Comment answer

Ja den blev jättebra Elin! Mycket nöjd. Så tack så jättemycket för hjälpen! Kram ♥

Sometime it's worth it

Godmorgon världen! Dagen igår var mycket bra. Vaknade och gick upp efter ett samtal från underbaraste natha. Efter det började jag städa mitt rum och sedan, där vid 4, kom underbaringen. Vi kramades, åt pizza och hon snodde till och med lite kläder av mig. Alldeles för längesen nu! Vi ska baka någon dag framöver också. Hon nämnde blåbärsscones, vilket jag är mycket sugen på att testa!
Vid 6 skjutsade Simon hem natha och mig till dansträningen. Vi har nu gjort klart en ny och fräsch dans till DuvanCup! Så jag tycker att ni kan komma och kolla på lördagkväll och söndag, för dansen äger. När jag kom hem från dansen så hoppade jag in i duschen och när jag kom ut från den så hade just Linus kommit. Vi fikade, spelade musik och ja.. Hade de allmänt bra! Idag är jag lite trött, men inte så att det är jobbigt. Bra helg!
Godmorgon!


It's a good day


Smörgåstårta till lunch älskas. Gjord av Simon, överraskande god!

En tanke slog mig idag, jag har ju inte berättat vad jag fick med mig hem från klädbytarkvällen. Måste säga att hela kvällen var allmänt mycket lyckad! Gott fika, massa kläder, skratt och galna tjejer. haha! I alla fall, med mig hem fick jag; ett par svarta  jeans, ett svart/orange mönstrat linne, en sommrig svart/röd tunika (som jag också fick omsydd på plats), en svart kofta, lite halsband, en grå/blå t-shirt/blus, en grå långärmad tröja med luva och ett par håliga och fransiga jeansshorts. Älskar alltihopa! Och allt fick jag gratis, i byte mot kläder som jag bara blev glad av att bli av med. Det tycker i alla fall jag låter mycket rättvist!
Igår var jag hemma hos bästaste Danne och vi hade en fruktansvärt bra umgåsar kväll. Bland annat så färgade jag håret på honom, vi såg en film/serie, spelade spel och pratade en hel massa. Jag totalförlorade i tvspelet vi spelade... Sketans att man ska vara dålig förlorare. Kul var de i alla fall! Nu planerar jag att ta en promenad i den milda temperaturen, innan de mörknar. Ikväll ska vi ha kalas för mamma och förhoppningsvis så kommer det lite trevligt folk! Ha en bra helg allesammans! Bless


I would still love you




Idag! Är ingen vanlig dag. För idag fyller en av de bästa människorna i hela världen år. Nämligen min underbara och fantastiska mamma. Hon är speciell, helt unik och mer älskad än hon någonsin kommer förstå. Jag beundrar henne, hon är helt awesome på så många olika sätt. Ni som känner henne vet vad jag menar. Dessutom är hon ju fruktansvärt snygg också. Älskar dig mamma! ♥


Song of today



Van Canto - Last night of the kings

The masters and the mistresses are walking through the hall
They are smiling and laughing and showing that they are tall
They don't recognize that we're waiting there
And just nobody can foresee
This is the last night of the kings

We are the folk
And we have the right
To stand up and to fight
For an independent life
We are the force
We are the might
And we will stand up
For an independent life

Lyssna här


Not what I've planned



Ikväll har jag verkligen inte lyckats.. Först lyckas jag snubbla så våldsamt över dammsugarslangen att jag helt handlöst faller och är en tiondels sekund ifrån att skalla en träbänk i köket. Och jag lovar att jag hade så mycket fart att jag hade svimmat ifall jag inte hunnit ta emot mig mot kanten. Både min pappa och bror tittar vettskrämt på mig. Båda säker på att jag nästan hade dött. I nästa sekund när jag hade satt mig ner för att äta så tappar jag ut hela mitt fulla glas med vatten på golvet. Jag var förmodligen lite skakis efter fallet. Då börjar min bror fråga om jag var full eller något.. haha ja. Ibland kan man inte annat än att skratta åt sig själv. Det gjorde jag! Och min bror lite mer.
Annars har denna dag innehållit både de ena och de andra. Vid ett tillfälle ville jag bara grina, och vill de än. Det värsta är att jag inte vill dela med mig av det till nån. Har fått många funderingar idag, exempelvis runt gymnasievalet. Jag står på ruta ett igen. Ska prata med syven nästa vecka. Så då hoppas jag att mina tankar kring det lättar lite. Dock fick jag mig en skön promenad hem till Danne där jag fick rensa tankarna med lite musik och sedan ett skönt samtal med Linus. Usch så otroligt mycket jag tycker om de två! Finns inget som kan tynga ner mig nog mycket så att jag inte kan le när jag umgås med dom. Så idag behövde jag det. Nu ska jag plugga och njuta till Jay Smiths röst, den får mig att slappna av! Godkväll. Bless


This is the kind of deep love that I just can admire


Kolla på denna länk.
Soldier homecoming surprise

Jag trodde aldrig att jag skulle sluta grina.


From inside to out

Nu har jag en rolig sak att berätta! En underbart fin tjej som heter Amanda har skrivit om mig på sin blogg. Det tycker jag att ni kan kolla på! Otroligt vad glad jag blev av hennes ord till mig. Ni kan även fortsätta läsa hennes blogg. För hon skriver väldigt mycket fint och tänkvärt. Tack Amanda!


Now we start

Igår fick jag världens roligaste och finaste brev av Linnea. Hur glad som helst blev jag! Så gårkvällen ägnades bland annat åt att skriva ett svar till henne som resulterade fyra handskrivna A4 sidor med så lite radavstånd som möjligt. Vackert blev det! Nu hoppas jag hon blir nöjd! Måste lägga ut bilder på det magnifika brevet jag fick av henne senare också. Resten av kvällen pluggade jag. Duktigt! Så nu sitter spanskan rätt bra och hälften av alla muskler tror jag också har fastnat. Super! 
Just nu sitter jag på skolan och har lunchrast. Fanny anser att jag är smart! när jag kom på ett sätt att illustrera grädde genom att blanda massa pappersbitar med vatten och sen färga det med vit färg. Vem vet... Kanske funkar! Ska bli intressant att se. Ikväll ska jag på klädbytarkväll hemma hos Johanna, det innebär att man rensar ur sin garderob och tar ut saker som man inte vill ha kvar. Sedan byter man med varandra!  Det ska bli mycket trevligt, förhoppningsvis kommer jag hem med ett nytt och fint plagg!
Ha de bäst! Bless

Don't keep me frozen


Jag och Amelia bildade denna hög av kuddar, gosedjur och filtar på mitt golv så att båda skulle få plats i min säng. Borde kanske överväga att rensa lite... och Mammas älskling. Även min!

En vis kvinna sa en gång att "söndagar är bloggandets dag". Och det stämmer faktiskt lite. Citatet skrevs en gång i tiden av Elina på hennes blogg. Min helg har varit väldigt skönt, och seg. Det blev dock inget Vilhelmina på grund av att vi inte hade någon skjuts hem. Det går absolut INGA bussar mellan Lycksele och Vilhelmina på lördagar. Vilket suger. Men vi deppade inte ihop för de! Istället for jag och Amelia på ungdomssamlingen här i Lycksele, fikade på duvan och drog sedan hem till mig och sov där. Igår hämtade pappa oss och vi drog vidare till Knaften. Där slöade vi ihop totalt, spelade lite mini biljard, åt god mat, såg på tv, bastade och badade lite i snön och senare såg vi massa filmer. Otroligt mysig helg måste jag säga. Jag behövde få slöa ihop lite. Tack Amelia! ♥ Fick även denna kommentar på sms "haha, det låter som om du är förälskad i henne. ;-)" Haha! Det kanske är så... I morse så hämtade amelias pappa oss, så nu sitter jag hemma hos mamma och lyssnar på Linus spotifylista. Den listan har faktiskt gjort så att jag börjat gilla Toto lite. Det har jag aldrig någonsin gjort förut. Men nu har jag insett att människorna är ju rätt duktiga, även om jag inte riktigt gillar sången.. Efter att jag skrivit klart detta inlägg så ska jag städa, slänga in en tvätt och spela lite gitarr. Ikväll är det dansträning och efter det drar jag hem till Dannis. Bra kväll väntas! Hoppas alla haft en bra helg! Bless


Something you regret

Oj... Någonting jag ångrar. Det finns ju otroligt mycket jag skulle velat ha gjort annorlunda, men att komma på något specifikt som jag ångrar just nu..

Men okej, något jag verkligen ångrar och som jag kommer fortsätta ångra är att jag inte hållit på mer med musiken. Att jag inte tagit mig för att självlära mig de instrument vi ändå har hemma. Jag har varit lat. För jag VILL verkligen lära mig. Jag har börjat nu, men om jag hade börjat för ett år sedan så hade jag varit betydligt bättre nu. Och jag kan verkligen inte klandra någon annan än mig själv. Så det ska jag försöka ta igen detta halvår innan jag börjar gymnasiumet. Ska försöka ta reda på om jag har någon känsla för det. Jag försöker att tänka framåt, och inte tänka på hur dum jag varit. För om jag nu ska gå musikestet så vill jag i alla fall kunna ordentliga grunder i något instrument. Eller i alla fall veta om jag överhuvudtaget kan lära mig, jag kanske är ett hopplöst fall. Det vet man aldrig! Men det tror jag inte. haha...

Can you see me?

Det är rätt roligt, hur otroligt
makalöst glad man kan bli av ett enda sms.
Hur lite det krävs.
För att man ska känna sig speciell.
Tänk om du visste,
tänk om alla visste.
Du är speciell.



Can you see me?


Song of today

John Mayer - In Your Atmosphere

I'm gonna steer clear, oh yeah
I'd burn up in your atmosphere
I'm gonna steer clear
Cause I'd die if I saw you
I'd die if I didn't see you there
See you there


Just like that



Nu har jag äntligen läst ut denna bok. Den slutade... inte som jag hade tänkt mig. Kan inte heller säga att det var ett bra slut. Det var inte ens ett sånt där bra oväntat slut. Bara dåligt, och konstigt. Det förvirrade hela boken. Början var bra, mitten var väldigt seg och slutet passade inte. Så ja.. Det var en speciell bok som jag inte riktigt kan rekomendera.
Det handlar i alla fall om en tjej som åker tillbaka till sin hemstad för att vaka över sin döende pappa. I hennes gamla hem där hon växte upp möts hon av massor olika minnen från hennes uppväxt. Hennes mamma är död sen några år tillbaka och inget har aldrig varit riktigt som det ska i deras familj. I slutet av boken så konfronterar hon husets och pappans mörka hemligheter.
Den låter väldigt spännnde, och de kanske den var också. Men den var så konstigt uppbyggd att jag inte riktigt kan tycka om den.


If you feel lost, come to me


Like a hurricane

Måste bara en gång för alla förklara min förkärlek till lila. Och ja, jag har en förkärlek till lila.
Det var nämligen så att en av mina närmaste vänner skulle säga vilken färg jag var och ge en förklaring till varför jag var just den färgen. Och för honom var jag lila, förklaringen lydde:

"Näe, men du är som lugn,
avslappnad och mogen. Men
som endå ung och sprallig.
Aldrig tråkig ;)"

Efter det vet jag inte riktigt vad som hände. Lila började komma in på allt fler ställen i mitt liv. Ett tag skulle ALLT vara lila. Nu har jag ändå lugnat mig lite. Dock har jag en lila brödrost, lila vattenkokare, lila mackjärn, lila salladsbestick + diskborste och en hel lila uppsättning av både vanliga, mindre och djupa tallrikar. Så, ja. Man kan ju säga att den vännen har ganska stort inflytande på mitt liv. Han är min mysiga storebror från en annan mor! haha, han är underbar. Nu ska jag dricka te med kusin och mamma. Sedan ska jag krypa ner i sängen och mysprata med kusin! Det är helg och jag är glad! Bless

Your favorite birthday



Min favoritfödelsedag är inte så svår att hitta, min senaste. Alltså när jag fyllde 15. Då hade min mamma dragit ihop ett överraskningsparty till mig och Amelia. I tro om att vi skulle på en tjejkväll så for vi hem till Annelie, därifrån hämtades vi av maskerade människor. Vi fick en ögonbindel för ögonen och trycktes in i en bil. Efter att antal varv runt stan så stannade vi och vi fick kliva ut. Våra hemliga ledare drog in oss i ett hus, när ögonbindlarna togs bort så står det en hel hög med människor framför oss och alla börjar sjunga ja må dom leva. Vi upptäckte ganska snabbt att vi hade förts till mysak, ungdomsgården som min mamma jobbar på. Därinne var det en underbar blandning mellan arjeplogfolk, vilhelminafolk, storumanfolk, sorselefolk och såklart lyckselefolk. Under kvällen så spelade vi spel så som wii, grillade i regnet, spelade biljard och tog massa kort. Det var min största födelsedag någonsin. Och jag fick dela den med Amelia, hon fyller år 8 dagar innan mig. 
Alla människor som var samlade gjorde att det blev min bästa födelsedag hittills. Helt underbart var det!
Tack mamma!


Comment answer

Tack Elin! och ja, jag har skivit det själv. Dock var det bara en del av en mycket längre text!

Will you be there?

Ibland förundras jag över hur fort tiden går när man umgås med de man älskar! Jag menar, tre timmar känns inte mer än en halvtimme. Och då överdriver jag inte. Fast de ligger något charmigt i det hela... Även om det suger att tiden flyger iväg. Nu ska jag i alla fall sätta mig och läsa om första världskriget. Enligt Amleia så satt spanska glosorna som ett smäck nu! Så de behövde jag inte oroa mig över. Vilket känns skönt!
Denna vecka har varit väldigt lång för mig. Mycket bra och mycket lång! I helgen, fredag till lördag, drar jag till Vilhelmina tillsammans med Amelia. Vi ska fara på ungdomssamling, köra skoter och så. Känns bra. Saknar Villis lite!
Idag lämnade jag även in min krönika till min svenska lärare, dock hade han tjuvläst den innan! Och jag fick kommentaren "Jag garvade faktiskt på vissa ställen!". Haha, han är underbar. Och jag är nöjd med min krönika! Nu vankas läsning och en kopp te. Godkväll på er! Bless


Just like poetry

Jag vill ha dig nära,
tänker inte sluta.
Det jag fått mig lära,
över klippan luta.

Tänker inte lägga ner.
Jag står nu här,
i din värme och ler.

Utan dig jag försvinner,
in i mig själv och stänger om.
Tänk om jag inte hinner,
viktig tid jag spiller!
Älska dig tillräckligt..
Med dig, jag vinner.


Just to have you near makes me so happy


Thousand pieces

Hallå! Droppar in för att berätta om vilken bra kväll jag haft. Först ett hur bra som helst telefonsamtal med finaste elin. Du är så fin att jag knappt kan förstå! Efter det fick jag två sms från egyptien av Danne. Kvällen fortsatte med att jag tog en lång och skön promenad med bra musik i öronen och nu har jag just delat lite musik med Linus på msn och tagit en dusch. Så nu ska jag gå och fika, sedan lägga mig o läsa! Godnatt på er ♥


That's just me trying to be myself



Nu har jag gjort några minimala ändringar i headern. Du kan ju försöka hitta dom om du vill! Finn drygt tre fel! eller ändringar typ.. Nu ska jag ut i kylan för att ta en joggingtur. Ja, du hörde rätt! Jag, springa, ute, vinter! Resten av kvällen ska jag läsa massa i skolböcker. Tycker om känslan av att ligga lite före. Dessutom tycker jag det är lite mysigt att läsa, även om det råkar vara fysik, historia och spanska. Måste även få berätta en väldigt sorlig sak.. En av mina älskade fiskar lämnade mig igår. Han hade fått en sjukdom som inte hann botas. Sjukt vad man kan känna medlidande för en fisk... Fast de kanske bara är jag.
Nej nu ska jag fara ut innan jag hinner ångra mig. Ha en bra kväll! Bless


Reallyterribleincredible good!

Ibland är livet bra! Visst, idag var lovet slut och skolan började igen, jag har inte börjat träna ordentligt än och mitt rum ser ut som en skrothög. Men ändå, livet är fint! Trots allt är inte skolan så illa, träna vet jag att jag kommer börja göra redan imorgon och rummet ska jag fixa nu. Och det kommer ändå en dag att se lika hemskt ut igen. Men då är de bara att börja om! Musik räddar fortfarande många av mina dagar och det öppnar sig nya möjligheter för mig igen. Ibland måste man bara låta sig själv få må riktigtfruktansvärtotroligt bra! Nej nu ska jag ta tag i saker jag redan borde ha tagit tag i. Men alla får ha en bra kväll och fortsatt vecka! Har ni lite att lyssna på så föreslår jag att ni söker på Terese Fredenwall på spotify och lyssnar på hennes album. Riktigtfruktansvärtotroligt bra! Bless 


Your favorite memory

Detta är för mig omöjligt att välja. Livet bär med dig så otroligt många fina stunder att jag helt enkelt inte kan välja. Alla är lika vackra på sitt sätt. Men om jag nu ska välja ett speciellt så kan jag berätta om en händelse sommaren 2009. När jag och älskade Amelia tog tåget ner till Lidköping för att hälsa på våran älskade kusin Petra. Minns inte exakt datumet, men det var i början av augusti någon gång. Stannade några dagar i hennes lägenhet där. Under de dagarna så hann vi med ett besök till Liseberg i Göteborg, massa promenader ute i solen och även på natten, laga god mat och shopping. Men det bästa var ändå att vi fick vara tillsammans. Alltför sällan vi får vara det! Petra saknar jag ständigt, Amelia har jag ju ganska nära hela tiden.



Kom även på ett annat minne som kanske till och med är ännu bättre. Sommaren 2008, då Petra kom upp hit istället. 13 Juli så for vi ut i skogen och började bygga upp en koja just vid Umeälven ute i Tannsele. När den var klar så for vi hem till Amelia, tog med oss lite mat, liggunderlag och lite kläder. Sedan gav vi oss ut i skogen för att övernatta i våran underbara koja. Detta var första gången som vi gjorde det! Kvällen och natten innehöll massa eldning, bakning, nattdopp och letning efter ved. Kan inte säga att jag sov så underbart bra, men det var inte grejen. Det är bland det mysigaste jag upplevt i mitt liv. Vi är bara så bra. Vi förstår varann på ett speciellt sätt! Detta har vi gjort två gånger till, dock failade jag en gång pga vissa omständigheter. Och vi kommer förmodligen göra om det många gånger till!




Kan bara tacka dessa brudar för att dom finns i mitt liv! Eller kanske deras föräldrar... Eller mormor och morfar, eftersom att vi är släkt allihopa. Fast Gud skapade ju oss.. haha! Eller så tackar jag bara allihopa.
TACK!


Your first kiss

Min första kyss hände för inte alltför längesen. Jag har inte varit en sån person som haft massa pojkvänner hittills i mitt liv. Jag har svårt för att bli kär, jag tror att jag väntar på den som verkligen är den rätte för mig. Men i alla fall, i sommras hade jag ett väldigt kort förhållande. Vilket innebar att vi hann med en kyss. Kan inte säga att den var speciellt bra. Ögonblicket var fint, stället var perfekt, men jag tyckte det kändes fel. Vilket innebar att jag upplevde det fel. Så.. jag har väl fortfarande inga direkta erfarenheter om det. Tror jag är en värdelös kyssare, än så länge. Har som ingen att träna på. Om ärligheten ska fram så gör det inte mig något. Kanske blir det så att min framtida man får lära mig? Det skulle vara det finaste. ♥

I'm here

Do you think it’s easy?
To be myself in a world like this
But hey, I got to be strong
And understand,
I can never fit in

You can see beyond the walls I built
You look on my scars and you look on me
And judge me from inside out
Then you say,
I love you and I am here
I'm always here


Like I don't miss you enough



Fin bild på Linnea och Panda från när jag och Panda var i Skellefteå. Innan vi skulle fara hem med bussen så fikade vi på ett fint café. En GIGANTISKT kopp med varm choklad, vispgrädde och chokladsås. Till det tog jag en morotskaka som var den absolut godaste jag någonsin ätit.
Ni är så otroligt fina! you'll never know how much I miss those times... Kärlek! ♥


Your dreams



Mina drömmar... när jag tänker på drömmar så tänker jag delvis på mina udda och konstiga drömmar som jag ofta har på natten och vaknar av. Något som är overkliget och som egentligen inte händer på riktigt. Men sen finns det ju drömmar som jag har när jag är vaken. Och ja.. Jag har egentligen inte så mycket drömmar. Min största är nog att jag skulle vilja göra världen till en bättre plats, att alla människor ska ha det lika bra. För min egen del så är min dröm att få stå på scen, på ett eller annat sätt. Jag vill att folk ska uppskatta det jag gör. Antigen genom att sjunga/spela (men det tror jag är mindre troligt), eller genom att bli ungdomspastor så att jag får snacka och berätta om min tro för andra. Att bli duktig på något inom musiken vill jag också hinna med innan jag dör, en dröm som jag haft länge. Men aldrig riktigt fullbordat.Sedan till sist vill jag ha någon att dela allt med. Någon som jämt finns vid min sida, någon som jag kan få tröst av och som jag kan ge allt de där tillaka till. Någon att bli gammal med. Barn ingår också i min dröm. Att leva livet full ut. Göra saker som jag slipper ångra efteråt. Vara glad och bli lyckligt gift. Leva som Jesus har sagt. Bry mig om andra.. Skulle kunna fortsätta länge. Men jag tror att ni fattar bilden.

 


If I could read minds

Okej, om ärligheten ska fram så ids jag inte lägga upp precis alla bilder från Unite här. De finns på facebook. Om någon väldigt gärna vill se dom här så får du genast säga till! Så lägger jag ut dom. Men här är i alla fall en bild på mig från nyår, och även två biler på mina galna vänner. Glad var jag! Vilket jag var i stort sätt hela nyår. Förutom när en fruktnasvärd huvudvärk härjade i min skalle, just efter tolvslaget. Men de löste sig. Fick se det största fyrverkeriet jag sett hittills i mitt liv! En upplevelse. Annars är jag inte så stort fan av raketer och stuff. Fint att titta på, men efteråt då? Vars tar allt skit som finns i dessa små saker vägen? haha. Förlåt om jag är en glädjedödare nu, men jag gillar inte riktigt de faktumet. Njuta för ögonblicket, skita i dom långvariga konsekventerna. Man tänker som inte på att de saker man gör påverkar det som händer i framtiden. Jag ska inte börja skriva en predikan om det nu, men tänk bara på det.

 


Ikväll har jag varit på bowlingen med massa vänner. Otaggad på att spela var jag, mer taggad på att få träffa människor jag tycker om. Så det var trevligt! Efter två timmar på bowlingen så drog vi tjejer hem till Annelie för att basta, spela spel och umgås. Riktigt mysigt, gillar mina brudar! Men trött och otaggad som jag var så for jag hem rätt tidigt. Har suttit och pratat med ännu mer människor som jag tycker om på msn tills nu. Gillas!
Nu ska jag i alla fall sova, ska ställa om dygnet på allvar. Ska upp senast kl 10 imorgon. ååh... Känner hur plågad jag kommer känna mig. Men det är ju bara mig själv jag har att skylla så!
Godnatt på er! Bless


I want to see the sun again, feel the warmth of it and be able to walk outside without freezing my ass of


Song of today

Terese Fredenwall - it hurts to be beutiful

You know it hurts to hear you say I'm beautiful
When all I've got around my eyes is paint
Covering my timid skin
and dreams of clothes that I could ever fit in

I'm living an illusion made up to scam my mind
I know I should be wiser and not be fooled by lies
But I am one of a million souls just longing to be loved
And I can not get enough
Oh I never get enough

You know it hurts to hear you say I'm beautiful
When all I've got around my eyes is paint
Covering my timid skin
and dreams of clothes that I could ever fit in


Colors from my heart


Skivan som jag lyssnade på inatt var "Colors from my heart" av Terese Fredenwall. Helt underbar tjej! Beundrar hennes förmåga att skriva låtar. Bilden på mig och Elin är mest för att jag saknar Elin. Trots att vi sågs för mindre än en vecka sen. ♥

Jag har försökt ett antal gånger att skriva en "neutral" låt. Alltså en text som inte innehåller min tro utan bara fina ord. Men det har aldrig gått. Gud har för stor inverkan på mitt liv, jag kan inte lämna honom utanför. Visst, jag kanske kan skriva texter där andra inte ser att det är till honom, men för mig så finns det alltid en tanke bakom att det egentligen är det. En sak som är mindre bra är att Gud aldrig sover. Så jag skulle kunna sitte uppe hela nätterna för att skriva små fina lappar med vackra ord på och lyssna på lovsång bara för att få umgås med honom.

Idag är det inte lika kallt ute, så jag kanske försöker ta mig ut. Om inte så ska jag hitta på ett annat sätt att röra på mig här inne. Ta vara på era dagar! Bless


This week

För precis en vecka sedan så satt jag på ett seminarium i Öviks pingstkyrka. Vi snackade om lite djupare saker i bibeln och lärde oss om den röda tråden som går genom hela bibeln. Det var hur bra som helst, lärde mig mycket. Om hur man ska läsa bibeln och lite mer om Gud.
Denna vecka har varit helt galen. Först UNITE, festa in det nya året tillsammans med vänner och Jesus. Det var helt underbart! Dagen efter jag kom hem drog jag till Skellefteå med bästa Amanda för att hälsa på finaste Linnea. Och vi hade det hur bra som helst. Pratade en massa, såg massa udda filmer, åt godis, skrattade, lyssnade på musik och pratade ännu mer. Kan säga att jag inte var villig när vi sa hejdå till Linnea och tog bussen hem till Lycksele. Saknar henne redan!
Känslorna dom här senaste sju dagarna har varit översvallnde glada. Jag har levt på ruset som jag får av Jesus och ruset som jag får av att leva. Och ja, jag har haft ett ständigt rus och mått så sjukt bra! Igårkväll kom jag hem till pappa och stannade uppe ända tills han gick upp för att fara till jobbet. Natten spenderades tillsammans med vänner på msn. Pratade med en som gjorde mig så otroligt glad på många olika sätt. Uppmuntrande ord är värda hur mycket som helst!
Jag önskar att alla mina veckor såg ut såhär. Bless


Bring it on



Just nu är livet bra. Visst, jag gör misstag som jag ångrar, men så vadå? Jag är bättre på att undvika misstag nu, och jag gör mer bra saker än dåliga. Just nu känns det som att jag LYCKAS med saker! Och jag känner mig GLAD! Jag har VÄNNER som gör LIVET mycket lättare! Och ja... Jag känner mig lätt. Skolan kan få komma, jag känner mig redo att möta sista terminen. Att möta 2011. Nu kör vi! Jag ska inte hålla tillbaka detta år. Jag ska leva. Leva för GUD, leva för mig själv och leva för ANDRA! BRING IT ON!


UNITE! Part 1.

Alltså, jag skulle kunna skriva en hel bok om hur awesome Jesus är. Han får mig att LEVA och han räddar mig gång på gång. Jesus lagar, han får mig att skratta, gråta, le, dansa, ropa.. Dagarna på UNITE är obeskrivbara, helt sanslöst bra. Jag fick den bekräftelse jag behövde. Och alldeles för lite sömn. Unite har innehållit massor av skratt, vänner, nya vänner, sena nätter, DANS, god mat, stelhet, JESUS, underbara talare, underbar lovsång, fina människor och så mycket mer. Som jag sa, går inte att beskriva i ord hur bra det varit. Men lite bilder kan ni få.

På bussen!


Framme!


Människor!


Paui!


Snygg poserna!


Vänner!


Mattias Sennehed och David Fiske!



Tillit!



Wonderland!



Moa och ny genrations monter!


Paui!


Tha posers igen!


Lovsångs bandet!


Talare!


Mitt seminarium!


Elin upptäcker att hon egentligen är en katt!


Nu upptäckte jag att jag faktiskt kunde göra bilderna lite större. Smarta jag! Men bilderna finna till större format på facebook.


Älskar denna bild som Elin tog på Paui! Fin tavla i bakgrunden.


Pastors fruar!


Therese!


Paulina!


ONE WAY!



Vi kan säga att detta är del 1 av alla foton. För nu orkar jag inte mer. Jag ska till Skellefteå ikväll med Panda för att hälsa på Linnea! Känns super! Kommer förmodligen hem på tisdag. Att jag kommer ikväll är en hemlighet för Linnea, så jag får hoppas att hon inte läser detta. Men det är inte så viktigt. De viktigt är att jag får umgås med mina fina! Ha de bäst. Bless


RSS 2.0