Comment answer

Blev lite nyfiken, Nicke, vars såg du mig i Rusksele?


You tell me

Jag orkar inte, har inte tid och vill egentligen blogga. Men icket, jag har sommar, solen lyser ute och det är över 20grader. Peace på er sötnosar!




Det kommer bli väldigt ostadigt med inläggen nu. Ni märker väl. Bilden på mig är för att ni inte ska glömma hur jag ser ut så att ni kan hälsa på mig när jag är ute och går eller vid andra tillfällen då ni råkar se mig. Den andra bilden är på mina två älsklingar som var hos mig igår. När Cissi hade farit blev jag och Amelia galna. Det blir vi när vi spelar mario ihop. Puss på er!


Time to think

Jag behöver tid att tänka just nu, tänka så att jag inte gör samma misstag igen, tänka så att jag inte sabbar något. Men vars ska jag hitta utrymme till det? Mitt i denna stormvind. Jag tror att jag bara ska försöka lägga bort det en stund.

Sök först Jesus, så kommer du få allt det andra också.

I'm alive

Ikväll har jag tillbringnat hela kvällen ute i tannbäck tillsammans med barnen och vänner. Jag älskar verkligen barnen! Dom får en att känna sig så levande, haha. Ikväll var den så kallade Rymningen, det som alla barn ser fram emot  och taggar till. Alla springer då nämnligen ut från sina rum, tält, osv... Så får alla ledare jaga dom och "försöka" få dom i säng igen. Efteråt spelade vi lite fotboll, såg på ett bildspel och åt popcorn. Jag var hemma just efter 23, skönt! Trodde det skulle bli mycket senare. Bilder från kvällen kommer imorgon. Så nu ska jag så fort som möjligt ta mig till sängen och sova! Imorgon jobbar jag som vanligt men är tack och lov ledig på midsommar! Midsommar kommer jag att spendera i en stuga med massa tjejkompisar. Vi ska sova över i den från fredag till lördag och bara umgås! Ska bli mycket mysigt.

Idag cyklade även jag och mamma till stan, efter att jag slutat, och köpte lila textilfärg. Så nu ska jag färga ett par vita skor lila! Och förmodligen några andra plagg. Ska bli intressant!

 


Ja det är samma bild. Och jag vill ha ett bättre photoshop så att jag kan leka lite mer med bilderna. Godnatt!



Comment answer

Jag fick en kommentar som jag blev väldigt varm i hjärtat av. Kommentaren kom från min kära kusin Petra och löd såhär:
 "Vad du e vacker Cicci!!! :D"
Tack Petris, det blev jag glad av. Även om jag inte vet vars, hur eller när du tyckte att jag var vacker så blev jag glad! Kärlek till dig! 



Måste även tillägga att du också är väldigt vacker!

 


In your atmosphere

Nu ni, får ni hålla i er. För nu kommer det lite bilder från överraskningsfesten. Och dom är vackra kan jag säga!

Vänligt men bestämt fördes vi bort. Inga skor fick vi ta på oss, så blöta om fötterna var vi!


Ett stort gäng hade samlats på mysak för att gratta oss.
Bob, Mathias, Pontus, Zack, Oscar, Ludwig, Linnea, Julia, Paui och Annelie.
 

Paketöppning! Jag och Amelia hade fått varsitt bord som dom hade ställt våra presenter på.


Alla tittar förväntansfullt på medans vi sakta men säkert öppnar alla paket och läser upp alla kort.
Simon, Jocke, Paui, Linnea, Danne, Cissi, Bob, Rakel,
Victor, Jessica, Annelie och Nadia.


Myspojka!
Ludwig, Oscar och Zack.


Sedan blev det grillning i spöregn. Och ja, de spöregnade verkligen! Tur vi slapp sitta ute och äta i alla fall.


Jocke och jag!
Det var förresten en stor och glad överraskning att se han där! Han kom ju ända från arjeplog, så det var väldigt oväntat!


Efter maten spelade vi biljard, wii, dansade och sjöng.
Simon och Pontus.


Liv och rörelse...


Mina älsklings brudar!
Cissi, Amelia och jag.


Mamma och jag!


SnyggJessica kör ett sångsolo med en ballong som mick. Beautiful!


Sången övergår till ballongdansen och Victor kommer in i bild.
Haha, man kan riktigt se hur Jessicas blick säger "Men Victor, folk tittar ju. Ta ballongen nu!


Jag och Bob!


Jag och Amelia hade en romantisk kladdkaksdate!


Älskar denna bild och älskar converse! Vill ha precis ett par lila och ett par röda... Men helst ett par lila.
Dom lila skorna tillhör Bob och dom röda Zack.


På kvällen när dom flesta hade farit så började vi spela supermario. Efter en stund blev vi hungriga, så Pontus & Annelie for o köpte korv på statoil. Vi som var kvar var jag, Amelia, Pontus, Cissi, Jocke, Jessica, Annelie och Simon.
Pontus är snygg!


Jag med kameran i högsta hugg, ni kommer nog ofta att se mig så ett tag in i framtiden. Kameran är min vän just nu!


Godmorgon pigg och gla´!
Nästa dag, efter drygt 4 timmars sömn, steg vi upp kl 10 för att dra iväg på möte där mamma skulle sjunga. Och jag kan ärligt säga att jag inte var så trött! Inte allvarligt i alla fall.


Folket!
Amelia, Cissi, Annelie, Jocke och Jessica.
(lägg märke till Amelias rosa sockar)


Här har ni några gobitar! Kommer nog att komma fler bilder eftersom, men nu har ni några under hela kvällen.
Enjoy!


HappyBorthday beautiful

Idag fyller en av mina favoriter år! Min lilla söta Paui fyller hela 17 år idag. Stortgrattis till henne! Hon är så otroligt fin på alla sätt och vis, du är vacker sötnos!



Jag hoppas att det var ok jag tog bilderna jag tog, du äger! Glöm inte de.


Days

Mina dagar denna vecka kommer likna varan en del, kommer jobba på dagen
och hjälpa till ute i tannbäck på kvällen. Får se om jag bryter det och stannar
hemma för att läsa nån kväll istället. Kommer nog vara dålig uppdatering, inte så mycket mer än ett inlägg per dag möjligen. Bilderna från helgen kommer att komma så småning om! Bilden här föreställer mig när jag öppnar mina paket på överraskningsfesten! Festligt, mycket glad tjej där!
Nu ska jag lira lite supermario på nitendo, fika och prata lite med Gud. Godnatt! 

 


Big surprize

Igår skrev jag att jag skulle på en tjejkväll hemma hos Annelie, men det blev
lite ändringar i planerna.. Som planerat for jag hem till Annelie och vi pratade
och umgicks lite. Men lugnet varade inte länge. Efter en stunds prat hoppar två maskerade människor fram bakom soffan, knyter ögonbindel på mig och Amelia och släpar iväg med oss ut till en väntande bil. Jag fyller ju nämnligen år nästa vecka och Amelia fyllde år i fredags. Så först kör bilen runt med oss i en evighet tills vi får kliva ut och våra maskerade ledare leder oss in i ett hus. När vi sedan får tillbaka synen befinner vi oss på ungdomsgården mysak och runt oss ståren massa vänner som börjar ropa och sjunga. Det var en riktig överraskning det! Hur kul kväll som helst, helt underbart! Jag älskar mina vänner alltså, och min famlij också! Tack så sjukt mycket för överraskningsfesten, ni gjorde det bra!
Har tagit massa bilder som jag tänker visa, men inte i kväll. I veckan kommer dom att komma upp på bloggen. 
Bilden föreställer jag idag! Godkväll!



 


Something good


Idag blev firad i förskott av mamma, Simon, mormor och morfar. Ragnar var också med eftersom att han sovit hos oss. Och vet ni vad? Jag fick en systemkamera, Nikon D3000 med två objektiv och två minneskort. Jag är glad kan jag säga! TacktackTACK! Jag fick även alla böckerna i twilight sagan i pocketform + ett "smakprov" av Fallen ängel som följde med när dom beställde böckerna. Av mormor och morfar fick jag också en liten bok med massa olika bra citat och skrivningar, sjukt fin bok! Är så otroligt glad för alltihopa, och tänk att jag har inte ens fyllt år än... Om precis en vecka smäller det! Så idag har jag roat mig med att lära känna min nya ögonsten, tagit lite kort med den och sagt hejdå till Ragnar. Eftersom han var här fick han vara mitt foto offer när jag skulle testa ta kort. Och han får säga vad han vill, men han gör sig väldigt bra på kort! Tycker han är otroligt fin på bilden ovan.


Ikväll dara jag på tjejkväll hemma hos Annelie, ska bli riktigt mys. Vi ska ha en spakväll med bastu, ansiktsmasker, nagelvård och lite annat smått och gott. Nu ska jag läsa tills det är dags att göra sig i ordning.


Song of today

I know I still make mistakes but,
you have new mercy for me every day
Your love never fails

And when the ocean rise
I dont have to be afraid
because I know that you love me,
Your love never fails

Chris Quilala - Your Love Never Fails
http://www.youtube.com/watch?v=IoezWBPGRAc&feature=related


HappyBirthday lovely girl!

Idag, mina vänner, är ingen vanlig dag.... Idag fyller nämnligen en helt otroligt vacker tjej år, en av dom absolut bästa! Hon har en enormt stor plats i mitt hjärta och är bara så bra. Hennes namn är Amelia, hon fyller 17år idag!

Du äger Amelia! Glöm aldrig bort det! ♥

Detta inlägg tillägnar jag henne, du betyder MASSOR!


Gottaworkwork




Nu drar jag snart iväg till jobbet! Men jag vet inte om jag kan klaga över det, får umgås med dom absolut mysigaste djuren som finns! Hästar.... Ska skriva mer sen idag, nu ska jag fika lite med Ragnar och mamma. Ha en bra dag! Kom förbi o hälsa på djurparken vettja!


As the feeling grows




Jag har börjat läsa en ny bok, Genom dina ögon av Stephenie Meyer. Jag har lånat den av Paui och tror den är riktigt bra. För dom som inte vet det är det hon som skrivit twilight böckerna, med tanke på hur fruktansvärt bra dom var så har jag rätt höga förväntningar på denna bok. Hoppas på de bästa! Det där är för övrigt mitt schema på mitt sommarjobb. Imorgon börjar jag kl 10, ska bli skönt med sovmorgon!
Nu ska jag fixa något gott och sedan se en film på mitt rum. Känner starkt för att se på en tecknad disneyfilm. Det blir nog Lejonkungen2. Underbart!


The gang with class



Kvällen igår var otroligt bra. Först gjorde vi iordning tre stycken choklad/glass drinkar och umgicks en stund hemma hos mig, sedan gick vi ut på en promenad. Tillslut kom vi fram och satte oss på hälla o pratade. Folk, jag säger er; MAN BEHÖVER PRATA! Man mår så sjukt mycket bättre om man bara får vända ut och in på tankar och upplevelser. Och det finns inga som jag så lätt kan prata och slappna av med som ni tre. ♥ Ni är guld värda.


Gigantisk picturebomb

Nu kommer en enorm bildbomb med bilder som visar vad jag haft för mig den senaste veckan. Känner att jag vill ta igen lite missad bloggning, kommer förklara vad som hände och vad vi gjorde på varje bild.



Först kommer lite bilder från mitt och Amelias första dopp, lite sent i år dock. Förra året badade vi två veckor innan detta dopp. Det skedde den 2 juni.


DSU-avslutningen. Ingen mer dsu i sommar alltså, vi tog även farväl av dessa nior som inte kommer att komma tillbaka. Alltid lika sorligt... Vi spelade brännboll och grillade. Sista dsu´n för sommaren, 3 juni.


Balen i Lycksele, blåsig och kall. Jag stannade tills ungefär hälften av paren gått, sedan orkade jag inte mer. Tog även bara denna bild på Bob, lätt coolaste och unikaste paret av alla. Bästa var att båda hade lila converse på sig. Balen ägde rum den 4 juni.


Jag förklarade min kärlek till Annelia genom att ge henne en bukett blommor på en dansträning den 6 juni. 


Den 7 juni drog 8a och 8b ut till tannbäck. Vi grillade, spelade fotboll, umgicks och var allmänt galna tillsammans. Vi sov även över till den 8 juni.




När jag hade kommit hem från tannbäck och suttit ett tag hemma så rignde Simon och frågade om jag hade lust att komma till Storuman. Amelia skulle nämnligen fara dit till Pontus och sedan skulle dom till Simon. När han rignde så var det drygt 40min kvar tills bussen skulle gå. Jag bestämde mig snabbt för att hänga med. Så jag packade lite grejer och cyklade till busstationen, dagen därpå åkte fick vi skjuts hem tidigt på morgonen.



Den 9 juni, efter brännbolls turneringen på finnbacken som våran skoldag innehållt, for jag på stan och kollade lite. Då hittade jag denna helt underbart sköna tunika på lindex. Den kostade 99kr på rea och jag tror att det är den första rosa tröjan jag någonsin köpt, som jag minns i alla fall. Älskar trycket, det hänger även lite kedjor här o var.  


Sista skoldagen hade vi en massa olika tävlingar där 8an och 9an deltog. Det var en underhållande dag och bilderna får tala för sig själva. Sista skoldagen, 10 juni.
 




På kvällen, fortfarande den 10 juni, drog jag och Amelia ut o solade. Vi for först till hälla för att ta vara på den sol som gavs, sedan när solen slutat värma fortsatte vi till suntan och fortsatte steka en stund där. Dagen avrundades med en isglass på shell.






11 juni!!! Skolavslutningsdagen, starten på sommarlovet. Vi tittade på studenterna och for sedan på öppet hus hemma hos Zack, åt middag och umgicks en stund. När det närmade sig sen eftermiddag drog vi ner på stan för att kolla på Brolle. Min uppfattning av Brolle är att han verkligen sjunger otroligt bra, arbetar bra på scen, har bytt stil och har nuförtiden sjukt snygga kläder. Det mer negativa var att emellanåt gick han för långt med sina moves, men bättre det än att han skulle stått stilla. Efter att allting var klart och dom hade avslutat på scen så drog vi ett gäng hem till mig för att se en film och mysa lite. Vi var närmare bestämt jag, Amelia, Pontus, Simon, Bob, Annelie och Paui. Vi såg på "The others" en rätt bra rysare. Jag tror att det bara var jag och Simon som såg på hela filmen, dom andra däckade allt eftersom. Alla sovde över förutom Annelie och Paui.





12 Juni på natten åkte jag, Simon och Amelia med Danne till Arjeplog. En trevlig resa, alltför kort bara. Vi hälsade på Jocke, lekte i en lekpark, såg en halv film i ett tält och sov i drygt 4 timmar. 13 juni åkte jag med Danne till Sorsele. Vi pratade, raggade runt i Sorsele, såg en bra film som jag inte minns namnet på och hade det riktigt trevligt och mysigt. Den 13 juni åkte jag hem med buss tidigt på morgonen, jag började även jobba på mitt sommarjobb den dagen.



Denna vecka och två veckor framåt kommer jag att jobba på djurparken vid barnridningen. Denna söta älgkalv stog i en av boxarna den 14 juni när jag skulle hänga in sadlarna i sadelkammaren. Sötaste på länge!


Nu idag, den 15 juni sitter Amelia och Cissi o bestämmer min framtid medans jag skrev klart detta gigantiska inlägg. Så nu ska jag gå o äta och sedan pussa på mina små älsklingar.


Enjoy!


Summertime

Jag kommer tyvärr inte att ha tid att uppdatera bloggen nu på ett tag. Vi får se hur det kommer att gå med uppdateringen i sommar, kommer förmodligen bli rätt dålig vid vissa tillfällen. Men sommarlov är sommarlov. Jag kommer i alla fall att ha en grymt bra sommar! Så jag hoppas att ni också får ha det. Solen får gärna komma fram mycket mer i sommar, sen kan det komma några rejäla regn och åskskurar emellanåt. Men inga måln och inget fjantigt regnskvitter...  Nu dom kommande tre veckorna så ska jag sommarjobba, då kommer det nog att vara en del uppdatering. Men som sagt, jag önskar er ett otroligt fint och bra sommarlov! 


Song of today

Through the wind and the rain
She stands hard as a stone
In a world that she can't rise above
But her dreams give her wings
And she flies to a place where she's loved
Concrete angel

Somebody cries in the middle of the night
The neighbors hear, but they turn out the lights
A fragile soul, caught in the hands of fate
When morning comes it'll be too late

Through the wind and the rain
She stands hard as a stone
In a world that she can't rise above
But her dreams give her wings
And she flies to a place where she's loved
Concrete angel

A statue stands in a shaded place
An angel girl with an upturned face
A name is written on a polished rock
A broken heart that the world forgot

Martina McBride - Concrete angel

http://www.youtube.com/watch?v=kH7Ev0Uqiqk

Detta fick mig att gråta.


Why so complicated

Idag nämnde en kompis att imorgon är sista skoldagen innan sommarlovet. Och den första tanken som kom var, fy va hemsk! Har ingen aning om vars den kom ifrån, men kom gjorde den. Nu känner jag inte riktigt på samma sätt, nu känns det mer underligt. Overkligt. Men sketans så skönt! Ska bli riktigt härligt, det kommer bli en bra sommar! mycketmycketmycketbra... Ikväll hade jag tänkt skämma bort mina fötter med ett fotbad, skrubbning, klippning, målning och insmörjning. Ska bli både skönt och roligt, hade även samtidigt tänkt se en film.
Igår drog jag iväg på en spontanresa till Gunnarn utanför Storuman. En viss Simon tyckte att jag kunde komma eftersom Amelia också skulle dit. Så jag bestämde mig, packade och cyklade till busstationen på drygt en halvtimme. Men vi var inte i Gunnarn hela tiden, utan for på kvällen till Barsele och hälsade på Simon. Vi spelade tvspel, sjöng, spelade ukelele och piano, gick på promenader till stranden, bakade kladdkaka och såg på en film. Allt som allt var vi tillbaka i Gunnarn kl 1, vi sov alltså hos Amelias pojkvän, Pontus Gick upp 20 i 6 på morgonen och åkte till Lycksele. Spontana resor äger! 3-1.....
Nu ska jag värma upp fötterna och starta en film!

Thoughts, why are you messing with me?


Song of today

As you go through life you'll see
There is so much that we
Don't understand

And the only thing we know
Is things don't always go
The way we planned

But you'll see every day
That we'll never turn away
When it seems all your dreams come undone

We will stand by your side
Filled with hope and filled with pride
We are more than we are
We are one

If there's so much I must be
Can I still just be me
The way I am?

Can I trust in my own heart
Or am I just one part
Of some big plan?

Even those who are gone
Are with us as we go on
Your journey has only begun

Tears of pain, tears of joy
One thing nothing can destroy
Is our pride, deep inside
We are one

We are one, you and I
We are like the earth and sky
One family under the sun

All the wisdom to lead
All the courage that you need
You will find when you see
We are one

 Angelique Kidjo - We are one(Lion king 2)

http://www.youtube.com/watch?v=Dw9KNP1OTG8


Comment answer

Petra, håret har jag tänkt färga till hösten. På sommaren bleks det ju ändå så mycket så det skulle bara se tråkigt och dassigt ut efter en vecka ifall jag skulle färga nu. Sen ifall det blir lila eller svart underhår får vi se. Eller både och.


Go Sweden!

Idag är det Sveriges national dag och det är ju värt att firas! Visste dock inte om denna händelse förren jag satt på torgmöte och Annelie råkade nämna det. Jag började alltså dagen med att fara på möte på torget. Två filtar hade jag tagit med mig för att inte förgås i kylan, okej så kallt var det faktiskt inte. Men fortfarande mysigt med filtar! Efteråt fortsatte firandet borta på gammplatsen. Vi fikade, såg på konsert efter konsert och umgicks på mina filtar. Mycket rolig och händelserik dag! Jag for aldrig hem mellan firandet på gammplatsen och dansträningen utan när Annelie och Rakel for hem så pratade jag och umgicks med Bob fram tills klockan var strax efter fem, då drog jag till Duvan och satt där istället, i väntan på mina brudar. Dansen gick bra den också, känns bra och den nya dansen sitter snart.
Dock så har jag varit rätt trött hela dagen och fick en väldans huvudvärk när dansen var slut. Har sovit väldigt lite och dåligt den senate veckan. Men inatt så sov jag gott och drömde roliga och fantasifulla drömmar. Men var ändå galet trött imorse och hade nog inte farit på mötet om inte Cissi puschat på mig med sms. Jag är väldigt glad att hon gjorde det!
Snart är det sommarlov och i veckan ska vi inte göra ett bajs vettigt. Imorgon far vi till tannbäck och ska sova där en natt. Ska bli roligt! Så nu ska jag se till att packa lite. Lycka till med sista veckan allihopa! Snart är det sommarlov!

P.s. För övrigt så jag har lila naglar igen och jag har färgat en svart slinga i luggen bredvid den ljusa.


Question of today

Vad man själv vill, vad man borde. Vad man känner, vad andra känner.
Rätt eller fel, vars går gränsen? När tankarna spårar och man tappar
kontrollen på sina steg. När man vill göra rätt, men det känns fel. När man vill göra andra lyckliga men själv får ta hårda smällar. När hjärtat knyter ihop sig till en boll och gömmer sig i ett hörn, när man inte vill se sanningen och fortsätta leva utan att bry sig. När man hela tiden går just i utkanten av ljuset. När man mår som bäst och allt bara vänder på grund av en själv? När man inser att man måste börja tänka mer, när man redan flyger högt i det blå... När rosa molen skymmer sikten, och när dom byts ut mot svarta. Livet är bra underligt ibland. Jag kommer aldrig att sluta tänka på hur fantastiskt och underbart det är att man faktiskt får leva och uppleva sånna sjukt starka känslor. Kommer aldrig att sluta beundra att Gud har skapat alla känslor så olika och så otroliga... Även om många av dom känslorna finns till för att göra livet lite svårare, men också för att lära oss något. Jag vill inte vara utan dom. För just mina känslor har format mig till den person jag är idag.




Sunsunsunsunsun

P.s. Jag fick en underbar överrasknig idag, en vacker solros av en mycket snäll gammal man vid namn Simon. Sånt gillar jag! Som sagt, överraskningar är bra. Solrosor har nu blivit min nya favoritblomma, eller den delar i alla fall första platsen med rosor. Så stort tack Simon, jag blev verkligen glad! Lyste upp min dag!
Blomman står nu på bordet och lyser upp med lite gult i den ofta tråkiga tillvaron. 

Snälla Gud, ge oss solsken i helgen! 


Sweetbreeze

Idag har jag inte myckat att blogga om. Jag har inte fått tillbaka mon usb-kabel från bror än så kan fortfarande inte visa bilder. Ikväll har jag varit o kollat på balen, ätit middag på sibylla, gett Simon en hejdåkram när han stack med bussen, städat lite, läst och haft en ansiktsmask medans jag låg i badet och nu funderar jag på att ta lite fika och sedan lägga mig i mitt rum o kolla på en film. Kändes lockande, om jag hittar en bra film...
Imorgon ska jag jobba på duvan tillsammans med Paui och Annelie. Kommer bli kul och skönt att ha något vettigt att stiga upp till imorgon.
Dom två senaste dagarna har det blåst väldigt mycket, jag kan inte bestämma mig för om jag tycker om det eller ej. Men jag slutar aldrig imponeras av hur Gud har skapat vinden. Hur den kan vara så stark så att den kan rubba träd och slita upp dom med roten, men samtidigt vara den mjukaste beröringen om finns. När en vind stryker mot kinden, då känner jag Gud nära. Godnatt på er! Ha en bra helg ♥


Song of today

Maybe no one told you there is strength in your tears
And so you fight to keep from pouring out
But what if you unlock the gate that keeps your secret soul
Do you think that there's enough that you would drown?

If no one will listen
If you decide to speak
If no one's left standing after the bombs explode
If no one wants to look at you
For what you really are
I will be here still

No one can tell you where you alone must go
There's no telling what you will find there
And, God, I know the fear that eats away at your bones
Screaming every step, "Just stay here"

If no one will listen
If you decide to speak
If no one's left standing after the bombs explode
If no one wants to look at you
For what you really are
I will be here still

If you find your fists are raw and red from beating yourself down
If your legs have given out under the weight
If you find you've been settling for a world of gray
So you wouldn't have to face down your own hate

If no one will listen
If you decide to speak
If no one's left standing after the bombs explode
If no one wants to look at you
For what you really are
I will be here still

If no one will listen
If you decide to speak
If no one's left standing after the bombs explode
If no one wants to look at you
For what you really are
I will be here still
I will be here still

Kelly Clarkson - If no one will listen

http://www.youtube.com/watch?v=Db_gEEca3SU&feature=related


You give love a Bad name

Usch, detta börjar bli illa... Jag vill ju blogga! Vars förvinner min tid? Och oftast när jag har massa tid över är datorn upptagen. Jag har i alla fall massor att blogga om nu. Men jag vill kunna lägga över bilder för att kunna visa lite godis för ögonen också. Tyvärr är min USB-kabel på vift igen. Nu vet jag dock vars den är, så bilder kommer!
Igår blev första doppet avklarat, jag och Amelia badade nere vid älven med inte mindre än tre killar som åskådare. Dom fegade och badade inte. Doppet blev dock lite för sent för att kunna skryta med, menmen. Jag invigde mina nya bikinitrosor och insåg ännu en gång hur snygga dom är. För övrigt var dagen väldigt bra igår. Jag, Pontus och Amelia umgicks hela dagen. Vi åt mjukglass, träffade folk, hälsade på Danne i några minuter och tidigare på dagen så solade även jag och Amelia. Jag sa även en väldigt underbart fin mening, "Ska vi lägga oss på stekmattan och gräsa?". Dagen avrundades med fika hemma hos mormor. Jag fick även en promenad hem när jag insåg att jag glömt min cykelnyckel hemma och hade en låst cykel hos mormor. Påminnde mig om att jag måste hämta den efter maten.. Övrigt är det dsu-avslutning ikväll och jag shoppade loss på Kupan igår.


RSS 2.0