Something new for summer

Igår var jag lite sugen på något nytt, så jag for till stan efter skolan och strosade runt lite på b.l.a. öhmans och lindex. På lindex tänkte jag, nu ska jag BARA ta färgade kläder och prova. Jag har en förmåga att dras till svarta kläder.. ELLER svarta kläder har en förmåga att dras till mig. Sagt och gjort. Jag plockade på mig ett antal färgade kläder, och sist av alla hittade jag en tröja som jag började älska på en gång. Väl i provrummet passade inget, som jaghade gissat, förutom denna tröja. Så jag slog till och blev mycket nöjd. Den skriker sommar. Enligt mig. Priset vad gode värt, 99kr.

"Love is in the air", och det ska den va på sommaren.



Jag älskar tröjor med text har jag kommit på, det är så galet fint.
Nu ska jag packa klart! Puss på er


Hard times are till for learning

Jag har märkt mer och mer hur skolan har börjat trycka ner ungdomar med läxor, inlämningar, prov, m.m... Det blir helt enkelt för mycket, jag känner också av det. Och jag har kommit fram till att den onde har lagt in en stöt för att trycka ner ungdomar just nu. Så med detta inlägg vill jag bara uppmuntra alla ungdomar som känner att dom har det stressigt nästintill från dag till kväll eller bara känner sig slut på och trött just nu. Ge inte upp! Fortsätt kämpa, det finns alltid ett ljus i tunneln. Och som jag brukar tänka, svåra tider är till för att lära oss något. Inget är utan mening! Gud välsigne er.

Förresten, mina solrosor växer så att det knakar och mina naglar blev lila idag.



Godnatt på er! Imorgon drar jag till Villis på [B]on fire. Så uppdateringen kommer försvinna på torsdag eftermiddag och återkommer förmodligen på söndag kväll. Ha en superbra långhelg!


I did it and I did it well

Idag gjorde jag det. Det som jag så många gånger hört andra skratta åt och ha så roligt till. Som jag tänkt, haha det har aldrig hänt mig, kommer inte hända, nejnej.....! Idag var de min tur, min tur att le, min tur att göra illa knäet, min tur att skämmas.... MIN tur att cykla in i en stolpe mitt på trottoaren!!
Och ja, det var allt.
Godnatt på er!


How to be a leader

Jag har kommit fram till att jag gillar att stå på scenen. Jag var mötesledare idag, alltså jag var den som berättade vad som skulle komma härnest, hälsade välkommen... Och jag tycker om det! Jag vill också en vacker dag sjunga i ett lovsånsband och kanske till och med bli ungdomspastor. Bibelskola ska jag gå i alla fall! Sedan vad som händer sen i livet ska bli intressant att få se. Jag bestämde för ett tag sen att jag ska bli van vid att stå på scen och prata, jag har nämnligen inte alltid varit så bekväm på scenen, nejnej... Men har man bestämt sig så har man! Dansen har även hjälpt mig en massa med min scenskräck, nu finns den knappt kvar. Och det är jag väldigt glad för! Så rubriken, How to be a leader, man måste ta ett beslut att vara ledare över sig själv. Man kan inte låta ens rädslor eller fegheter stå ivägen för en. Det har jag haft massa problem med, tankar som; Vad ska andra tänka? Vad kommer hända om jag gör såhär? Varför just jag? m.m.. Men jag har beslutat att skita i dom tankarna och följa Jesus istället. Lita på att han kommer att lösa mina infall eller initsiativ.
Mötet idag var superbra, ungdomarna höll i det. Två döpte sig, underbar lovsång, bra predikan... Jag taggar även dansen ikväll, känns otroligt kul!



Veckan som kommer känns helt plötsligt väldigt rolig! Min kraft och glöd ligger hos Gud, jag behöver fylla på ibland. Det fick jag göra idag.


What have you done now?

Idag tar jag ledigt, från internet. (okej, jag sitter här nu. Men de var för att jag skulle säga det.) Idag ska jag och mamma plantera blommor, gå på stan, kanske sola lite och Äta en mjukglass! Senare ikväll kommer BästDanne hit och underhåller oss. Ha en superbra lördag!



Jag är olik mig på bilden, men jag tycker om den. Mitt hår och min ljusa slinga går ihop så bra.
Rubriken är en låt från ett väldigt bra band som jag lyssnar på just nu, Within Temptation, lyssna på dom tycker jag.


Sunflower-power


I helgen ska jag och min mamma plantera lite blommor och krasse. I mitt rum ska jag plantera solrosor, det tycker jag passar. För jag tycker om solen. Och solrosor tror jag sprider lite ljus och värme i vardagen.





Nu ska jag dricka te med min mamma och senare fara på Ungdomssamling. Jag och mamma ska ha en umgåsarhelg tillsammans i helgen. 
Ha en superbra helg! 


The thing with feeling good

Jag har kommit på att varje dag är en kamp, varje dag utsetts man för diverse prövningar och mängder olika känslor. Därför måste man vara väl förberedd på dagen. Och med det menar jag att man måste börja dagen på ett bra sätt, för att för mig är det så att om min morgon är dålig så påverkas hela min dag negativt av det. Så alltså, detta är saker jag gör för att min dag ska bli bra och positiv, och framför allt, att mitt humör ska vara glatt.

- Be, jag försöker alltid börja dagen med att be till den underbara Gud som jag tror på. Jag ber om hjälp, styrka och vägledning för dagen.

- Stiger upp i god tid så att jag slipper stressa och hinner äta frukost. Om jag stressar på morgonen och till skolan kan man vänta sig att jag kommer vara vresig resten av dagen.

- Väljer kläder som jag tycker är sköna och känner mig fin i. Om jag har på mig fel kläder kan de lätt försämra mitt humör och göra så att jag känner mig väldigt obekväm.

- Börja dagen med att innan man går till skolan/jobbet ska man ha lett, helst skrattat, och pratat med någon.

Okej, det sista är jag dålig på... Har ett hemskt morgonhumör ibland. Men försöker verkligen! Dagen blir så mycket bättre och livet enklare.

 


Sometimes I've got it

Här kommer mina inköp från igår, riktgti fint måste jag säga.

Första inköpet, ett par helt vanliga svarta pupms med metallklack. Har letat länge efter ett par sådanna. Och nu hittade jag dom på Kupan för 20kr, inte dåligt! Dock hade jag önskat lite högre klack, men annars mycket fina.


Fick ingen bra bild på den mörkblå skjortan, men ni får se när jag har på mig den. Man kan även skymta den lite på bilden. Älskar kvaliten och tyget är underbart. Perfekt att ha ovanpå bekinin i sommar.
Jag älskar knuten som jag har ikväll, den är stor och krusig. Min underbara mamma tog för övrigt bilden.


Godnatt på er!




Happy days

Idag var jag på Kupan och fyndade lite, trots att mina pengar börjar sina. Som tur är har man en mamma som finns där och betalar ibland, inte för ofta, men ibland låter jag henne betala för sånna onödiga grejer till mig. Jag köpte ett par svarta pumps för halva priset, ynka 20 kronor och en tunn mörkblå sommarskjorta för 25 kronor. inte dåligt! Var även förbi på Lindex och köpte ett lila nagellack. Kommer visa bilder på alltihopa imorgon, nu är det alldeles för sent och jag ska läsa på spanskan lite. Lägger med det också in en ny kategori, News. Det kan vara allt från nyinhandlade grejer till att jag läst ut en bra bok jag vill berätta om. Eller kanske en present som jag en gång fick.  Godnatt!


Song of today

Denna sång räddade min vecka, lyssnade på den i bilen. Precis vad jag behövde höra just nu. Känner mig sjukt mycket lättare, sök på låten på spotify eller youtube. Älskar denna musik...

I feel this pain, I feel it burn in my heart
I know that this is a test
To make me stronger
You tell me this is my cross
That I bear for the weak
I'll give you all that I am, You're my blood
You're my strength
Now learn, and live through this
and let it burn

Don't let this burden flee from me
till the lesson is complete
Because the pain is teaching me
Who I need to be

The clarity is getting stronger
My heart is teaching me
what my eyes can't see
You wrote your name on my heart
I am the sparrow
I bear this pain in your name
It makes me stronger
Now learn and live through this
And let it burn

The ascendicate - Burden


Tarde de perfecto!

Vet ni vad? Jag bli glad när kvällar blir precis som man ville att dom skulle bli, fast ännu bättre. Jag tänkte förut idag att de skulle vara väldigt skönt att fara ut o gå och sedan köpa en glass på stan. Men sen tänkte jag att nä, de kommer inte bli så, det är inge kul att äta glass ensam.. Men då pratade jag med fina Paui på msn och då sa hon att hon skulle ut o gå. Och helt plötsligt var de betsämt att vi skulle börja gå mot varann och mötas efter halva vägen! Det vär riktigt roligt, vi gick en rätt lång runda och pratade om viktiga saker. Vi gick även förbi på statoil så att jag fick mig min glass, den nyaste magnum Gold, riktigt god med smak av cola och choklad! Och Paui köpte en loka päron. Jag tycker om min Paui! Du är underbar.<3


 
 
Perfekt kväll!


News of today

Idag har jag lite nyheter kan jag få be att tala om. Jag ska lägga ut lite bilder som jag sen ska förklara. Bilderna kommer nämligen att visa nyheterna.

 

Första bilden visar den nya boken som jag började läsa idag ute på balkongen i solen, Den lilla fången av Jane Elliott, jag kommer berätta mer om den när jag läst lite längre. Bilden visar också mina naglar som är svarta för första gången i mitt liv, jag har länge tänkt köpa svart nagellack och igår gjorde jag det! Mitt nitarmband kom också med, som för övrigt börjar bli rätt slitet. Måste köpa ett nytt.
 Den andra bilden visar också mina naglar, men det viktigaste på den bilden är mössan som jag fick av Danne förra veckan. Fick den för att jag på sistone har börjat ta hans mössa väldigt ofta, han har nämligen en likadan, fast lila. Men jag kommer nog fortsätta ta den emellanåt, fast inte lika ofta. Danne är söt han. 

 


The thing with my hair

För dom som inte vet det så har jag rätt långt, mörkblont, glansigt, fint men ganska halvtråkigt hår. Och jag har väldigt länge varit sugen på att göra något med det, men det har aldrig blivit av. Kanske är jag feg, kanske säger en röst mig att jag helst av allt vill ha kvar det som det är.. Vad vet jag. I alla fall så blev jag väldigt taggad på att testa en grej igår, göra en tuppkam. Frågan är om det överhuvudtaget finns en möjlighet att det skulle kunna gå med mitt hår.. Men nån gång ska jag testa! Har även fått lite andra idéer som jag kanske kommer genomföra i höst efter sommaren. Nämnligen att färga underhåret mörklila och även några slingor i luggen. Jag vill ha en förändring! Har börjat längta efter det nu. En annan grej som jag väldigt länge varit sugen på nu är att ta hål i läppen. Men jag vet inte. Tål att tänkas på. Men jag vill!


We all fail sometimes

Fick ett litet ryck ikväll och fixade o trixade lite med bloggen igen, jag blir så inspirerad när jag ser andra bloggar! Men de blev ett litet missöde, prickarna bredvid kategorierna, arkivet osv.. ska inte va där! Dom kom dit helt utan att det var tänkt. Vet inte vad jag gjorde, och nu blir jag tokig för att jag inte får bort dom. Så om nån känner sig villig att hjälpa mig får den gärna höra av sig, skulle vara väldigt tacksam! Menmen, jag får fortsätta imorgon. För nu ska jag gå o äta mammas hemlagade godis och dricka te! Sedan lägga mig. Godnatt!


Sing to me the song of the stars

Denna helg har jag fått ladda batterierna och fått tillbaka lite energi. Så nu känner jag mig fit for fight igen! För der är det  livet är, en stor fight. Den svåraste fighten av alla. Men jag vill inte gå ur den, utan jag vill utmana fighten och kommer inte ge upp. Men då med Jesus vid min sida.

GO! var underbart, precis vad jag behövde. Lovsång, spex och undervisning kryddat med massa glädje och vänner. Fredagen toppades med en undehållande spexkväll med filmklipp, tävlingar, allmänt spex, sång och dans. Kvällen rullade sedan på med fika och häng med massa härliga människor.
Ungefär så flöt helgen på, men under lördagen var det mer undervisning och pappande. Gjorde även lite andra grejer på lördag. Följde med Jonte ut på stan för att kolla balkläder till han och sen på kvällen skjutsade vi ut Petra till Vännäs eftersom hon skulle åka tåg hem därifrån. Dagen avslutades med en bönekväll och lovsångskonsert.... Sedan tog nattlivet vid! Vi stack ut på stan för att hitta något ställe att ta lite nattfika på, det slutade på frasses och Jag tog en choklad milkshake som gjorde mig väldigt besviken... Smakade alltförmycket kaffe. Men kvällen och natten var galet skoj! Vi flummade runt en massa på torget innan vi tog oss till frälsis, där vi fortsatte. Dock då lite tystare eftersom alla som sov där inte var nattugglor. Men vi hade väldigt kul, några satte på en film, men eftersom jag inte är sådär jätte förälskad i skräckfilm så stog jag över, jag hittade annat sällskap! Gamm-Ragge och jag började spela super mario och jag spelade tills klockan var 4. Pontus kom också efter att filmen var slut och dom satt kvar ända till kl 5. Det var riktigt skoj, dock klagade dom på mig... Jag är inte sådär jättebra på super mario och dom var inte sena att kommentera det. Men goa är dom!
Helgen var i alla fall super! Träffade underbara människor och kom även många lite mer okända människor närmre. Tog tyvärr inte så mycket bilder, lånade mest Petras kamera och fotade med. Men lite bilder man jag klämma fram!

Nedräkning..


It's all about you!


Lite folk med Annelie och Jocke i fokus.


Jonte! Han ville inte vara med på kort, men tji på han, han fick va med i alla fall!


Tog även årets sötaste bild på bussresan hem! Vi åkte hem på söndag kl 10.20 så alla var väldigt trötta, tog då denna bild på Cissi & Ludwig och Amelia & Pontus. <3



Puss på dom! Den bilden får avsluta detta.
P.s. rubriken är ett litet stycke från en väldigt fin låt, Only hope med Mandy Moore. Lyssna på den!


Let's GO on weekend

Idag är jag glad. Jag har på mig en vit sommrig tunika och har haft ballerina skor på skolan, snart drar jag till Umeå på Go tillsammans med bla kusinerna! Ska bli grymt roligt, måste dock säga hejdå till Petra eftersom hon far hem på lördag... Kommer bli tomt när du far älskade kusin!
Och annars har jag bara varit så nedstämd i veckan att jag tar igen det nu! Nu ska jag ha en grymt bra helg, träffa vänner som man inte träffar så ofta och bara ha de allmän bra! Kommer inte vara inne o skriva något i helgen, så vi hörs antigen på söndag eller måndag igen.
Sommarkänslorna kommer och blir starkare och starkare, det är bubblor i min mage just nu... Lycka vs glädje 
Ha en grymt bra helg!


Picture bomb

Äntligen!! Min pappa har hittat min usb-kabel så nu kommer det lite bilder som jag tagit både under sport och påsklovet.

Underbara! Min överraskning i början på sportlovet, fick träffa Linnea på marknaden. Jag hon och Panda gjorde pizza tillsammans.


Följde med Amelia och Pontus till åre, vi åkte i backen och hade allmänt roligt! Grymt bra minnen.


Linnea har snott min mobil ett antal gånger och tagit fin fina kor!


Panda följde med på uds och vi delade på en gigantisk glass på duvan som Paui gjort. mumma!


Annelie gjorde en väldigt söt bild till mig när jag, hon och Paui satt på ica och väntade på Zack.


Jag redigerade en söt bild på oss tre när jag hade tråkigt i bilen. Älskar er! cac..


I början på påsklovet hade jag, Paui och Jessica tjejkväll, vi var hemma hos Jessica o bastade, såg film och myste. Ni är underbara brudar! Puss pårej!
Jag och Paui tog tillfället i akt att snöbada lite. Men Jess var förkyld så hon stog över.


Suddiga bilder, men glädje finns i dom! haha


Petra var hos oss några veckor och då även på påsklovet. Vi tre kusiner hittade på diverse galna saker tillsammans under de lovet. Kommer bli helt galet tomn när hon far hem till Lidköping nu i helgen.. Ni är bäst mina tokiga kussar!


En kväll kände jag mig väldigt fräsch och snygg så var tvungen att ta lite kort.
 

Nu när jag fått tillbaka min usb-kabel så kommer bildflödet bli mycket jämnare här på bloggen. Äntligen!
Nu ska jag gå o göra lite nytta. Alltså packa och fixa lite läxa. På fredag dara jag till Umeå på Go!

Ha de bäst!


The perfect sky is torn

Idag var det en bra dag. På många olika vis. Men min käre vän som jag åt middag med idag gjorde verkligen min dag till ett stort ljus! haha. Tur jag har dig. Men har även funderat en del ikväll, på jobbiga saker som jag inte vet hur jag ska lösa... Men så är livet, operfekt och jobbiga saker kommer och går. Det var även cellgrupp ikväll, var ovaligt tyst. Men ibland måste man bara få lyssna på andras tankar och reflektera över det. Och det sägs verkligen bra grejer! Jag har lärt mig mycket från ikväll. Nu ska jag lägga mig i min säng och fundera vidare.

Godnatt!


Stuff that makes the feeling summer

Okej, nu ska jag väcka liv i "Stuff" kategorin igen. Har haft lite torka på den nu ett tag. Men fick inspiration när jag gick hem från stan idag. Solen lyste och asfalten var väldigt skön att gå på. Så i alla fall, nu ska jag lista upp några grejer som verkligen får mig att känna sommar.

- När dom första glimtarna av asfalten börjar skymta fram så att man kan gå på den. #

- Första gången det är nog varmt och snön är så pass mycket borta att man kan sitta ute på balkongen på en filt och läsa en bok i solen. #

- Första gången jag har korta shorts, (då med leggins till). #

- När man börjar vara ute på rasterna i solen istället för att sitta inne och hänga i sofforna. #

- Ballerinaskor. (!!!)

- Fågelkvitter. #

- När knopparna på träden börjar slå ut.

- Videkissar och tusselago.

- Rida barbacka.

- Och finally, första gången man går barfota i gräset och tjälen har försvunnit ur marken. Då är det sommar!

Jag vill så mycket ha sommar nu! Ni kanske märkte att vissa av punkterna var märkta med en sån här #, det betyder att dom punkterna har inträffat. 

Här kommer lite underbara sommarbilder från tidigare sommrar! 

                      

Sånna sjuka minnen som kommer när man tittar på bilder! Magen bara bubblar av lycka... Hittade en bild på SötJonte som jag inte kom ihåg att jag tog. Var när jag fortfarande inte kände honom så bra, på lappis. Känns som evigheter sen! UnderbaraUNDERBARA sommar..
 


Bad feeling

Nu händer det igen. Tankarna kommer tillbaka, allt runtomkring en förstör och sabbar, kroppen gör ont och magen krampar. Yes... Mens var ordet, vidrigt. 

Jag har lust att unna mig något, typ något klädesplagg eller ett par solglasögon... Var sjukt sugen på en sommarglass igår. Men nej tänkte jag, icket! Fast jag kommer inte att kunna hålla mig länge precis. En sorbet isglass.... Mmm!
Jag har även fått ett rus av träning! Jag känner bara hur min kropp vill ut och röra på sig. Det ska jag ta vara på! Solen kallar på mig att fara ut och sporta i den! Ikväll ska jag på afropower och shaka loss lite, hoppas Amelia kan följa mig dit. My beloved cousin!


Comment answer

Jag måste bara tacka för en kommentar som jag fick igår av någon som kallar sig "Everlast". Jag är väldigt nyfiken på vem det är, så fortsätt gärna kommentera och skriv vem du är om du känner för det. Och Tack så jättemycket för kommentaren, det värmde!


Just my thoughts


Ibland funderar jag på hur jag funkar... Vad som får mig att sluta kämpa, vad som får mig att gå över gränsen eller vad som får mig att strunta i vad jag själv vill. Jag tror att jag har svaren, några i alla fall. Men många gånger vill man inte lyssna på sin egen instinkt. Ibland kanske man tvekar i onödan? Det är sånna frågor som livet kommer lära en och som Gud med tiden kommer visa. Man måste bara ha tålamod och leva efter sitt eget hjärta under tiden man väntar på svaren. Men säger alltid hjärtat de som är bäst för en? Ska man lyssna på hjärtat eller hjärnan... Eller kanske på andra som vet bättre vad som är bäst för en än en själv? Eller är de jag själv som vet vad som är bäst för mig? Jag vet vem som känner mig utan och innan och vem som egetnligen vet det absolut bästa för mig, som älskar mig i alla lägen, oavsett vilka val i livet jag gör. Vilka fel och brister jag än har. Jesus. Det gäller bara att ta sig tid att lyssna på honom. Lära sig höra hans röst. Jag har varit väldigt dålig på det hela mitt liv, jag har många gånger struntat i Jesus och kört mit eget rejs. Det är under dom perioderna i mitt liv som jag har haft de svårast och som tankar som inte borde finnas ha kommit tillbaka. Jag kommer aldrig att bli perfekt, det kommer ingen. Men med Jesus i mitt hjärta tar jag i alla fall ett gigatntiskt steg mot ett renare och bättre liv. Inte enklare, men med mening!







-Svåra situationer är till för att lära oss något!

Det sa en vis tjej till mig en gång, och jag tror att det är väldigt sant. Även dom mörkaste dagarna har en mening! Denna tjej kallas Cissi och är en av mina allra bästa vänner. Jag behöver mina vänner som kan hjälpa mig in på rätt spår igen!  


Stupid clouds

Jag säger då det... Måln är bara i vägen, skymmer den underbara värmen från solen. Men några solminuter fick jag då allt idag! Var ute och grillade hamburgare med mina kusiner. Mysigtmysigt! Nu sitter jag hemma ensam och funderar på vad som ska hända nu... Kommer förmodligen sätta mig ute på balkongen med min braiga (ja, braiga är ett ord!) bok och ta vara på den sista gnutta sol som dagen erbjuder. Sedan ska jag fixa något ätbart, städa lite och senare göra mig iordning för filmkväll och besök. Man måste ta vara på dom sista dagarna på lovet ordentligt! Nu ser jag genom fönstret hur solen har letat sig fram bakom molnen, så nu bär de ut!

Solig och härlig bild. Jag gillar den!



Ha en bra fortatt helg!


Bakingtime

Idag kom vi på att vi skulle hitta på något, detta blev att baka. Vi slängde ihop lite chokladkrisp! Detta utan recept. Måste säga att de blev galet gott!

Vi använde;

Margarin
Sirap
Kakao
Socker
En gnutta mjöl
Corn-flakes

Kan inte skriva exakt mägnd, vi gick på känsla.

Gör såhär;

Smält margarinet i en kastrull och rör sedan ner allt förutom corn-flakesen. Se till att smeten blir lite tjock och rör runt under uppvärmning. När du sedan tycker det räcker tar du kastrullen från plattan och rör ner corn-flakesen. Sen kan man göra som man vill, om man antigen tar bullformar som vi gjorde eller bara smetar ut det på bakplåtspapper, ställ ut kakorna för nedkylning.

MUMS! 



No time for the computer

Jag har inte hunnit skriva så långa inlägg detta lov, har mest blivit massa bilder. Och detta på grund av att jag umgåtts med mina kusiner hela lovet, så datorn har inte varit så högt prioriterad. Men jag hoppas att ni njutit av bilderna! Jag kommer börja skriva mer snart när mina kusiner har farit hem. Men tills dess kommer dom få min tid!
Idag är även Cissi hos oss o hälsar på. Hon kom hit kl 7 i morse och väckte mig genom att kittla mig på foten. Busunge! Ikväll blir de palt hos mormor.
Ha ett grymt fortsatt lov!


Fotoshot!

Idag skedde vekans andra fotoshot. Denna gången kom inspirationen från Lady Gaga och hennes olika stilar.

Förbereder dom snygga detaljerna till fotograferingen. En riktig pysselstudio!


Dom snygga glasögonen stylade jag själv. haha! Övrig stil, alltså smink, hår och kläder fixade kusin Petra!


Även Amelias stil stylad av Petra!




Petra fixad sin egen stil, förutom håret som jag och Amelia med gemensamma krafter fixade!




Tre Gaga i samma hus, inte dåligt!




Intressant dag som alltid med älskade kusiner!


Pictures from our night out

Här kommer några bilder från natten vi sov ute, alltså jag och mina kusiner. Alla bilder är tagna av Petra!


Utsikt över Umeälven!


Kojan sedd utifrån.


Inne i kojan. Mys!



Haha, som petra skulle ha sagt det. Mobilnördar! Men mest jag då. Där såg man även lite av min röda slinga i luggen. Fast den är ganska utspridd. Okej, inte så bra.. Men man kan ana den!

Lagomt trötta, mosiga,....


Bara för att petra är snyggast och jag älskar hennes hår.

 Denna vackra varelse var alltså fotografen! Läs mer om henne och se bilder på hennes blogg; www.petraceciliasundqvist.blogg.se


Makes me stronger

Så sjukt vilken smärta man kan ha, fast jag ska inte klaga. Så intensiv är den inte. Bara sjukt jobbigt, skulle vilja slita bort ryggen och armen. Även lite psykiskt jobbigt... Men man känner i alla fall att man lever!  Det går över, det är bara ytlig smärta. Men nån får väldigt gärna massera min rygg...

Igår fick the cousin mafia en ide, vi skulle ut i skogen och bygga en koja och sedan sova i den! Spontana och äventyrslystra som vi är så fullföljde vi det! Vi har haft en grymt mysig natt men samtidigt väldigt jobbig. Vi skulle beskriva natten med ett ord var, mysig, kall och kämpig. Ungefär så var det. Jag låg som en korv hela tiden jag sov så jag har så sjukligt ont, men de börjar sakta försvinna... Lite i taget... Men jag ångrar inget! Det är sånna här grejer som får en att uppskatta det lilla i livet!
Bilder kommer senare.

Citat från natten,

Cicci- Om man hade haft en bok och solen varit framme hade det ju varit lugnt!
Petra- Men nu har vi inget av det!
Cicci- Vi har inte ens ett fiskespö..
Petra- Bara ett par tår!

Okej det var väldigt roligt just då! haha
Jag älskar er kusiner!
Idagl ska jag på dansträning, ska bli roligt att träffa mina dansbrudar! Senare ikväll ska jag på bio, Avatar! 


A little bit of red

Okej, jag har bloggat som en tok idag! Men villa bara ploppa in och berätta att mina kusiner ligger o sover på mina soffor... Dom är för söta dom!

Idag när jag färgade Petras hår råkade en slinga i mitt hår också bli röd, men jag är glad för det! Jag skulle gärna ha många färger i mitt hår, som en regnbåge... Just nu har jag två olika färger, en väldigt blond och en röd. Dessa ljusklickar i livet!

Jag fick även frågan ikväll ifall jag hade lust att följa med på bio på tisdag, av min gode vän Danne. Så det hoppas jag verkligen att jag kan följa med på! Dessa ljusklicka i livet....

Nu hör jag hur mina kusiner vaknar i soffan, haha. Ännu en gång, Godnatt!


The three musketeers

Vi är samlade! The cousin mafia... Tänk vad jag älskar mina kusiner. Ni är bäst! Nu ska jag gå tillbaka till soffan och pussa på er.

Cicci, Petra & Amelia!
    

Det lär nog bli en del bilder och annat från denna vecka när vi kommer att umgås nonstop. :D
Godnatt!


Fotoshot!

Innan solen försvann bakom trädtopparna skyndade vi oss ut för att hinna ta lite effektfulla bilder. Men innan så fixade vi hår och smink. Petra fixade allt på mig och sitt eget smink medans jag bara stylade hennes hår. Jag skulle utstråla vemod och hon skulle vara lite evil. Men det syns inte så bra på nån av oss...

Lite bilder att glädjas åt!


Petra i sitt nya röda hår, Jag älskar det!




Synd att skuggan skulle komma o förstöra denna fina bild...




Vemod?







Rolig dag! Fina bilder och kalla fötter. Men skoj hade vi!










Exiting days with cousin

Tänk vad jag tycker om min kusin. Det händer alltid något skoj när vi umgås, litet som stort... Idag ska vi fara o inhandla mer färg till hennes hår så att det blir lite starkare färg. Sedan bär det ut i solen för att fotas lite. De gillar vi! Och jag kommer ännu en gång fram till att jag vill ha en system kamera.. Men just nu får jag nöja mig med att låna Petras.
Imorgon kommer förhoppninsvis Amelia också, då är dom tre kusinerna samlade haha, underbart!




Happy easter!

Idag var jag, mormor, morfar och min stentuffa kusin Petra ute på en härlig tur vid umeälven. Vi grillade och myste i solen när den tittade fram bakom målnen. Mycket trevligt!
Senare när vi kom hem färgade jag Petras hår, lyckades faktiskt litegrann. Men vi måste ha en till förpackning eftersom det var för lite färg. Men jag älskar resultatet, riktigt fint!
Efter färgningen blev det påskmiddag och även moster Sara och kusin Benjamin kom.

Men nu ska jag gå o lägga mig. Men lägger ut lite bilder från dagen som ni får njuta av.


Stentuffa Petra kastar snöboll...


TöntCicci försöker vara lite söt


Roligt är det allt!


Nervös färgare...


I väntan på urtvättning...


Resultat!


Glad färgare!


My wish is

Idag ska jag ut i naturen med min älskade kusin Petra och mina kära morföräldrar. Eller förhoppningsvis om vädret tillåter... Jag skulle verkligen bara vilja sitta ute i solen just nu, med en bra bok och en mugg varm choklad bredvid mig. Snälla sol, kom fram!
Varför kan jag aldrig göra saker som jag har tänkt att jag ska göra? Varför kan jag inte bara slita mig från en sak och börja på en annan.. Jag måste lära mig det! Jag missar ju bara en massa bra saker som jag alltid tänker att jag ska hinna göra, livet varar inte för alltid. Skjut aldrig upp saker tills imorgon som du kan få gjort idag, eller, Skjut bara upp saker tills imorgon som du kan tänka dig ha ogjort när du dör.
Godmorgon alla! Nu blir de frukost för mig.



Loneliness

Ensamhet... Det finns en negativ klang i det ordet. Och det är väl för det mesta negativt att vara ensam, eller? Ikväll funderade jag på det. Jag är inte alls van vid att vara ensam utan brukar oftast ha människor runtomkring mig. Men jag känner att jag ibland måste få gånger då jag är helt ensam. Alltså, riktigt så att man måste göra allt själv och inte bara för någon timme. Utan så att man får tid att laga middag själv, städa bort, fixa... Några dagar helst. De är så skönt! Sedan kan man verkligen uppskatta att man har en fantastisk mamma som faktiskt ställer upp på en och fixar der mesta åt en... Jag vet att min mamma läser min blogg, och jag vill även passa på att be om förlåtelse ännu en gång... Hon vet vad de gäller. Jag älskar dig mamma! 


Nu ska jag gå tillbaka till min film, möjligen borta tänderna innan så att jag sedan bara kan somna där jag däckar. Men måste även tillägga att ensamheten känns väldigtVÄLDIGT ensam i längden.. Konstigt va? Nu känner jag mig sällskapssjuk! Men får hålla mig tills imorgon när jag ska fara till min käre kusin som är hos mormor och morfar. Ha en bra kväll och sovgott!

 




SPRING FEVER in my heart

Gårkvällen tillsammans med Jessica och Paui var wonderful! Helt klart över alla förväntningar. Vi bastade, pratade(en MASSA), såg film, åt b&j och kladdkaka... Dessutom fick jag äntligen mitt efterlängtade snöbad! Jag övertalade Paui att följa med ut, TVÅ ggr! Riktigt skönt var det, inte alls så kallt som man kan tänka sig att de ska va. Jaghar några fina och suddiga bilder på min mobil som jag förhoppningsvis kommer lägga ut, så fort jag får tag på en ny usb-kabel... Vi körde även lite spa med hårinpackningar och hårfärgning på Jessica.
Senare somnade alla tre på soffan till en film. Sjukt trötta allihopa! Det var meningen att jag och Paui skulle fara hem, men vi fick ingen skjuts, ingen hade möjlighet att hämta oss. Så då bestämde vi oss för att sova över. De funkar det också!
På morgonen vaknade vi och steg upp runt kl 10. Då gick vi hoppade på Jessica så att hon också vaknade ordentligt. Sedan satt vi o pratade på hennes säng en timme innan vi gick upp och åt lunch. Vi sket i frukosten.. 
Måste bara säga att ni är så underbart fantastiska på alla vis! Mina små gullgrisar. hihi 

Efter ännu lite prat och en film började jag och Paui gå hem tillsammans. Det var underbart väder ute! Solen lyste och det var varmt med en svag bris. Dock slask och blött i sinne.. Men de undvek vi genom att klättra upp på snövallarna eller hoppade som tokar. Överlevde med blöta skor och fötter. Jag svängade även förbi på ica och köpte lite nudlar och mjölk. Något måste man ju leva på! Jag känner nu hur min mage börjar kurra... Ska gå o fixa middag. Skriver mer sen!


Song of today

Fumbling his confidence
And wondering why the world has passed him by
Hoping that he's bent for more than arguments
And failed attempts to fly, fly

We were meant to live for so much more
Have we lost ourselves?
Somewhere we live inside
Somewhere we live inside
We were meant to live for so much more
Have we lost ourselves?
Somewhere we live inside

Dreaming about Providence
And whether mice and men have second tries
Maybe we've been livin with our eyes half open
Maybe we're bent and broken, broken

We were meant to live for so much more
Have we lost ourselves?
Somewhere we live inside
Somewhere we live inside
We were meant to live for so much more
Have we lost ourselves?
Somewhere we live inside

We want more than this world's got to offer
We want more than this world's got to offer
We want more than the wars of our fathers
And everything inside screams for second life yeah

We were meant to live for so much more
Have we lost ourselves?
We were meant to live for so much more
Have we lost ourselves?
We were meant to live for so much more
Have we lost ourselves?
We were meant to live
We were meant to live

Switchfoot - Meant To Live


Cold hands

Vår...vår...vår... SOMMAR! Nu vill jag bara ha sommar och värme. Vi kan även gärna hoppa över den bit av våren då slasken är som värst.

Äntligen påsklov säger jag bara! Har nästan inte bestämt något speciellt alls på lovet, ska mest bara ta de lugnt och umgås med vänner, njuta av livet och stanna upp lite. 
Dom senaste dagarna har mina planer gått åt skogen, de har gjort mig mäkta besviken måste jag säga. Men sånt är livet, jag måste lära mig att saker ändras och inte vara så trög. Men ikväll ska jag då umgås med två underbara brudar! Vi ska snacka djupt tjejsnack, svettas i bastun, skämma bort oss med hårinpackningar och b&j. Vi ska även se romantiska komedier och skratta en massa. Jag känner att kvällen kommer bli wonderful! Jag behöver värme nu, börjar känna att jag blir mer och mer frusen igen... Så ska bli skönt att basta! Hoppas det blir lite snöbad också, om jag kan dra med mig nån av brudsen ut. Brudarna ikväll är Paui och Jessica!

Hur kommer der sig att man kommer på en massa bra grejer att blogga om just när man inte kan sitta vid datorn? Jag vill ha en bärbar.... Igår och i förrgår hade jag massa bra tankar att skriva ner, men nu är dom borta. Och det får jag leva med, det kommer mer tankar!


RSS 2.0