Bal i Vilhelmina 2010

Denna helg har varit fylld till brädden med massa roligheter! Men jag tror inte att jag nånsin varit så otroligt trött. Jag har varit på vift en del, så oftast har det inte funnits en dator i närheten som jag kunnat sätta mig ner o skriva på. Så jag drar en snabb resume av helgen;
I fredags var jag ledig hela dagen eftersom att jag skulle till Villis och gå på balen tillsammans med Jonte. Så vi startade på morgonen med alla förberedelser och var i Vilhelmina strax efter lunch. Starten för balen var kl 16.30 då första paret gick. Vi gick som par nummer 32. Själva balen var verkligen underbart rolig och trevlig! Vi åt en god middag som bestog av förrätt, huvudrätt och efterrätt, njöt (mer eller mindre) av olika tal, måste speciellt lyfta fram talet till Kvinnan framfört av Jon. Otroligt bra framfört och talet var väldigt välskrivet! Vi sjöng även några sånger som var omskrivna kända melodier, pratade, skrattade och till slut vals och diskodans. Jag stack runt halv elva, vilket var väldigt tråkigt. Hade gärna stannat längre, men jag hade folk som väntade på mig och vi skulle köra hem på natten. Kort sagt, lyckad och rolig kväll! Hemma var vi runt ett.
På lördag förmiddag satt jag vid ett loppisbord och försökte hålla mig vaken, gick rätt bra och vi fick ganska mycket sålt. Vi åt middag hos mormor och sedan på kvällen for vi på en filmkväll hemma hos Annelie. Vi var jag, Annelie, Amelia, Gustaf, Cissi, Simon, Paulina och Jessica. Kvällen innehöll två filmer, lek och klättring i träd vid en lekpark, hjulningar på gräsmattan mitt i natten... Jag, Amelia och Simon cyklade hem från Annelie kl fyra.
På söndag var vi på möte. Gooode trötta. Vi följde Simon till busstationen i mitten av mötet. Efteråt var det kladdkake buffé. Jag och Amelia mådde illa efteråt.
På kvällen for jag på dansträning, någorlunda pigg faktiskt! Det tack vare att jag cyklade dit.

Några bilder från balen;




Jag & Jonte, Moa & Simon, Fanny & Anton


När vi sedan hade kommit hem på natten efter balen och efter att jag tagit ut alla miljoooner hårnålar så såg mitt hår ut såhär. De ni, från balfrisyren till denna. Inte illa! 


Mitt i när jag skrev detta inlägg rang Simon till mig och vi pratade en stund om allt och inget. Fick även en liten pratstund med Pontus, eftersom att dom åkte samma buss. Mycket trevligt, GoPojkar!  




A drop in the the ocean

AAAAH! Vad spännande allt känns! Jag hade inte tänkt avslöja hur jag kommer att se ut imorgon med bilder eller något. Men sjukt vad snygg jag känner mig i klänningen plus detaljer! Känns grymt kul och spännande!
Om jag tänker tillbaka på det här halvåret så är det verkligen otroligt mycket som har hänt... Saker som gjort att jag växt massor i mig själv, men även sånt som fått mig att gå back. Denna termin har gått läskigt fort, och jag har börjat tänka att om alla år går såhär fort så kommer man snart att vara vuxen. Man måste stanna upp nån gång då o då och tänka efter hur man egentligen lever, så att man inte bara låter dagarna rulla på. Jag vill inte vakna upp en dag när jag är 78 år, gammal och söt och undra vad som egentligen hände med livet när man var ung. (inte för att jag inte vill bli gammal, för de vill jag. Men då vill jag också kunna se tillbaka på livet och känna att jag gjorde det jag ville göra). Utan jag vill leva nu och jag vill leva som jag vill och göra något med mitt liv. Det är så otroligt skönt att ha Gud vid sin sida vid sådanna tillfällen när tankar som dom här kommer. Jag vet vars jag vill i livet och jag vet vars jag kan vända mig när det känns svårt och meningslöst. Till Jesus. Jag vill bara tacka att det ändå händer väldigt mycket i mitt liv och att jag varit med om en del även om jag är väldigt liten än. Jag är glad och tacksam att jag ofta har saker planerat och att det oftast är fullfart för mig. Det är så jag vill ha det. Men även jag måste hitta mina tillfällen då jag bara kan slappna av och släppa allt. Det är så sjukt viktigt att ta tid med sig själv och Gud. För mig är en viktig del av livet att just tänka och reflektera över livet. Tcktacktack Gud att du skapat mig just precis som jag är!

 


Weekend bomb

Här kommer några bilder från förra helgen, den var fylld med massa glädje och därav togs rätt många bilder.


På fredag var det alltså ungdomssamling och då satt vi ute i solen och fikade efter samlingen. Lite charader blev det ockå ute på gräset.


Lördagen tillbringade jag med Amelia och Paui. Först var vi på loppis och sedan drog vi på Duvan och tog en fanta/hallonsorbet drink. Sommarsommarsommar.... Både jag och Amelia hade på oss snygga sandaler med massa remmar den dagen. Sommar...

SötPaui var glad och gul. Du lyser upp min dag!

På natten under tjejkvällen gick vi ut för att lufta oss lite, klockan var runt 1-2. Otroligt skönt ute, sommar....
Vi drog till gamla ica forsdala, la oss på parkeringen och kollade lite på molnen.


Detta var vad man kallar en mycket bra helg med massa sommar och underbara människor!


Are coming up soon

Nu har jag inte skrivit här på ett längre tag, inte för att jag inte har velat. För de har jag. Men för att jag inte hunnit, orkat eller överhuvudtaget inte velat sitta alltförmycket vid våran gamla dator, på grund av att den är seg och att man inte kan ladda upp bilder. (vad jag vet). Men nu ni, har vår nya dator kommit tillbaka från lagningen! Så nu vill jag börja skriva igen. Har haft SJUKT mycket tankar i veckan, om allt. Men det ska jag inte börja skriva nu, då måste jag börja tänka igen och snart ska jag sova. Så det gör jag en annan dag. Just nu har jag lyckats dränka lite tankar med plugg och lite solning tillsammans med kusin vitamin Amelia. Pluggar gör jag inför fysik provet imorgon, har även skrivit lite på labbrapporten som också ska in imorgon och lite tankar på matte provet har också gått genom skallen. OCKSÅ tills imorgon. Har rätt mycket imorgon som ni ser, men de känns bra. Det är dom sista riktigta uppgifterna innan sommarlovet. Så KÄMPA säger jag bara. Balen är på fredag, det har börjat kännas riktigt spännande nu! Lite orolig inför valsen bara... Men de löser sig! I allt detta cyklade jag och Amelia till SunTan och solade bort lite stress och slappnade av. Otroligt skönt! Imorgon ska vi tagga till, har mycket att göra. Förhoppningvis blir det en promenad tillsammans med Jessica och Paui på kvällen, skulle vara väldigt skönt och ska även få låna Jessicas långa svarta handskar till balen. Nu ska jag lägga mig och nöta lite fysik innan jag somnar! Detta var det sista tråkiga inlägget av denna långa rad tråkiga inlägg. Till nästa gång ska jag har fixat bilder och lite annat godis. Sov gott! 


Tonight is the night

Idag har jag och Amelia raggat runt lite på stan med moppen. Vi drog bla på ett loppis som Paui tipsade oss om. Jag köpte ett par billabong badshorts för 25kr. Inte illa! Har letat efter ett par sånna shorts länge, loppis och secondhand är så bra! Sedan drog vi till duvan där Paui väntade. Vi snackade lite och drack en fanta och hallonsorbet drink. Sommar i sinne och hjärta! Vi fick även sällskap av Philip och Mästarn som kom o satte sig med oss och pratade lite. Mycket trevlig dag!
Ikväll ska vi ha tjejkväll hemma hos mig så att det skriker om det. Jag, Amelia och Paui ska se gråtfilmer, äta b&j och feta oss, prata tjejsnack och mysa i massor. Ska bli underbart! Tjejkvällar är så djuriskt bra.

Nu ska jag fara o steka lite i solariumet innan mina brudar kommer, ha en djuriskt bra lördagkväll!


I´m good

Det blev DSU ikväll, ångrar det inte. Vi snackade om kärlek och relationer, jag uppmanar alla att hämta en bibel och läsa 1 Korinterbrevet 13. Det mina vännner, det är kärlek.
Mitt humör har stabeliserats en del, just nu känns de sjukt bra att vara jag! Jag menar, jag har en balkong som jag kan sitta på och få hur mcyket frisk luft jag vill, jag har en blå cykel som är perfekt, jag är underbara vänner och dessutom är jag rätt kreativ och fin. Gud älskar mig och är alltid med mig även om det går upp och ner.
Nu ska jag sova, det är en dag imorgon också, och imorgon är det även helg och vi ska ha vattenkrig.
Godnatt!


Strange mood and good books

Mitt humör är konstigt ikväll. Jag känner mig väldigt less, fast inte på skolan för ovanlighetensskull. Eller less är egenligen fel ord, men jag känner för att fly från allt som har med vardagen att göra. Men det på ett bra sätt, haha. Lixom för att få vara för mig själv. Jag önskar att jag hade en avlägsen stuga uppe i fjällen som jag kunde fara till. Nu kom jag att tänka på låten "Jag vill ha en egen måne". Stämmer ganska bra in. Men jag vill inte fara dit för att jag vill glömma något, mer kanske för att minnas... Känns som att jag aldrig har tid att tänka och minnas allt som varit nuförtiden. Gamla underbara minnen!
Ikväll väljer jag mellan att fara på DSU och att bara vara hemma o plugga lite, vara för mig själv, läsa och kanske ta ett bad... Svårt val faktiskt. Får fundera på det ett tag. 

  

Våran nya dator har kraschat igen, därför inga nya bilder kommer in. Men på den gamla datorn finns massa gamla bilder, så det lär nog bli några sånna istället. Denna bilden är snart precis två år gammal tror jag, men jag tycker om mina ögon och mitt hår. Jag ska börja läsa en ny bok nu, "Är det någon där" med Marian Keyes. Har tappat lite lässug på sista tiden, hade tänkt försöka väcka det med denna bok. Så jag hoppas den är bra!


Happy birthday old man

Innan jag lägger mig och innan klockan hinner gå över tolv vill jag bara skriva att en av mina favoriter fyller år idag! 18 år fyller han dessutom. Han är en av dom goaste och finaste som finns! Men allt det där vet han redan, ska inte skriva någon längra utläggning på bloggen om det. Ville bara ännu en gång säga STORT GRATTIS till BästDanne på din dag! Snart får vi se upp i trafiken, då Danne tar köris kortet.. Nej, han är egentligen superbra på att köra, så snart får man börja åka fint med honom!  
För att fira honom kidnappades han från sin lägenhet och kördes ut till Lugnet där en massa vänner och familj väntade. Vi grillade, spelade kubb och andra spel, umgicks och tittade på molnen. En väldigt lyckad kväll!
Här är några bilder på den pojke/man som jag tillägnar detta inlägg till. Kram på dig!

  

Idag hade vi även cellgrupp avslutning. Känns fruktansvärt sorligt... Har haft ett grymt bra halvår tillsammans med er i cellisen! Ni äger, glöm aldrig det!
Nu ska jag lägga mig i min säng och fundera lite. Godnatt!


Comment answer

Nej Amelia och Annelie, den klänningen som Paui visade köpte jag inte. Det var en klänning som Adrian fick mig att testa "på skoj". Men det visade sig vara en riktigt snygg klänning som jag hade köpt om jag hade haft mer pengar. Det var det jag menade med att Adde var ett "för bra" smakråd. Den var otroligt snygg!


Men det inför jag en ny kategori, Answers. Det kommer att innehålla mest kommentarsvar, men kanske även lite andra grejer som jag kommer på med tiden.





Something new with color

Nu ska jag ta mig tid att skriva om grejerna jag shoppade när jag var i umeå i helgen. Bilder kommer nog sen, nu kommer bara en liten beskrvining. Detta köpte jag:

- En grön och blå sommarklänning i ett fint och lite skrikigt mönster.

- Ett par bikini trosor i ett shackrutigt mönster i blå/lila nyanser.

- Ett vitt linne med ett tryck som ser ut som att någon tagit en pensel och sprättat massa färg på. Ni får förstå. Riktigt snyggt!

- En stor svart t-shirt med gråa ränder i ett tunt och väldigt härligt tyg. 

- Ett blått nagellack, lite för mörkt för att kunna kallas ljust, lite för ljust för att kunna kallas mörkt.  

- Ett par lila tunna strumpbyxor.

- Jag köpte dessutom ett par jeans av Paui när vi sedan kommit hem, för 12kr. Ett par gråa i ett grymt skönt jeanstyg. Tack för dom Paui!

Allt köpte jag till ett väldigt bra pris och fick även lite pengar över. Jag brukar lyckas med att hitta bra pris på kläder! Något jag är väldigt glad över. Det blåa nagellacket matchar perfekt till den blå/gröna klänningen, Adrian var något tveksam till mitt köp av den färgen på nagellack, men sa att jag skulle kunna komma undan med det om jag hade det till klänningen. För övrigt äger Adde på att vara smakråd, nästan liite för bra. Men är väldigt tacksam att jag hade han och Paui med mig! Vem vet vars jag hade slutat annars...



 

Comment answer

Nej Amelia, rosa sockar är inte ok. Speciellt inte till en mörk och snygg outfit. Men söt är du i alla fall som tänker på mig varje gång du drar på dig dom, fortsätt med det och jag kommer aldrig sluta klaga. Men de är bara för att jag tycker om dig så otroligt mycket min älskade kusin och gullegris.

Ja Petris, jag var också lite osäker på om filmen skulle hålla när det var hon som spelade huvudrollen. Men hon är riktigt bra och filmen äger. Är dock osäker på om du skulle tycka om den lika mycket som jag och mina vänner... Om jag känner dig rätt så kommer du inte tycka om den alls. Så okej, men den är lätt värd att se! Kramar på dig.

 


Crazy goes wonderful

Helgen var supermega underbar. Ungdomssamling och filmkväll i torsdags och fredags. På lördag drog jag, Paui  och Adrian till Umeå, sov gjorde vi i Adrians studentrum. Jag orkar inte dra en detaljerad beskrivning av helgen, utan de får ni fråga mig om. Men kan kort beskriva den med orden; SOL, glass, shopping, bio, skratt i MASSOR, tårar, promenader, panikstress, skämt och galenskaper. Adrian är snygg och Paui är sexigast av alla. Vill även påpeka att jag bara köpte EN svart tröja med gråa ränder i helgen. Resten av kläderna var förgglada och sommriga. Är mycket nöjd. Men ännu nöjdare är jag med bion vi såg, Last song hette den. Bästa och största gråtfilmen på mycket länge. Grät nästan oavbrutet halva filmen, de gjorde vi alla tre och resten av salongen. De ni. Se den filmen säger jag, jag lärde mig något mycket viktigt och blev påminnd om att vara rädd om det man har. Fick även massa bra tankar av den, jag vill se den igen, snart... 

 

Ska inte berätta mer, förutom att våran bättre dator har kraschat och att det är därför uppdateringen har varit väldigt dålig dom senate dagarna. Kommer bli bättre nu.

Det är sommar nu, några snöfläckar må vara kvar. Men i mitt hjärta är det sommar. Godnatt på er! ♥


Happy ending

Nu sitter jag här borta i mitt Älskade Knaften på min säng med bärbara i famnen, batteriet på mobilen är snart slut och imorgon ska jag upp rätt tidigt för att pappa ska skjutsa in mig till stan. Jag och en viss Paui ska fara o soola! Måste värma upp mig lite nu när sommaren är påväg. UNDERBART! Sen på kvällen imorgon ska förhoppningsvis jag, Paui och Jessica umgås. De gillas! Idag har varit en bra dag, riktigt bra! Jag älskar hitta lösningar på saker och hjälpa folk. Jag älskar även att prata. Idag känner jag mig lugddig men mycket lycklig! Jag har så sanslöst mycket att tacka Gud för! tacktacktacktack... Du är bäst. 
Jag åt även middag hos Danne idag, lika trevligt och roligt som alltid! Förtom att han spöade mig totalt i tv-spel...fotboll....

Nu ska jag be en skvätt till min underbara Gud och sedan sova. Godnatt på er! Ha en grym långhelg!


Panic

Jag håller på att få panik på min blogg. Den blir och gör aldrig som jag vill. Funderar starkt på att ta bort denna och göra en ny, så att jag får en ny början och kan starta från grunden nu när jag kan lite mer. Kan ni tipsa mig om en bra användare? Just nu har jag ju blogg.se, är kanske blogspot eller devote bättre?
Nu drar jag ut med cyklen i det fina vädret, ska till pingstkyrkan på kör. Undrar just om min hals och röst kommer att klara av det, eländes förkylning... Men det skiter jag i, jag vill sjunga. that's it.


You make my schooldays


Jag älskar min klass, ni är underbara. Tittar ni noga ser ni att det är Fanny som posar halva posen åt mig på bilden.
Jag har börjat tänka på hur de kommer bli att skiljas åt i nian, usch... Tur nå fruktansvärt att vi har ett år kvar tillsammans! Undrar just vad jag ska gå för något när vi går ut nian... haha, löjligt vad svårt det ska va att veta vad man vill bli. Just nu har jag verkligeningen aning. Hörde idag att det fanns typ en spa/massage/träningscoch linje i Vännäs. Skulle vara intressant.. Men i Vännes, jag har ju präntat in i min skalle att ska stanna här i Lycksele och gå gymnasium här, men tanken slog mig idag, det kanske inte är meningen att jag ska gå här? Jag känner verkligen inte för någon linje alls här i Lycksele, förutom estet musik då. Men jag vet ärligt inte om det är rätt för mig... Skicka gärna tankar åt mig och hjälp mig reda ut mina egna...


Summerwardrobe

Idag var jag på stan och strosade igen, fortfarande sugen på lite sommarkläder. På åhléns köpte jag två kjolar, båda två på halva reapriset, så dom passade min ekonomi. Drygt 100kr för båda. Jag hade bestämt sen innan att jag skulle köpa den blå med leopardmönster, hittade den svarta idag. Jag har länge tänk och önskat att jag hade haft en svart tajt kjol som satt perfekt runt rumpan, och det gjorde denna. Och när det var så pass billigt passade jag på. Mycket nöjd!




Mitt rum ser hemskt ut för övrigt, har varit ute på vift en del på senaste tiden och aldrig riktigt orkat packa bort allt. Så väskor och kläder ligger lite varstans, får ta tag i det! Min mamma fixade min säng igår också. Har klagat lite över den för att den lutar på ett konstigt sätt så att jag har ont i ryggen när jag vaknar. Nu ligger jag som på moln, tack mamma! ♥


Congratulations

Vi var även o grattade Matilda i efterskott i torsdags, mycket trevligt! Stort grattis till dig. Många kramar! ♥


Bob, Paui, Annelie, Amelia, Cornelia och Matilda!



Burning ring of fire

Måste bara berätta om det absolut mysigaste som hänt på väldigt länge. Helgen tillbringade jag ute i tannbäck på läger. Helt underbart med massa ungdomar och fantastiska ledare! Simon hamnade också på lägret med oss, riktigt rolig överraskning! 
Tillbaka till där jag började, mys. På lördagkväll hade dom gjort upp en lägereld som vi satt runt och bara myste. Sjöng lovsång, pratade, umgicks... Det är bland det underbaraste som finns, mörker, lägereld, umgänge och Gud nära!
Nu är jag galet trött efter sena kvällar med filmer och supermario spelande.

haha, upptäckte nu när jag la in bilderna på datorn att Danne syns i bakgrunden, gillar bilden!
Simon och Danne!


Sjukt mysigt var det, fick dock ont i halsen dagen därpå och är rädd för att der ska utvecklas.
Men de var så lätt värt de!



Godnatt på er!


Comment answer

PETRA! Ja, det skulle vara väldigt kul ifall man skulle lära sig fläta riktigt bra och börja göra sådanna frisyrer i håret! Om någon vet av någon bra flätkurs, hör av er!



Meant to live

Såhär såg jag ut efter min spakväll i onsdags. Rosig om kinderna, flätat boll på skallen, stor myströja som det står "sweet dreams" på. Men mjuk som bomull och gottluktande.



Det var riktigt skönt, ska börja göra detta oftare så att det blir en rutin. En kväll i veckan? Kan ju förska, skulle gör mig gott.



My cozycorner

Jag tycker om våran balkong. Även om den inte är den mest städade i världen så är den väldigt mysig och jag älskar att sitta på den röda bänken, som min bästmamma har fixat, med en bra bok och en kopp the. Tänker även väldigt bra därute, som en vän till mig sa för ett tag sen, "Jag tänker bättre när jag är högt upp". Jag tror det stämmer. 



Idag fick jag ett brev med posten, där i låg det en skiva av "Day of Hope". Sångaren i det bandet lovade nämnligen mig att han skulle skicka den till mig eftersom den förra som jag hade köpt inte funkade. Så stort tack till dig Johan! Sitter och lyssna på den nu, riktigt bra!


Jag ska ägna denna eftermiddag till att ta igen allt som jag inte hunnit blogga i vecka, men ska även hinna med lite andra grejer. Bla packa och läsa i fysik boken.





The thing with Surprizes

Förresten! Jag glömde att berätta. Igår fick jag väldigt oväntat besök, Simon från Storuman satt i min soffa när jag kom hem från skolan. Mycket glad överraskning! Jag såg nog ut som en blandning mellan en fågelholk, ett frågetecken och en sol när jag fick syn på honom. hmm... Det står 2-0 till honom just nu enlit han, eftersom han också överraskade mig på [B]onFire.. Men vänta du bara..  Haha, jag säger då det. Ljusklickar i vardagen! Sånt gillar jag starkt, vill ni göra mig riktigt glad, så överraska mig! Grejen med att det händer något helt oväntat som bara kommer som en glad explosion i kroppen. Man hinner inte förbereda sig och hela kroppen bara sprutar bubblor. De ni.   


This is what i need

Min hy och hår är inte vad det brukar vara, ser hemskt ut för tillfället. Känns flottigt och inte alls ok. Har slarvat med mig själv på sistone. Så ikväll planerar jag att skämma bort mig själv, och därefter fortsätta plugga.
När jag får sådanna infall blir de ungefär samma saker jag gör, inget fel med det, bra rutin! Jag börjar med att tappa upp ett bad med badskum och gärna en badbomb om jag hittar någon. Undertiden badet fylls på tvättar jag ansiktet och her på en ansiktsmask eller sköljer igenom håret och her in en hårinpackning. Jag brukar inte så ofta göra båda grejerna samtidigt, utan det varierar. Just ikväll kör jag på en ansiktsmask. Sedan ligger jag i badet med musik, en bok och bara slappnar av.. Tills att min kropp inte pallar värmen längre. Då duschar jag och tvättar bort ansiktsmasken, följt av att jag siger ur duschen, torkar mig och smörjer in hela kroppen med bodylotion. Och sedan sätter jag mig i lungn och ro för att fixa naglarna. Fila, putsa, nagellack. Alltihopa avslutas med myskläder, en kopp the och med näsan i läxorna.

En del av grejerna jag använder.
This is what i need!


Glöm inte bort att ta hand om er, det är så otroligt viktigt att uppskatta sig själv. Du är vacker, och du får ta hand om och skämma bort dig själv. Det handlar om digdigdig....



The summer is rising

Jag blir så glad när folk kommenterar, fortsätt med det! Jag blir inte glad när jag inte hinner skriva av mig det jag vill. Bajs på det. Jag hade verkligen velat skriva av mig ikväll, men de hinner jag inte. Nu väntar sängen för en tidig kväll. Skolan går före bloggen, tyvärr. Om jag hade kunnat hade jag skrivit massa inlägg per dag. Men tyvärr,tyvärr,tyvärr... Så jag får helt enkelt ta igen skolan först och sen börja skriva så mycket som jag önskar.

Jag måste bara tipsa om en grej, gå in på google och skriv in "who is the cutest" tryck sedan på "Jag har tur" så får ni svaret.

Godnatt världen! Solen gör mig så otroligt lycklig och får mig att minnas alla vackra sommarkänslor. Jag älskar sommar, jag älskar att den är påväg till mig med stormsteg.


Time is like the sand in an hourglass

Jag behöver mer tid på mig. Jag är väldigt seg, det vet jag. I allt jag göra nästan! Mycket på grund av att jag har dålig koncentrations förmåga. Och med det att jag är seg kommer jag i säng sent, vilket leder till att jag blir trött, som i slutändan gör så att jag blir ännu segare. Kedjereaktioner är ibland väldigt dåliga. Jag ligger efter i skolan, kommer ta igen det ikväll. Känner hur huvudvärken börjar samla sig i skallen för att snart bryta ut i en okontrollerad skallgång, (haha). Jag vill ha sällskap och kladdkaka! Jag är lite butter just nu, tack och lov att jag har Jesus och vänner som piggar upp mig.


[B]onFire

Helgen var obeskrivlig, verkligen. Sån otrolig Gudsnärvaro, varje dag innehöll gråt, glädjetårar, skratt, jubel och lovsång. Känslan när Gud är riktigt nära är svår att förklara.. Något ingen människa på denna jord borde gå miste om. Men man kan reagera väldigt olika på Guds närvaro. Helgen innehöll våldsamma skrattanfall, störtskurar av tårar och lyfta händer. När Gud är nära gråter jag oftast, glädjetårar. Talaren i helgen hette Martin. Bland dom absolut bästa, om inte den bästa, talaren jag hört. Helt otroligt vad Gud lever i honom, men samtidigt så underbart flummig människa.
Jag ska inte skriva så mycket mer ikväll, kom hem för någon timme sen så ska packa upp, äta mat och plugga. Men lägger ut lite goa bilder från helgen som ni får njuta och skratta åt hur mycket ni vill.


Min och Annelies sko på bussen, the color in my life!
Vi åkte med buss kl 4 på torsdagen till Vilhelmina.



Pose på Rakel, trötta Jocke i bakgrunden och Amelia & Pontus vid bordet.


Elina provar mina brills. Sötsöt!

 
Mattias, Johanna, Adrian, Jonathan och Emma vid middagen på fredagen.


På lördag kväll hade dom lagt ut rosenblad på dukarna i matsalen. Så jag var lite kreativ och plockade ihop bladen så att det liknade en ros igen! Mysigt.


Måste även lägga upp lite bilder på Adrian, Jessica och Jocke för att bevisa att jag har väldigt snygga vänner. 

Jag vill bara tacka alla människor som gjort denna helg möjlig, Simon, Lisbeth och Annike som satt i ledningen och även alla som var där, lovsångs teamet + Johan i ledningen, ni var grymma! Talaren Martin, stortSTORT tack till dig för allt du delat med dig av i helgen. Men störst tack till Gud, för att du gjort denna helg och valborg så fantastisk, berört så otroligt många, varit närvarande hela helgen och gett oss i överflöd av din enorma kärlek och jag tackar dig även för att vi får fortsätta få av den kärleken i all evighet.  


RSS 2.0