kväll med er brudar!

Nae, nu ska jag gå o plugga de sista inför spanska provet och engelska förhöret.
Ha de bäst! God bless, /Cicci

P.s. Kom fram till en sak idag, jag känner verkligen inte mig själv alls. Känner mina vänner mycket bättre än mig själv.. Lite läskig tanke men de är verkligen så. Måste ta mig mer tid att lära känna mig själv.

Tisdag, afropower dance!

Dessa mornar... Hatar att gå upp på morgonen! Har funderat länge på att lägga fram ett förslag att vi ska börja 10 på morgonen och sluta 4 varje dag. Skullr vara mycket bättre!
I fall jag slår av min väckarklocka i sömnen (brukar alltid ställa en halv timme tidigare än jag ska upp egentligen) och sover tills min andra väckarklocka går igång kan det förstöra mindag att jag missade min snooze. x) Dumt, JAG VET!! Men sån är jag.

Åh, vad jag tycker det är jobbigt med vikarie.. Inte för att jag har något emot dom, tycker oftast det är väldigt trevliga mäniskor, men man kan ju inte fråga något! Oftast är dom helt ovetande inom ämnet och alla prov och uppgifter skjuts upp tills våran egentliga lärare kommer tillbaka. Vill ju få tillbaka proven så fort som möjligt! Menmen... Hoppas bara att vi får tillbaka våran novell som vi skrev i höst innan jul. Skulle vara kul att veta vad man fick på de! :)

Ett tips! Om ni gör hemma gjord kräm på saft, använd INTE fun light. Det blir inte gott om jag säger så. usch...
Vi gjorde alltså det på HK:n idag. hehe

Alltså, att träna is the shit! Det räddar min dag! Blir så glad och pigg av de! Men medans får jag så ont i ryggen och de känns som om jag ska spy... Fast inte såå ont och inte såå mycket illamående så att de kväver glädjen som sprider sig i kroppen! Säger bara, Prova afropower dance! De är så djukt kul! Men ändå så bra träning. ;) Helt klart värt de. Jag och Amelia går på det tisdagar kl 19.00 på dansens hus. :)

Nu sitter jag o väntar på att pappa ska hämta mig från mamma så att vi kan fara hem till knaften.
Måste ta tag i o fixa min blogg ordentligt.. Men har varken tid eller ork. Men nån gång smäller det! 

En bra sak, tänk aldrig "tänk om". Dom orden förstör så mycket! Utan testa saker! 
Tänkte framför allt på tankar som kanske kommer från Gud. Om du är osäker på vars dom kommer ifrån, så testa! Bara det är en god tanke skadar de inte någon. ;) Ha en bra kväll! Kram Cicci


Måndag, skola, dans....

Så var de dags för skola igen. Var ändå rätt pigg imorse när jag skulle upp.. Men har varit fruktansvärt trött idag, och frusen och ont i huvudet. Vi började dessutom dagen med en massa filmer. Handlade om hur man föder upp slaktdjur och hur man odlar frukt och grönsaker. Rätt intressat men helt fruktansvärt hur djur har det.. Börjar ju bara må dåligt. Fattar ju varför folk är vegetarianer. Ska då börja tänka på att köpa mer ekologiskt, för jag tror då att de bara är stora slakt företag som håller på så. Eller hoppas jag i alla fall. Men ska försöka att inte bli vegetarian i allafall.. De skulle jag aldrig klara i alla fall! Älskar kött, så är de bara. Lät brutalt men.. Så är de.

Men även om de var en dåligt start på dagen, var de en bra dag i alla fall! :)

Ikväll var de dans träning och tvär träffade Pontus också eftersom han var i Lycksele ikväll/natt. Mycket trevligt, både dansen och att träffa Pontus.
Med dansen går de riktigt bra! Är så sjukt nöjd med allt! Och måste ännu en gång säga hur underbara ni är brudar! ;)
hehe, en rolig grej, mitt i när vi dansade fick vi ström avbrott, helt bäcksvart blev de, Becky och Nadia börjar skrika och Jag o Elin försöker lugna ner dom. Jag hittar min mobil och börjar lysa. haha, lite kul avbrott i dansandet. Strömmen kom aldrig tillbaka, så vi tände våra lysande bollar (som vi dansar med i en dans annars) och började dansa lite i mörkret. Mycket mysigt trots allt!

Men nu ska jag gå o sova. Börjar få riktigt ont i ryggen... Eländes rygg utan en enda muskel som ska smärta hela tiden.. Alldeles för lite massage får den också. ;) haha!

Godnatt! Sov så gott. /Cicci

Söndag

Skön dag! Släpade mig upp kl 9.34 för att göra i ordning mig till mötet. Sjukt mycket folk och sjukt bra möte! Fast var lite borta i tankarna eftersom jag var rätt trött... Men de får man vara ibland.
Efter mötet var de fika och mingel, lussebullar, pepparkaka och för starkt the med massa fantastiska människor på topp! Sedan sprang jag med mina dans brudar (One Way min dans grupp) plus Nathalie och Victor som skulle fota oss för att sedan lägga ut på våran blogg, ni kan ju kolla in den också www.onewaydancers.blogg.se. haha, så som ystra föl på grönbete sprang vi ut i snön för att ta några fina kort! Självklart var det någon som kastade en snöboll och kriget var igång. Utan att ha en aning om vem som kastade första bollen bryter krig ut. Bra liknelse där egentligen, i äkta krig vet man säkert ofta inte vad som började det... Och i vardagen kan de säkert också se ut så! Folk börjar bråka för ingenting, och sedan när det pågått ett tag har man ingen aning om vet som startade det... Tänk på de ni. I alla fall, vi fick till några väldigt fina blider! Så dom får ni kolla in sen. ;) haha, ni är så sjukt sköna brudar! Helt crazy allihopa! :D Kanske därför jag trivs så bra med er... ;) 
Efter att vi var klara med alla foton började vi dansa i alla fall. Tagga Unite säger jag bara! (www.unitesweden.se) Kommer bli grymt bra!
Senare när vi dansat klart följde jag och Becka med hem till Elin för att beställa tröjor vi ska dansa i. Haha, vi hade kul Becky, säger jag bara! ;D

Nu ikväll tar jag de bara väldigt lugnt och försöker tagga upp mig inför den kommande skolveckan... Ser faktiskt fram emot de lite, när jag känner efter. Vet icket varför. ^^ Men nu ska jag samla mig och slita mig till duschen. Sedan blir de the och mysprat med mamma eller bara slö ligga med en bok i soffan. Får se vad som lockar mest. ;)

Bless! /Cicci

Lördags mys!

Måste bara berätta om gårdagen, det var en specialare på ungdomssamlingen, alla tjejer var på missionskyrkan för att snacka, bada bubbelpool, basta.... Medans killarna var o bowlade.
Verkligen underbar kväll! Elina pratade först om självförtroende, självbild... Helt sjukt bra verkligen! Fick mycket hjälp och pepp den kvällen... Eftersom mitt liv har varit väldigt upp och ner ver det precis vad jag behövde.
Är bara så glad! :D Älskar dom tjejerna, hela högen!  Efter snacket var de bubbelpool, bastu och ansiktsmasker som gällde. ;) Men de blev en hel del mer tjejsnack i bastun med. UNDERBART säger jag bara!

 Idag har jag och mamma gjort ett pepparkakshus, mycket fint om jag får säga det själv! ;) Sedan har jag städat och fixat i mitt rum en massa. Och annars bara tagit det allmänt lugnt! Skön dag!
Ikväll kommer Danne för en prat,film,mys,spel kväll... haha. Han kommer nog när som helst så ska ta o avsluta.

Vill bara ge ett tips som Elina gav igår; När du står framför spegeln, säg några/flera gånger till dig själv hur fin du är. De känns jättedumt dom första gångerna, tro mig, men de funkar! Man blir glad. :) Testa några gånger i alla fall, för det är just de du är, du är vacker och helt underbar!
Ha en bra kväll alla! :) Kram Cicci


Första inlägget!

Hejsan!

Så har jag också skaffat mig en blogg... De trodde jag faktiskt inte att jag skulle göra nån gång. Men sen kom jag på andra tankar, typ som; men de måste ju vara grymt skönt att skriva av sig helt fritt, och, kul o ha en egen sida som man kan fixa hur man vill... ;)

Men så enkelt är de inte! Har kämpat hur mycket som hälst med att få dit min header. Och den är fortfarande inte som jag vill ha den! Dessutom vill jag ändra bakgrunds färg o lite sånt... Men de hinner jag inte ikväll. Måste plugga inför kemi provet imorgon. Så detta får duga så länge! Men ska fixa det så fort som möjligt....

Men kolla gärna in då o då och kolla om jag börjar få någon ordning! Får se hur aktiv jag är i början, vill hälst få till sidan ordentligt innan jag börjar skriva på allvar. :)

Men ha de bäst! Kram Cicci


RSS 2.0