Easter

Varför ska man alltid komma på bra saker att blogga om när man inte kan blogga? Jag skriver mer imorgon.

Imorgon börjar lovet! Glad påsk på alla. Jag blir glad av alla olika färger på fjädrar i påskris och gula kycklingar.

Godnatt! <3


I wish that I could rewind time

Jag gillar inte när jag inte vet hur jag ska börja inläggen på ett bra sätt. Man vill ju som få en bra och intressant start för att sedan få ut de man ville få ut..

Igår hade jag tänkt skriva ett inlägg som skulle ha varit fullt med tankar och insiration, men jag hann aldrig få datorn. Runt kl 23.45 gav jag upp tanken på att få ha den och la mig istället i sängen. Nu lär detta inlägg inte bli lika bra som jag hade tänkt att de skulle varit. Men i alla fall, igår gjorde jag fyra satser chokladbollar och en kanna jordgubbs smothie. Allt blev väldigt lyckat! Och jag hade äkta glädje i kroppen när jag bakade, hade på lite örongodis-musik och halvdansade runt i köket. Som man säger, "Baka med glädje". Chokladbollarna är till en konsert imorgon med NyGeneration. Hoppas verkligen att det blir lyckat... Men de blir det! Jag känner det på mig, fast skicka gärna en bön eller uppmuntrande tanke. Skulle verkligen uppskattas!

 

 

Nu ska jag duscha eller sriva afficherna till konserten eller skriva min praorapport... Vi får se vad jag gör först, just nu känner jag mig helt orkelös, hoppas jag får ett rus senare ikväll. 
Jag älskar killarna i min klass, ni gör mig glad! Idag var ni speciellt galna mot mig, och ja. Jag har också saknat er på dom här tre veckorna när vi inte träffats.


Gamlan

Sitter nu på Gamlan andra kvällen. Har varit riktigt grymt hittills! Jag och Annelie har upptäckt att cs är roligt, i alla fall om man sitter tillsammans o spelar. Så vi raggar ständigt datorer att få spela på. Haha, vi har även kommit på att det är väldigt underhållande att titta på när andra spelar. Vet inte vad som händer med oss... Mycket tidigt imorse satt jag och Annelie vid två datorer i drygt fem timmar o spelade cs. Men roligt är det!
För dom som inte vet vad Gamlan är för något så är det ett lan som har hållit till på duvan i helgen. Har inte varit med o lanat, även om jag i efterhand önskat det, utan jag har hjälp till lite och stått i caféet. Sovit har vi gjort i källaren här på duvan, mysigt värre. Men mycket sömn har jag inte fått. Drygt tre och en halv timmar har jag sovit, fast då vid tre olika tillfällen. Alltså en timme först inatt, imorse sov vi en halv timme och efter lunch två timmar. Konstigt nog är jag inte så trött, känner inte av det i alla fall. Inatt blir de film på storbilds skärm. 

 


Have a nice weekend!

Ibland blir jag imponerad av mig själv, över mina tankar och saker jag kommer fram till. Igår kväll mådde jag skit, och då menar jag verkligen pissdåligt. Bara gick in på toan och grät, allt rasade för mig, alla var emot mig eller tyckte illa om mig. Men då kom jag på vad det var, eländes onödigt. Jag skulle ha mens. aaaah, blir ju totalgalen. Men min natt räddades av Danne, av ett litet sms. Blev fruktansvärt glad på två sekunder och tårarna började rinna av glädje istället. Så är det en gång i månaden för många kvinnor, dom flesta förmodligen. Humörsvägningar i sinne... Humörsvägningar drabbar mig dock väldigt ofta, men inte så starkt som just innan rödaveckan. Men just denna gång var de nog lite värre pga en väldigt stor sömnbrist. Har verkligen sovit fruktansvärt dåligt i veckan. menmen, that's life. 

Idag slutade jag kl halv 12. Och då tänkte jag, YES! Äntligen får jag tid att ta hand om mig själv. Så idag har jag tagt ett bad med massa skum och en stor badbomb. Under tiden badet spolades upp masserade jag in en hårinpackning och smörjde in en ansiktsmask som jag hade medans jag låg i badet. Det behövde jag kan jag säga. Nu känner jag mig fräsch till tusen, dessutom mjuk från topp till tå.  

Nu kommer snart en massa underbara människor på middag. De gillar jag! Ikväll blir de ungdomssamling och sedan ska jag på Gamlan. Ska jobba lite i caféet där och sova i källaren på duvan, det blir dessutom massa mys med några av mina favorit tjejer. De ser vi fram emot!
Ha en superbra helg allesammans!


This has to stop

Jag har kommit fram till att jag måste sluta med mina dåliga vanor. För om man slutar med dom mår både jag och andra mycket bättre... Man påverkar människor i sin omgivning mer än man tror.

Snart ska jag fara hem till en tjej som ska mäta och ta mina mått, hon ska sy upp en klänning till mig som jag ska ha på en modevisning. Skojsigt!
Efter det ska vi göra våfflor, de är ju nämnligen våffeldagen idag. Så gott folk, ät våfflor!






my dear, why is it so hard?

Petra sitter och klagar på min kreativska frambärning av inledningen som ska fånga även den minsta läsarens intresse och glädje. Så nu får detta vara min inledning. Jag sitter alltså nu i min mormors och morfars lägenhet tillsammans med Petra och Amelia. Jag kom hit direkt efter cellgruppen ikväll, stressigt liv. Ikväll på cellisen såg vi i alla fall "Left behind 2". Mycket bättre än ettan, gillar filmen grymt mycket!
Just nu sitter vi tre kusiner och ser på "Kingdom of heaven", vi har haft en trevlig nostalgikväll med gamla inspelade filmer. Mycket skratt ikväll!



Några fler news;

- En person i min närhet har förutspått att jag kommer dö i en hjärtinfarkt i förtid.

- Jag älskar min cellgrupp och jag blir så fruktansvärt glad av dom som är med i den.

- Jag ser fram emot helgen.

- Jag har sett väldigt mycket film dom senaste tre dagarna.

Godnatt!


.

petra är nsnyggare än mig! ;)

hey, some news

Har inte haft tid att uppdatera på sistone. Men nu kommer det lite news.

- Prao på ridskolan denna vecka älskas! Eftersom solen har lyst och snön töar lite eftersom.

- Jag är galet trött när jag skriver detta inlägg, så har svårt att komma på some news.

- Spontanitet gillas.

- Jag skjuter upp detta inlägg tills imorgon när jag är lite piggare och kan komma på fler news.

Godnatt! 


makes me glamorous

Sitter nu hemma hos Annelie på hennes säng medans hon duschar. Idag gick jag upp klockan nio för att jag skulle, med några andra härliga brudar, jobba på duvan. Jag gillar verkligen att jobba där, det kommer så mycket trevligt folk och man lär sig mycket. Dessutom gör en viss tjej mig galen,rolig,skrattig,fjantig och en liten gnutta glamorös. Tänk på den ni hoppas du vet vem du är, och du vet precis värför jag blir så...
Ikväll ska vi till Umgransele och gratta Emanuel som fyllt 20. Ha en bra lördagkväll!


Tired and need a quiet evening

Idag har verkligen varit en trött dag, har bara längtat efter att få sova. Dessutom har jag kännt mig stressad och gått på högvarv sen jag slutade jobbet idag. Kom hem med världens huvudvärk och trodde ett tag att jag skull spy. Men det gick ganska snabbt över, som tur var. Är rätt less på att spy nu, och kommer alltid va det.
Så jag behöver verkligen några lugna kvällar nu. Undrar när dom kommer att komma, imorgon kanske.. Förhoppningsvis. Imorgon ska jag vara på Duvan kl 10.00, jag gillar att jobba i cafét! Men inte på morgonen... inte just imorgon... Fast jag klarar det, har ju två stycken sötnosar som jag ska jobba med så! Efter det ska min lördag vara lugn och skön har jag bestämt! Får ju se hur de blir med det. På söndag kväll är det kör/gospel på pingst med kören Freedom. Där ska jag och min dansgrupp One way dansa. Så kom på pingstkyrkan kl 19.00 på söndag!

Ikväll hade jag med mig Panda på ungdomssamlingen, riktigt kul! Blev väldigt snabb samling, men mucho bra däremot! Trevlig kväll, men var trött och for hem tidigt.

Nu ska jag lägga mig för att läsa och sedan sova. Godnatt!


Sötbild på Paui! En av sötnosarna som jag ska jobba med imorgon. Puss!

Something....

Något.... Något är det. Jag kommer tyvärr inte på vad detta något är. Något....

Någon som har lust att bolla tankar och funderingar? Skicka gärna sms eller hör av dig på facebook.


Adrian har också blivit sjuk. Usch, vad är det för magsjuk som går nu? Jag gillare inte. De ska vi be för! Även Paui vill jag ha frisk! <3

Nu ska jag lägga mig för att läsa!


relaxing and reflecting

Goda nyheter! Ni som har mig på facebook kanske såg att jag undrade vem Mattias var som kommenterade det förra inlägget. Jag vet nu vem det är, hoppas jag i alla fall. Om de är den jag tror att de är så vet jag! Kul att man har en läsare från Vännesby! Hoppas du fortsätter.

Jag har nu bestämt mig för att läsa "Left behind" också. Filmen var lite ev en besvikelse, älskar handlingen! Men dock är filmen lite väl gammal så den var inte speciellt bra gjord. Men fortfarande lätt sevärd! Gårkvällens cellgrupp var underbar som vanligt, kände mig barnsligt lycklig hela kvällen. Ni är glädje för mig!

Ikväll har jag absolut ingenting jag behöver göra. Inga läxor som måste läsas, ingen aktivitet som måste planeras och ingen tid som måste passas. Så ikväll ska jag njuta! Önskar att jag hade haft en ansiktismask och hårinpacking att skämma bort mig med, men de har jag inte... Så får nöja mig med en riktigt lång och varm dusch. Sedan ska jag ge kvalitets tid åt min bok och Gud. Boken jag läser heter "Små citroner gula". Riktigt bra! Har läst drygt en tredjedel av boken. Så kommer skriva mer om den senare när jag läst ut den.

            

Bokomslaget är den till höger. Men älskar bilden till vänster, tycker den hade varit bättre som omslag. Tjejen passar verkligen in på hon som är huvudpersonen, i alla fall i mina tankar. För mig är hon en vacker, självmedveten och jordnära tjej. Har mycket känslor och tankar, hennes liv går både upp och ner och hon kan se det ljusa även om det mesta är mörkt. Jag känner igen mig i många av hennes situationer och tankar, älskar boken!


Life of... Cicci?

Nu har jag fått lite inspiration! Från och med nu ska MINST varannat inlägg på denna blogg ha en bild i sig! Förfärligt tråkigt att bara torrläsa och inte ha något att titta på. Ni får gärna klaga på mig! Säg vad ni tycker. Om min blogg bara är skit eller kanske lite intressant rent ut av. Vad vet jag. Jag gillar bara att skriva av mig.

Idag hade jag och Sissel en rätt tråk/rolig dag på konsum, för dom som inte vet har jag prao i veckan och även nästa. Denna vecka är jag på konsum och jobbar. Helt ok, men utan Sissel hade de varit lite långtråkigt. Men vi underhåller varandra! Så lite roligt är de allt. Nästa vecka ska jag vara på ridskolan, de ser vi fram emot!
Ikväll är det cellgrupp hemma hos Ida, ska verkligen bli skoj! Vi ska se filmen "Left behind". En film jag länge velat se!
Idag är min rygg och nacke väldigt stela, igår var dom supermjuka efter att jag shakat lös på afropower dance. I övrigt är de riktigtriktigt bra med mig! :D 



Jag har börjat missbruka musik har jag märkt.. Bra eller dåligt?





Black roses

Everybody have some black roses in their lifes.
Black roses are beautiful, attractive and mystical. But at the same time sad.
I have my black roses, I'm both happy and angry for them.
But I'm sure, I want them in my life.

Jag har några saker i mitt rum som jag verkligen älskar, som tex min vägg som är full med massa olika minnen av olika personer, mina tavlor som två av mina underbara vänner målat åt mig, en låda full med brev och vykort som jag fått i mitt liv, mina älskade skrivböcker.. Och en ganska ny grej som jag fick av mamma efter jag döpt mig, en väggtext som de står "Följ ditt hjärta" på. Den är underbar, påminner om en väldigt viktig sak. Ens hjärta.

Ovanför mitt fönster hänger en svart ros som jag fick av Sandra för länge sen. Puss på henne!


Song of today

You know our love was meant to be
The kind of love that lasts forever
And I want you here with me
From tonight until the end of time

You should know, everywhere I go
You're always on my mind, in my heart
In my soul
baby

You're the meaning in my life
You're the inspiration
You bring feeling to my life
You're the inspiration
Wanna have you near me
I wanna have you hear me sayin'
No one needs you more than I need you

And i know, yes I know that it's plain to see
We're so in love when we're together
now i know that I need you here with me
From tonight until the end of time

You should know, everywhere I go
Always on my mind, in my heart in my soul

Chicago - You're The Inspiration


Stuff I'm going to do

Ny kategori inlaggd igen, Stuff. Den hade jag alltså tänkt fylla med olika saker, som tex saker jag vill göra innan jag dör som detta inlägg ska handla om. Vi får se vad senare saker kommer att handla om.
Varför ska man ha mål i livet egentligen? För att man ska ha något att sträva mot, för att man vill ha en mening med livet eller bara för att de finns saker man tycker ser intressant och roligt ut som man gärna vill uppleva? För mig är det nog mest de sista alternativet. Det finns helt enkelt saker jag vill testa på och uppleva i livet. 
Här kommer dom sakerna jag kommer på just nu:

- Hoppa fallskärm. 

- Bestiga ett berg, litet som stort. 

- Tatuera mig. 

- Resa till alla världsdelar minst en gång, helst en jorden runt resa. 

Det kommer att komma upp fler saker som jag vill göra innan jag dör under titeln Stuff, måste bara komma på dom sakerna först.
Bara så att ni vet så inspirerades detta inlägg av disneyfilmen Up. Om du har sett filmen så hoppas jag du förstår. Filmen är för övrigt grymt bra. Rolig, söt, spännande... Precis som en disneyfilm ska va! Rekomenderas starkt.



 


the feeling to feel safe

Alltså, grejen är den att näst intill varje morgon vaknar jag med ungefär denna tanke "Undrar vad som händer idag, vad kan jag göra för Gud och kan jag göra någon glad? Jag ber till Jesus så ordnar det sig." Den tanken har jag börjar vänja mig vid att vakna till. Men tro inte att det alltid varit så, big no! Men sedan jag döpte mig för någon månad sedan har det blivit mer och mer naturligt. Jag kan gå runt och konversera med Jesus i tankarna utan att ens reflektera över att jag gör det eller bara gå runt med en stor känsla av värme på insidan. Utan någon egentlig anledning. Jag mår så fruktansvärt bra över detta! Gud är fantastisk. Och ger du inte honom en ordentlig chans i livet så missar du något. Jag säger inte detta för att jag vet att jag borde eller för att jag växt upp i en kristen familj. Nej, jag har upplevt detta. Starkare än något annat och det finns inget som jag är lika säker på som just detta. Jag älskar Jesus för att han först älskade mig. Han dog på korset för oss bara för att VI skulle gå fria från alla synder som VI gjort för att VI skulle få förlåtelse och nåd.

My saviour loves, my Saviour lives, my Saviour always there for me!
http://www.youtube.com/watch?v=Gt0WluTpFTg 


Song of today

I sit and wait
Does an angel contemplate my fate
And do they know
The places where we go
When we're grey and old
'Cos I've been told
That salvation lets their wings unfold
So when I'm lying in my bed
Thoughts running through my head
And I feel that love is dead
I'm loving angels instead

And through it all she offers me protection
A lot of love and affection
Whether I'm right or wrong
And down the waterfall
Wherever it may take me
I know that life won't break me
When I come to call she won't forsake me
I'm loving angels instead

When I'm feeling weak
And my pain walks down a one way street
I look above
And I know I'll always be blessed with love
And as the feeling grows
She breathes flesh to my bones
And when love is dead
I'm loving angels instead

Angels - Declan Galbraith

Jag har förälskat mig totalt i denna pojke, född 1991 men har en röst som får mina ögon att tåras. Tonsäkrare än dom flesta.

Kommer lyssna intensivt på honom ett tag framöver.
Ni hittar honom lätt på spotify


 

 


Camera needs, pictures missing

Jag är verkligen i stort behov av en kamera. Skulle kunnat använda mobilen om inte någon hade slarvat bort min usb-kabel... Blir ju galen! Jag vill ju dokumentera lite med nya bilder och inte bara gamla! Måste verkligen fixa en snart.
Idag hade jag lust att fara ut, göra upp en eld och andas in den friska luften medans jag skulle ha läst en bok. Precis de tänkte jag när jag låg i min säng i morse och såg att solen silade sig in genom fönstret. Jag tänkte väldigt mycket i morse, vaknade till låten How he loves us - Kim Walker. Så jag lovar, de var bra tankar. Man borde få vakna till sån musik varje dag. Den låten har räddat mig många gånger. Jag älskar att musik med sådant budskap alltid fyller mig med glädje. I alla fall så ångrade jag mig när jag såg hur moln täckte hela himlen och när jag hörde att de blåste väldigt kallt. Får hoppas på bättre väder imorgon. 
I morse åt jag en banan till frukost som påminnde om lukten som man får i näsan när man kommer in i en biosalong. Den du.
 
Ikväll blir de filmkväll hemma hos Adrian, ska bli riktigt kul att få avsluta sportlovet med något roligt efter sjukdomen. 



                Just tell me why, is it something I have missed?
 

More changes will come

Nu har jag än en gång haft ett rus och gjort lite ändringar i bloggen. Vet inte om jag blev riktigt nöjd, kommer fortsätta senare när jag får ork igen. Men säg vad du tycker! Har gjort lite små ändringar överallt, så kolla om du hittar något..

Har haft magsjuka nu några dagar, men idag kände jag mig nästintill helt frisk. Så jag är glad! De lönar sig att be säger jag! Bönesvaren kommer snabbare än man tror. 
Men nu ska jag lämna datorn och fika lite. Godnatt! 

 

Song of today


He is jealous for me, Loves like a hurricane, I am a tree,
Bending beneath the weight of his wind and mercy.
When all of a sudden,
I am unaware of these afflictions he eclipsed by glory,
And I realize just how beautiful You are,
And how great Your affections are for me.

And oh, how He loves us so,
Oh how He loves us,
How He loves us so

Yeah, He loves us,
Oh how He loves us,
Oh how He loves us,
Oh how He loves.

We are His portion and He is our prize,
Drawn to redemption by the grace in His eyes,
If grace is an ocean, we're all sinking.
 So heaven meets earth like an sloppy wet kiss,
And my heart turns violently inside of my chest,
I don't have time to maintain these regrets,
When I think about, the way…

He loves us,
Oh how He loves us,
Oh how He loves us,
Oh how He loves.
Yeah, He loves us,
Oh how He loves us,
Oh how He loves us,
Oh how He loves.

How He Loves Us - Kim Walker

Det har hänt en del sen sist. Även om de bara gått en dag... Tänker inte gå in närmare på detaljer, men har fått uppleva en del.
Nu ska jag se film och förhoppningsvis somna till den. Hade bäst!


Happy

Efter några underbara dagar i Åre tillsammans med Amelia och Pontus sitter jag nu hemma hos Jonte i Villis. Kom hem från Åre igår och sov hos Amelia en natt. Galet vad trött man blir efter två intensiva utedagar i backen! Men de har varit fantastiskt, jag har hoppat och snurrat 1.80. Eller vad man vill kalla det. Jag har även lärt mig att snurra runt på skidorna och fick en kommentar av Pontus, "Hur kan du snurra så lätt??". Tar de som en komplimang när jag lärde mig det på samma dag. Jag är verkligen lycklig just nu! Känner mig ovanligt lätt och fri.

Men jag skriver mer sen. Jonte har städat klart och nu ska jag bedda min säng! Hare.


My dear friend

När jag hade kommit in till stan idag hörde jag av mig till Panda för att berätta att jag kommit fram och var på lindex. Sedan när jag gått ut kommer Panda och Linnea emot mig!! Snacka om glädje att få träffa henne, fick ju tårar i ögonen.. Sjukt, hade glömt bort hur mycket jag saknade henne... Det var alltså dagens glädjemoment! Och ikväll ska jag umgås med mina älsklingar, vi ska göra pizza tillsammans, se film och mysa. De ser vi fram emot! 
Nu ska jag gå o städa lite och packa. Imorgon drar jag till Åre med Amelia och Pontus!  

Gjorde även några fynd på marknaden; en svart/lila sjal, en stor och mysig röd/svart/grå skjorta, några munkar och ett gott bröd. Blir till frukosten imorgon! Jag är glad!

Och puss på Panda för att hon inte har sagt något om att sötNea skulle komma.. <3


Let me feel something today

Nu ska jag duscha, torka och klä på mig, äta frukost och sedan traska iväg till marknaden.
Jag är ensam hemmma, vet inte om jag ska tycke de är skönt eller lite ensamt. Både och förmodligen, men nu vill jag ut! Ut i solen, ut i friska luften, bort från denna lägenhet och kanske träffa lite folk.

     
   Ha de bäst!


Good night = good sleep

Nu har jag just kommit hem från en lyckad kväll på MB. Den blev lyckad på många olika sätt; dansen gick bra och vi fick bra respons (min dansgrupp dansade två danser ikväll), musiken var härlig och fick se Farfars fågel live för första gången. Stort för mig! Riktigt roligt, Adrian blev glad för min och Pauis present och alla hamburgare som vi stekte gick till slut åt. Dessutom var de inte så fasligt mycket fylla, så kvällen var bra!

Nu är jag bara sjukligt trött, ont i ryggen och allmänt less... Men jag är glad ändå! Vill bara sova just nu. Och de ska jag, lääänge. Ska även försöka ta mig upp till marknaden imorgon. Men behöver sömn, så lär nog sova ett tag. Mina fötter luktar inte gott.... Godnatt! pusspuss 

Day of hope

Alltså, de finns verkligen söta och vackra människor. Och då tänker jag inte på utsidan, rent ut av ett vackert hjärta. Jag vill tillägna detta inlägg till en speciell person. Tror inte han kommer att förstå vem han är (om man ens läser detta). Du är i alla fall underbar och sänder en extra tanke till dig just nu. Många kramar!

Har lagt till en ny kategori nu, Dagens. Så detta är i alla fall dagens hopp, kände mig lycklig när jag gick hem från skolan idag. Och de berodde verkligen inte just då på att jag inte ska va i skolan på tre veckor nu..

Just nu sitter jag och lyssnar på Melissa Horn.. Elinas fel! Det kan också vara en liten dagens, Melissa har en galet skön röst och jag älskar det. 
Melissa Horn - Lät du henne komma närmre 

Nu ska jag packa och tagga inför sportlovet! Känns riktigt bra. Får se om jag hinner gå på marknaden idag också. 
Får se om jag skriver mer ikväll. Men om inte, ha en riktigt bra fredag! Hoppas vi ses på mb kl. 21 ikväll! 


Makes me crazy

Jag har börjat fundera mer på sistone. På allt och ingenting, jag har lätt att fastna på saker. Svårt att gå vidare. Det har jag kommit på nu! Mina tankar gör mig galen...

Nu ska jag duscha och sedan lägga mig i min säng o läsa. Godnatt!



Lovely sunshine has finally come to me

Alltså, dagen idag var underbar. Vädret perfekt, sol till tusen, klarblå himmel utan ett måln i sikte och kylan låg på runt -8C. Men de bästa av allt var att just idag hade vi friluftsdag så halva dagen spenderades i backen! Behöver väl knappast säga att de var underbartfantastisktsupermega bra. Att backen var helt perfekt efter allt snöande gjorde inte saken sämre precis. Helt lovely dag!  

Igår var de cellgrupp hemma hos Jessica. Kvällen var riktigt bra och jag älskar er. Tänk att man faktiskt inte alls behöver vara på en stor konferens för att uppleva Gud så starkt!
Just nu sprular världen av färger och solen värmer mer än nånsin. Jag har bara en skoldag kvar, sedan ingen skola alls på tre veckor. My soul is happy!

Gillar bilden, sommaren -09

 

Ikäll blir de träning med amelia! Peace and love 



Probably back again

Har varit väldigt inaktiv på sistone nu. Har helt enkelt inte haft ork eller tid, vill inte att mitt bloggande ska bli ett måste utan att det ska vara något jag vill göra. Så tog en paus helt enkelt. Men nu känner jag att jag vill börja igen! Har en del jag vill få ur mig. Men tar inte allt på en gång. Jag har pratat med Elina om att kanske låna hennes balklänning. Om jag inte sagt de förut så har Jonte frågat om jag vill gå med honom på sin bal. Och ja, det kommer jag! Kommer bli riktigt roligt att följa med honom! Men de är alltså Vilhelminas bal som vi går på då.
Så jag hoppas Elinas klänning passar på mig så att jag slipper leta vidare... Den är riktigt fin!

Idag hade jag två prov, samhälls och hk. Samhälls provet gick väl inte så jättebra men godkänt får jag nog. Hk:n gick däremot riktigt bra. Efter skolan gick jag och Paui på stan en sväng. Fyndade lite på Kupan idag! En stor mysig och varm tröja och svart figursydd tunika. Plus två böcker som Paui tyckte jag skulle läsa. Allt för 56kr! Måste fara till Kupan oftare... Finns ju jättemycket bra grejer där! Rekommenderas starkt.
Jag är så grymt glad att jag och Paui börjat umgås med på fritiden! Känns galet kul. Du är underbar Paui!
Tror jag ska gå o packa upp mina fynd från idag och kanske börja läsa någon av böckerna..

Snart är de lov, ifall nån missat de. Jag är klar med alla prov och har inga läxor i veckan. Jag är glad!



RSS 2.0