Söndag, Duvan Cup!

Kom just hem från DC. Sjukt bra jobbat allihopa som hjälpte till att fixa de! Sjukt bra, Wonderful!
Har även haft grymt mysigt med massa vänner jag älskar och jobba tre pass, först på lördagen två timmar i garderoben, två timmar i cafét och på söndag två timmar i insläppet. Har nu bestämt mig att aldrig ta arbetspass senare än 12, man blir så galet trött! Stog i cafét från 22.00 till 01.00. De var något segt! Men väldigt kul att kunna hjälpa till med något!
Idag dansade jag och min dansgrupp också. Gick mycket bra! Vi körde en dans till låten "Like a child" med endast lysnade bollar i totalt mörker. Älskar den dansen!

Tack för helgen alla! Hoppas ni har haft de lika underbart som jag! ;)

Men nu ska jag nog ta o lägga mig i soffan och vila lite. Känner mig lite slut på. Har inte blivit mycket sömn i helgen!

Kramar Cicci

Här är då bollarna vi hade till dansen


Tisdag, lifelifelifelife...

woow... Lyckades ta mig upp en kvart tidigare idag... HELT utan snooze! Har satt upp lite som mål att jag ska klara av att stiga upp kl 7 varje morgon, man blir mycket piggare om man skiter i snoozen och bara stiger upp har jag märkt. Så ska fortsätta med de. Måste bli piggare på dagen! Idag var jag faktiskt riktigt pigg! Även om jag kom isäng alldeles för sent inatt.
Dagens plus: Jag gillar HK och mina klasskompisar gör mig glad!
Dagebs minus: Måste skippa träningen ikväll, afropower dance, för vi har ingen bil och hinner tyvärr inte gå.. (eeh, okej. LATTTIS!). Men med något dåligt kommer oftast något bra! Tänker fylla hålet från träningen med att ta hand om mig själv, alltså ansiktismask, kanske ett bad med rosa badbomber och skum, nagel filning... Var ett tag sen sist! Dessutom måste jag plugga ikväll. Så de var nog lika bra träningen uteblev. Men MÅSTE komma igång med de snart. Man blir så mycket piggare av de! 
 
Men nu ska jag gå och först hjälpa till att städa bort lite, sen förhoppningsvis ett bad och senare plugg.
Ha en bra kväll! Kram Cicci

Över exponering här då.. Upptäckte även när jag tog dessa bilder vilken hemsk hy jag har just ju. Röda prickar och finnar överallt. Men bara att bita i de sura äpplet, tänka på palt och vänta tills som försvinner. Har ju redigerat bort dom nu med exponering. Thats life!


Tisdag,

Halloj bloggen! (Kände för att säga hej för en gångs skull).

Dagen idag gick fort! Lektionerna flög iväg och ändå fick jag sker gjorda. Kändes bra! Sista lektionen hade vi bad, gillar de inte... Eller älskar att bada, men hatar klor och badhus. Klor är så värdelöst!! Sjukt mycket negativa grejer, typ som; Det luktar inte bra och man får andnöd då och då (lite överdrivet dock), det gör så att man torkar ut och det börjar klia överallt, håret blir som hö och luktar skit... typ så. Men visst, de håller badet rent. Klaga lagom. haha. Nae, jag föredrar att bada i sjöar, älvar, tjärnar och havet. Havet är ju dock salt... Men det är naturligt salt! så de så.
Både mamma och Simon var sjuk idag så jag erbjöd mig att laga mat. Pannkaka dagen till ära. Blev riktigt gott faktiskt, men jag är värdelös på att få dom runda och hela.. Men bara de smakar bra så är väl allt som de ska. Så jag var nöjd med dagens matinsats och mamma blev glad och tyckte de var skönt att jag fixade maten, så jag är glad. :)
Efter maten satte jag mig för att plugga. Måste bli bättre på de, känns som att min koncentrationsförmåga har försämrats grovt... Inte bra. Måste sova mer!

Nu sitter jag och lyssnar på riktigt bra musik... Just nu lyssnar jag på "Blessed be your name". Men många känner igen den som "Ära till ditt namn". Riktigt bra på både engelska och svenska... Sök på youtube eller spotify efter de engelska namnet. Finns sjukt många bra versioner! Så visste inte riktigt vilken jag skulle rekomendera... Men Newsboys och även Kathryn Scott hade väldigt sköna versioner! ;) Kolla även på Hillsong, sjukt bra! Hittade just en ny låt med dom, alltså ny för mig. "God he reigns". Gör gott för själen!
Nu ska jag gå och plugga lite mer och sedan dricka the! Kramar, Cicci          

Söndag, bra helg!

Helgen blev mycket lyckad! Stressig, men mycket bra och mysig. 

Började på Fredagen med avskedsfest hos Sofia. Massor med härliga människor och en underbar Sofia!  
Kvällen innehöll spel, brottning, mys och allsång. Hemma något efter 1, somnade vid 3. 

 På Lördag vaknade jag vid 7 för att Cissi skulle komma. Men somnade om och sov till halv 9. Då skyndade jag mig upp för att hinna fika och göra i ordning mig till kl 9, då bar de av till åhlens och talang! (http://onewaydancers.blogg.se/) Dansen gick riktigt bra, men vi kom tyärr inte vidare. Eller själv tyckde jag de var rätt skönt att slippa. ^^ Vid kvart över 4 for jag och Mästarn ut till tannsele för att hämta upp Cissi, Amelia och Pontus. Vi skulle gratta Cissi den kvällen, hon fyller 17 på Måndag. Så vi tog på henne ögonbindel och dessutom fick hon ha hörlurar med musik så att hon inte skulle höra något. Så vi körde en sväng i Lycksele med henne, stannade i centrum för att ta lite kort, hon fortfarande med ögonbindel. Sedan for vi hem till mig och fixade taco. Vi var jag, Amelia, Cissi, Pontus, Mästarn, Annelie, Ludwig, Julia, Paulina, Rakel och William.
Mycket mysig kväll! Såg några filmer, pratade och lekte nån lek. Mycket mysig kväll! Hoppas du blev nöjd över ditt firande Cissi! ;) Du fick ju lätt bästa presenten av oss! haha. Folket for hem där vid 4-halv 5...

Idag har jag inte gjort mycket alls... Sa hejdå till Cissi, Amelia och Pontus i morse. Dom sov över hos mig inatt. Annars har jag pluggat, fixat lite med grejerna inför duvan cup... Har haft myskläder hela dan och har de än. Men ska på dans snart så ska byta om strax. Hoppas på att komma i säng tidigt ikväll. De behöver jag!
Tack för en sjukt bra helg allihopa! <3
Men nu ska jag ta o börja röra på mig! Får inte komma försent till mina brudar! ;)
Ha de bäst! Kram Cicci

Fredag, fullsatt helg...

Vet inte riktigt om jag kan säga att de ska bli skönt med helg... De kommer bli en sjukt rolig helg! Men stressigt nå nanting! Hoppas jag kommer få nån lucka att vila på i alla fall, än så länge ser söndagen ut att vara relativt fri.. Men då måste jag proppa in massa plugg också. Så kommer kanske inte få vila så mycket i alla fall. Men de blir säkert bra.. De ordnar sig. :)

 Och stort grattis till min älskade mamma idag! Puss & kram! <3

Alltså de är så galet vad ett oväntat telefonsamtal kan värma hjärtat... Fick ett sånt samtal från en underbar tjej i onsdags. ;) Massor av kramar på henne!
Men sen är de så sjukt vad fort man kan börja må dåligt igen när man just har varit vid toppen... Känner mig bara så sjukt stressad hela tiden. Känns som jag har ständig hjärtklappning för att jag stressar hela tiden. Kom på mig själv me att ha de idag. Har också vid några tillfällen kännt att de gjort ont i lugorna/bröstet... ofta när jag ska sova blir de så. Känns inte bra, men de är nog inge farligt. Inte så ofta de händer.

Ska nog börja ladda inför ikväll. Sofia min älskade vän ska ju ha avskedsfest/födelsedagspraty! Snart sticker hon söderut igen... Så de kommer bli kul ikväll! ;) 

Känslan just nu är tom, lite stress, lite huvudvärk... Måste tagga till ordentligt känner jag.
Nu blir de soppa! Ha de bäst! //Cicci


Tisdag, plugg..rastlöshet..

Skolan idag gick fort. Men har massa med läxor i veckan, fast de känns rätt bra. Har börjar i tid med allt så de kommer nog funka.
Har två dilemman som jag tänkte på och disskuterade med Sofia idag... Jag ska ju slinga håret i helgen. Först ska jag bara bleka slingorna och sedan ta nån färg. Men, ska jag ta röd, blå eller lila? ;) Slingorna kommer då bara vara i luggen. Tänkte dessutom på att jag vill ta hål i läppen... Men tror nog jag ska vänta med de. Men jag vill... Får fundera på de.

Ikväll har jag pluggat en del och annars bara slö suttit o tittat på tv. Ska nog gå och duscha snart..... 
Känns inte som att jag skrev något speciallt intressant i det här inlägget... Kort blev de i alla fall.
Känner mig rastlös.... Nu ska jag läsa. Får ta duschen lite senare. ;) 
Hade! Kram Cicci


Söndag, THS!

Nu sitter jag hemma, utmattad och ny duschad. Kom hem från Tro, hopp & skola i förmiddags. Är verkligen så sjukt glad och nöjd över helgen! Blev så mycket bättre än vad jag hade trott. Känner mig grymt peppad inför den kommande terminen nu. De kommer gå bra! Guds nåd och förlåtelse är så galet stor, känner mig så lätt... ;)
Måste bara säga att jag älskar mina vänner, dom gör mig glad! Och vill skicka ett enormt tack till NyGeneration. Helt galet vilket arbete ni gör, betyder sjukt mycket! Och vill också skicka ett speciellt tack till Norr Temet. Ni är underbara grabbar!
Annars har jag inte gjort något sedan jag kom hem. Däckade i min säng en stund o såg lite film. Men gav snabbt upp när filmen slutade funka och tven bara spottade ut vhs:en. Dessutom var de tänkt att jag skulle klippa, tona och slinga håret idag. Men de blev inte, blir nog nästa helg istället. Lika bra de, så får jag fundera ett tag till.
Fixade även bloggen lite...igen... Men blev rätt nöjd den här gången. Har satt mig in i lite hur man gör nu. Så får se hur länge de tar innan jag börjar ändra igen... Men säg gärna vad ni tycker! Vet att texten syns lite dåligt ibland... Ska försöka fixa de.

Nu ska jag gå o dricka en kopp the med mamma och sedan lägga mig i min säng o se på en film. Ska lägga mig tidigt ikväll, kändes som en bra idé! 
Så ha en bra kväll allihopa! :) //Cicci 

P.s. Gå in o kolla lite på NyGenerations hemsida! De finns massa med bra grejer! ;)
http://www.nygeneration.se/











Torsdag,...

Dessa rubriker... Kom inte på något som lät bra idag så de fick bli som de blev. ;)

Dagen idag då... Sjukt jobbig morgon. Hade verklige ingen ork alls. Men lyckades ta mig ut sängen i alla fall, något försent. Men de gick bra, tog mig till skolan i tid och hann göra allt innan. Just nu känns de som att livet bara flyter förbi med ljusklickar här o där när man har varit med människor man tycker om. Igår tex, Danne kom hit o umgicks med mig. Hjälpte mig att byta strängar på basen, åt middag... Älskar dessa stunder. Men annars känner jag mig bara trött och borta. Men de är nog bara just nu. Har mina veckor. Antagligen är det lite pms inblandat som får mig att känna mig deppig. De går över.
Nu när jag lämnar datorn ska jag plugga, slå in några presenter, de är många som fyller år i slutet av januari! Mamma, Cissi, Sofia, Panda, Sofija... Får se till att styra upp detta!
Sedan ska jag packa lite till helgen! Ska till Umeå på Tro, hopp & skola. En konferens som NyGeneration ordnar. Kommer nog bli en hel del folk, så kommer bli sjukt kul att fara dit! Hoppas de kommer bli en bra helg på många olika sätt....  Eller hur Cissi? ;) hehe.
Ikväll ska Adrian ha avskeds fes, han ska flytta till Umeå o plugga till läkare. Kommer bli sjukt tråkigt att han försvinner... I 5 och ett halvt år! Galet alltså! Men hoppas man får se honom emellanåt i alla fall. ;) 

Nu känner jag att jag skrivit av mig nog för idag. Eller, måste i vilket fall lämna datorn nu.
Skicka gärna en liten tanke eller be gärna för mig. Har de lite tufft i skolan, kommer förmodligen alltid att ha.. 

Ni får ha de så bra! Kram Cicci

Måndag, seeeg dag.

Brutalt seg dag, har aldrig varit så trött på en skoldag tror jag. Kom på mig själv hela förmiddagen att stirra på saker och att jag inte lyssnat ett smack på läraren... Illa. Ikväll blir de att lägga sig tidigt! Haha, lycka till med de säger jag bara. Eftermiddagen var då lite lättare. Kunde iaf koncentrera mig. Hoppas verkligen jag kommer känna mig mer pigg på skolan i fortsättningen. Idag ville jag bara bort, känner mig verkligen inte taggad. Orkar helt enkelt inte. Men de är nog mest i början man känner så, dåligt att vara så negativ. De mår man inge bättre av! Nu tänker vi positivt! De ordnar sig nog, bara man får in rutinerna igen. 
 Hoppas den här veckan blir en riktig slappar vecka. Än så länge har jag bara dansträning på onsdag planerat. Och jag som trodde vi skulle slippa läxor första veckan.. Men neejdå. Man borde ha en vecka utan när man får hämta sig lite och bli pigg på att kliva upp på morgonen. Om man nånsin blir de. Men åtminstone får tillbaka sovvanorna.

Nu sitter jag hemma ensam, mamma jobbar, simon tränar, Sebbe hos pappa.... Lyssnar på musik, chattar, osv... Är drygt trött och less. Så tror jag ska dumpa datorn snart. Men vill inte lämna folker som finns här. Då känner jag mig så ensam. Men längtar egentligen till min bok, tystnaden, ensamheten.. Så jag går nog endå. ;D

Ha de bäst! Kram Cicci








I've gotta take a little time.
A little time to think things over,
I better read between the lines.
In case I need it when I'm colder




I wanna know what love is,
I want you to show me!
I wanna feel what love is,
I know you can show me.
 


Söndag, första dansträffen.


Trött...tröööött.... TRÖTT!
Mina dansbrudar for just hem. Grymt rolig och mysig kväll. Jag flummade tills alla trodde jag gick på något. Var så galet trött! Steg upp kl halv 10 i morse och hade somnad där vid.... 3 kanske. Inte bra, kommer inte vara pigg imorgon. Kan ju hoppas att dom låter oss slappa lite första veckan. Men ska inte hoppas för mycket, vi började med läxor första veckan efter sommarlovet i höstas. Sjukt...

Mötet idag var jättebra! De var årsmöte, men de kändes inte som att de var så länge. Dom visade bilder från året, gjorde ett litet drama... Kort men bra predikan! Och efter bjöd dom på lite mat och fika. Trevligt,trevligt.. 
Efter mötet for vi en snabbis på stan och dollar sen hem o städa. Man måste ju städa lite när man får så fint besök! Vi hade nämligen dansträffen hemma hos mig. Vi kollade på filmer som vi har på danser vi gjort under året, disskuterade en del grejer om uppvisningar osv, fikade och bara myste. Gillar mina tjejer MYCKET! ;)
Vi bestämde och pratade om riktigt mycket ändå. Trots allt flumm... Vi ska även ha dansträff på onsdag.

Imorgon är de skola då.. Känner mig ju inte så taggad om jag säger så. Men känns iaf inte lika hemskt som förut. Står ut med tanken att gå upp imorgon. Men känns inge vidare.. Så skolan måste vi be för! Måste bli piggare på skolan. Måste sova mer...

Nu sitter jag bara och längtar efter
sängen. Så ska ta o avrunda.
 Ni får ha de bäst! Godnatt! /Cicci
 



Roligt citat från ikväll:

Emma - Är den där krossad? 
Cicci - Nej, det är skotrar! 
Emma - HAHAHAHHAHAH!

 


Tankar...

Jag är oftast klädd i svart, älskar hård musik som hårdrock och metal, jag älskar naturen och att ta kort, är väldigt djup och tankfull, har lätt för att dagdrömma, kan bete mig som en riktig fjortis, är lite utseende fixerad och tycker det är kul att sminka mig, jag älskar Jesus och är kristen, känner mig som tryggast i pingstkyrkan tillsammans med vänner, jag älskar min familj och älskar att gå omkring i myskläder hemma med en kopp the, jag älskar värme, eld och ljus, jag är mycket barnslig vid många tillfällen samtidigt tycker många att jag verkar äldre och att jag är mogen för min ålder, jag försöker sköta mig i skolan och vill ha bra betyg, jag är oftast uppe för länge och har svårt att komma upp på morgonen, jag älskar att vara uppe sent med vänner och bara umgås, se film, prata och mysa, jag har saker i mitt liv som jag mår/har mått väldigt dåligt över, har ofta ångest över saker och har svårt att bestämma mig, jag älskar att skratta och tycker att jag oftast är en allmänt glad person, det bästa jag vet är ungdomshelger och att umgås med Gud och vänner. Min passion i livet är Jesus, andra människor, musik och dans.  

Så vad är jag? fjortis, emo, tönt, nörd, cool, häftig, tråkig...  Jag ser mig själv som ett JesusFreak helt enkelt. Döm inte människor! Om vi tänker efter har alla en liten del av allt i sig. Man visar bara den ena sidan lite mer än den andra. Tänk på det!



Fredag, Bowling!

Så var man hemma efter några intensiva dagar med underbara vänner! Känns väldigt tyst här hemma när det bara är jag och mamma här. Börjar redan sakna gänget... Men så brukar alltid reaktionen va. Men måste erkänna att det är grymt skönt att bara vara hemma just nu, och få sova ut lite. De är sjukt va man kan sova, man tycker ju att kroppen borde säga till efter ett speciellt antal timmar och väcka en. Menmen... Galet skönt är det att sova!
Jag har även upptäckt att jag inte är så morgonpigg som jag har inbillat mig. Är så galet morgontrött så de finns ju inte. Men däremot, om man ställer klockan när man är på ungdomshelger och läger är jag väldigt pigg på morgon! Är nästan alltid först upp... Hur kommer det sig?? Varför kan jag inte vara lika pigg när det är skola..
Tål att tänkas på! Menmen, tur man har kompisar som skriver sms till sin mamma att hon ska hälla kallt vatten över mig... Nämner inga namn, MEN han kommer från Arjeplog.... dumdum. Men de fick mig att vakna till faktiskt. Så jag tog mig upp till slut. Nu har jag fikat och sitter vid datorn o fryser. Tror denna enorma kyla tränger in genom väggarna.. Kan man inte ha en enda låång filmkväll när det är sånna här kalla dagar? Då blir de ju varmt och mysigt istället! I våran trånga lägenhet blir de varmt i alla fall. Brr, mina händer och fötter är iskalla...
Och jag som hade tänkt ta en promenad idag, men överlever man?!? Det är frågan.. Men tror att jag måste trotsa kylan o gå ut i alla fall. Har suttit inne alldeles för mycket på sistone. Undrar verkligen hur länga Gud tillåter den här kylan..

Ikväll blir de bowling i alla fall! :D Har dragit ihop ett gäng på minst 8 pers och högst 14 typ... Alla människor är ju så sega på att svara på lov! Så vi får se vilket antal de slutar på. Men ser fram emot de! Var längesen jag bowlade sist.. Kanske för att jag suger på de! Men de är ju så sjukt kul! hehe

Men nu ska jag gå och läsa lite... Eller så sitter jag kvar och lyssnar på musik istället. ;) Men måste läsa ut HarryPotter boken jag började med för hundra år sedan. Har aldrig tid att läsa nu förtiden.. Så måste ta tag i de nu! ;)



  



Skickar en varm kram till alla i vinterkylan.. Ha de bäst! //Cicci     

                                                                                                            


Onsdag, Granträskliden!

Idag gick vi upp där vid 11, var så galet trött när jag vaknade! Sjukt, fick mig inte ur sängen! Illa hur mycket man har vänt på dygnet... Måste vända tillbaka det. Menmen, sen gjorde vi inget fram till runt 2. Då kom Cissis mamma o hämtade oss, vi skulle fara till Granträskliden. Cissis hemby! ;D
Nu är vi här i alla fall. Förut idag spelade vi ett sjukt roligt spel, Helt hysteriskt hette det. Testa det om ni får chansen! Sen åt vi middag och gick till grannen o lånade två filmer. ;) Nu har vi tagit massa kort med Cissis bärbara dator. Så ni ska få se några av dom. ;)





Amelia åt upp alla munkar, därför ser Cissi så ledsen ut... Och jag är cool, för jag hjälpte henne att få dom! ;D


CAC!

Vi är sötast! ;) Nu ska vi gå o baka kladdkaka! :D
Ha de bäst! //Cicci, Cissi och Amelia.

Tisdag, CAC!

Igår somnade vi vid halv 6 och steg upp kl 11. Liite seg var vi allt. Men de är som de ska va! ;)

Idag ska vi fara till min pappa i Knaften för att basta, snöbada och umgås. Ska bli sjukligt skönt i denna kyla! Satt och frös som en tok vid frukostbordet i morse, illa... 
Imorgon ska vi till Grantrasklia för att bo en natt hos Cissi också. Där ska vi spela spelet Helt hysteriskt. Kommer bli nådigt skoj. ;) Lär komma in lite bilder sen.

Usch va kort jag skriver känner jag nu. Men har hjärnstillestånd! Får ta igen det sen..
Men ha ett grymt fortsatt lov! Kram Cicci

CAC= Cecilia, Amelia & Cecilia

 
Fin bild på oss från bussen till Unite. Amelia, jag och Cissi.


Måndag, MysKväll!

Helt spontant sådär på kvällen drog jag, Amelia och Cissi ihop en liten skara folk för att ha mys och filmkväll. ;) Så när Ludwig och Mästarn kom bakade vi tillsammans en kladdkaka. Senare dök även Benjamin, Paulina och Zack upp. Vi såg först en komedi som dom andra hyrt och sen en skräckfilm som vi hade inspelat på tven. Väldigt mysigt! Efter den filmen for Zack, Paulina och Mästarn hem. Vi satte på en till film, men såg knafft halva innan vi bestämde oss att ge upp och sova istället.

Lite bilder från kvällen, dock väldigt dålig kvalla. Tagen med mobil.


 
Våran kladdkaka. Var mycket godare än den ser ut. ;D


Cissi och Amelia.


Ludwig och Zack.


Mästarn och jag.


Amelia, Cissi och Ludwig.


Senare på natten, vid tre kanske, gjorde vi varma mackor. Eller Ludwig gjorde. ;)


Jag, Mästarn och Cissi bakom.

 

Jag tycker om våra filmkvällar! ;] Tack för en sjukt mysig kväll! 

Obeskrivlig kärlek.


Snälla lyssna!

http://www.youtube.com/watch?v=JoC1ec-lYps

Guds kärlek är större än hela universum! Så titta på det här och försök föreställa dig!

http://www.youtube.com/watch?v=5RfPT5c9zAk


Fredag, hemma.

I tisdags drog jag till Skellefteå för att fara på Unite, kan ju bara säga att det var sjukt underbart! Med kungligt folk och Guds närvaro till 1000. Fick verkligen ut massor av dom här dagarna. Har lärt känna folk bättre och har byggt upp mig själv massa. Måste bara säga att mina vänner gör mig lycklig. Har också bett och fått förbön för 2010, så det känns som att det kommer bli ett bra år! ;) Men gott nytt år på alla! Dock lite i efterskott.

Nu sitter jag bara o lyssnar på musik och ska lägga mig i soffan för att titta på en film så fort jag är klar här. Är sjukligt trött, drygt 2 timmars sömn inatt. Så lär nog däcka framför filmen. Härligt... Saknar redan det underbara hänget med folket... 

Vill även berätta att jag verkligen inte mått bra under den här hösten, kämpat med massa otrevliga grejer och tankar. Så nu lägger jag 2010 helt i Guds händer, för då vet jag att det kommer bli super. Hade inte klarat av denna hösten om det inte varit för Gud. Helt otroligt underbart att få vara älskad så galet mycket av en så stor Gud! 

Nu blir de film! Hade, //Cicci

RSS 2.0