Tuesday is pain today

Idag är det smärta i min kropp. Träningsvärk gillas inte. Men på ett sätt får de en att känna sig levande. Så antar att de jämnar ut sig så att träningsvärk är rätt ok. Just nu är de mina lår, vader och rygg som strejkar. Kan inte gå rak känns de som. Imorgon ska jag och Amelia äntligen träna också, känner mig inte så taggad just nu. Hoppas de går över. Dessutom tror jag att ja har tappat bort min balans.. Faller och vinglar hela tiden. haha, kan bero på träningsvärken.. ^^
Igår kom jag isäng kl halv 11, jag är lite stolt över mig själv.
Nu ska jag se lite tv eller kanske läsa. Ha en bra kväll!


Happiness

Alltså, helgen är obeskrivlig. Gud har verkligen uppenbarats för mig, jag är säker nu. Gud finns och han älskar oss på ett sånt sanslöst sätt att de är omöjligt att förstå. Jag är bara så glad att jag fått uppleva det!

Har inte mycket att säga, hade inte tänkt sitta vid datorn så länge. Får beskriva helgen lite närmare sedan, måste låta de sjunka in först. Mötet (gudstjänsten) var de starkaste mötet jag upplevt någonsin. Verkligen helt sjukt vad Gud rörde mig, kunde inte stoppa tårarna. Men var tvungen att samla mig eftersom vi skulle upp och dansa, helt underbart! Pratade dessutom lite innan och gjorde en kort sammanfatning om vad Håkan hade talat om under helgen. Måste bara säga tack till alla som sa att dom tyckte jag pratade bra, de värmde verkligen!
Tack för helgen! Kommer att betyda sjukt mycket.

Underbar låt!
Nej du måste finnas, du måste. Jag lever mitt liv genom dig.
Utan dig är jag en spillra på ett mörkt och stormigt hav.
Du måste finnas, du måste, hur kan du då överge mig?
Jag vore ingenstans, jag vore ingenting. Om du inte fanns. 

Helen Sjöholm - Du Måste Finnas

Det är verkligen så att jag inte vore något utan Gud, 
Och kom ihåg att ifall Gud känns långt borta, så vem är de som har gått ifrån vem? Ofta backar vi ifrån Gud av olika anledningar, och då vill jag bara uppmuntra dig. Gå tillbaka till honom! Gud överger aldrig dig. 

Lite bilder från helgen;

Rebecka och Paui!


Lite bilder på mig dårå.


Blev tyvärr inte mycket bilder. Tack för helgen, ni är underbara!

Nu ska jag äta.


Bakning!

Här kommer då bilderna från när jag och Nadia bakade. Jag gillar resultatet! ;)



Lyckokänslan man får i kroppen när man känner doften av nybakta
muffins, spritter i hela kroppen..




Hokuspokus!
Dom blev till rosa kärleksmuffins med rosa glasyr
och hjärtformat strössel. Me gusta!!


Väldigt goda måste jag säga! Uppskattades mycket.


Så såg de ut! Måste baka dom hemma nån gång också... ;)


Me love

Måste bara få skriva av mig en sista gång ikväll. Nu har jag gjort två stycken mycket fina kort till mina två närmaste och underbara vänner. På söndag ska dom få dom, alla hjärtansdag.... Alla dagar borde vara allahjärtans dag! Allas hjärtan borde få bli uppmärksammade på något sätt varje dag. Har tänkt på, om man lever nära Jesus så får man den uppvaktningen. När man pratar, umgås eller bara läser om honom i hans bok, nämnligen Bibeln, känns de som att en låga tänds i en. Lågan blir större och större ju närmare man kommer varann. Till slut når den magen, bröstet, och hela kroppen! De känns bara som att man blir varm innifrån och ut! Den uppvaktningen vill jag kalla Jesu närhet och utan den klarar jag mig inte. Sedan när man inte pratar, ber eller läser om honom lägger sig lågan lite, men finns alltid där i hjärtat. Och var man än är kan man skruva på lite och få den där värmen! Jag älskar Jesus, för att han vill ha en sån relation med mig. Att han dog på korset för mig och tog alla mina fel, brister och synder på sig. För att han älskar mig så obeskrivligt...

I helgen har jag turen att få vara på en ungsomdhelg och få höra med om honom. Dessutom få umgås med helt underbara vänner, Gjädje i sinne!  
Pingstkyrkan i min hjärta...

Kommer nog inte skriva mycket i helgen. Så ni får ha de så bra! 


Kärlek, vänskap & liv

Du lever,
för att du ska lära dig älska
Du älskar,
 för att du ska lära dig leva!
Mer behöver du inte lära dig


Det finns två sätt att leva,
Antigen som om ingenting är ett under
Eller också är allting ett under! 
- Albert Einstein

....det finns ingen lycka som går upp mot glädjen att
finna ett hjärta som förstår. 


En vän är den som lyser upp när hela världen slocknat.


It's Fridaaay

Denna dag har gått galet fort, vi hade bara två riktigt lektioner och en av dom var idrott. Sedan slutade vi kl 12! Grymt skönt. Veckan däremot har gått riktigt segt, i onsdags kändes de som fredag enligt mig.. Och nu känns de istället som att de är lov eller något liknande.
Min klass är verkligen udda... Vet inte riktigt vars jag har dom. Men jag gillar min klass mucho! Helt underbara.

Nu taggar vi ungdomshelgen! Pingst ikväll kl 19.30, eller hur? ;) Känner att jag skulle behöva plocka ihop lite grejer inför helgen, får gå o göra de snart. Sen är de alla hjärtansdag på söndag! Hade tänkt hinna fixa lite gulliga kort till de också, sedan duscha... Men jag har hela dan framför mig! Helgen kommer bli bra, jag känner de. 
I feel it, I feel it, I feel it in my toes and I just don't think that I can hold it anymore!
Jag känner för att sjunga idag, Så vi hoppas på massa lovsång ikväll! 
And I believe you're my hero. And I believe you're my healer!  
Kan inte stoppa de! Jag vill höja min röst och sjunga ut!
YES I AM FREE! I am free to run, I am free to dance, I am free to live for you!

yeees, allt depp igår har lett till att jag känner mig sjukt glad idag! Watch out world, here I come!

Ha en sjukt bra helg alla!


Underbara dsu..

Kom hem för ett tag sen, har haft en sjukt bra kväll med massa underbara människor! Dsu äger verkligen, får en på så otroligt bra humör. Var precis vad jag behövde efter en något sämre dag... Så nu känner jag mig bara glad och lätt igen!
Jag och Nadia bakade ju till ikväll, blev en riktig succé! Chokladmuffins med rosa glasyr och hjärtformat strössel på! Riktigt gulligt och fint inför alla hjärtansdag. Och dom blev riktigt goda som tur var! :D
Har fortfarande inte hittat min usb kabel. Så bilderna får vänta...

Hade tänkt sova lite tidigare inatt. Så godnatt på er!


Hatar sånna här dagar.

Vill inte prata om det, jag känner mig inte glad idag. Har ingen anledning till de heller.

Den som ringer, smsar, pratar eller överhuvudtaget tar kontakt med mig på något sätt och får mig glad kan få vad den vill. 

Oroa er inte, nu ska jag duscha bort alla dumma tankar. Hej så länge

 

Baka,baka liten kaka...

Har haft en galet mysig dag tillsammans med Nadia! <3 For dit direkt efter skolan för att vi skulle baka muffins till dsu imorgon. Först umgicks vi bara, patade och värmde oss framför kaminen. Efter maten satte vi igång med bakandet, alltså runt fem halv sex. Och vi blev klar där vid halv tio... Snacka om att vara less!
När första plåten muffins var klar kände man bara hur lyckan steg i en... Doften av nybakta chokladmuffins har den påverkan på mig. ;) Men efter den tredje plåten var man lite less! Men tur jag och Nadia har väldigt mysigt ihop och kan va trötta tillsammans!  
Kom hem för ett litet tag sen nu. Hade tänkt ladda upp lite bilder från vårat bak, men hittar inte min usb-kabel... Så får göra de imorgon!

Dagens citat;  
 "En kvinna utan mage är som en säng utan kudde!"
 
Nu sitter jag o lyssnar på lite musik, känner hur hjärnan säckar ihop mer och mer... Måste sova!
Så godnatt alla!


Lugn pluggarkväll

Ikväll bestog kvällen av endast plugg! Måste säga att de var riktigt skönt att plugga lite ordentligt. Jag behövde det! Så känner mig ändå rätt nöjd med kvällen. Sitter nu och taggar ner med lite musik, men ska ta o uppsöka sängen snart. Försov mig lite med vilja i morse, kan säga att jag var död idag. Sjukt trött! Så de undviker vi i framtiden. 
Men nae, nu får de va nog! Jag kan ju inte sitta kvar vid datorn bara för att förska komma på något vettigt att skriva på bloggen. Så Godnatt!


Tisdag, dålig timing...

Dagen har varit bra och gått fort. Tisdagar brukar se ut så, kan bero på att jag bara har två lektioner efter lunch. En väldigt kort och hk:n som är en väldigt lång lektion. Men hk är bara kul så de går fort!
Nu har jag rätt nyligen duschat och sitter o funderar på hur min kväll kommer se ut... Danne skulle egentligen kommit förbi, men han blev sjuk så de var mycket dålig timing. Hade verkligen sett fram emot att se film och bara umgås. Nu lär väll kvällen bestå av massa plugg och kanske ser jag en film också. Väldigt tråkigt i alla fall att han skulle gå o bli sjuk!  
 
Säger bara en sak, spotify i mitt hjärta! <3

Skriver kanske mer ikväll. Hade bäst!



Nyklippt och choklad!

Här kommer några bilder på min nya frisyr och från min kväll med massa mys och choklad...







Kom på sen att jag hade haft lurarna på mig medans jag tog kort. Lyssnade på musik. ^^
Har inte riktigt lärt mig fixa till luggen än. Dessutom vill jag klippa så att den blir lite tjockare,
de blir ju så mycket glipor i luggen nu. Men så ser de ut! 
Vad tycks?


Mmmm... Choklad....
Detta var min kväll ikväll!

 
Varm choklad med vispgrädde, choklad och mys med ljus!


Nu blir de sängen så att man är pigg inför morgondagen också!
Sovgott


Ändrad design!

Nu har jag varit o pillat och fixat lite i designen igen... Blir aldrig riktigt nöjd och får små rus ibland när jag fixar. 
Så säg gärna vad ni tycker! Själv tycker jag de blev mycket lättlästare nu och lite enklare.
Kommentera gärna färgerna, i fall de är för mycket rött t.ex. Men också texten, om de passar in och är lätt att läsa.

Nu ska jag plugga lite, se film och föehoppningsvis orkar jag fixa lite varm choklad! :D
Ha en bra kväll och fortsatt vecka!



Söndag,

Helgen har varit bra! Men önskar att jag hade haft mer tid att vara ute... Har suttit inne med massa plugg, men tog mig åtminstone ut på en promenad som sagt. Hade gärna tagit en tur med skotern också. Men de är kanske bäst jag håller mig ifrån den. Är värdelös på att köra. ^^ Men älskar att åka! Så oftast är de min bror som kör och jag åker. De gillas!

Nu har jag nyss kommit hem från dansen. Jag måste börja träna nuu... Känner hur formen börjar försvinna. Var ju trött efter en dans! Så får de inte vara. Nae, nu får jag ta tag i detta. Man mår så mycket bättre av att träna! Både i kroppen, själen, fysiskt och psykiskt. Älskar de!
Hade inte tänkt skriva så mycket mer. Ska försöka ta en tidig kväll ikväll. ;)
Godnattkram! 


Lite bilder från min helg;

Myskläder dagen till ära. Jag gillare... Lägg märke till dom mysiga och prickiga sockorna.


Plugghörnan, jaja...


Min samling plugggrejor... Består av en kopp the, penna o sudd, massa
skolböcker och en IKON tidning för att kunna ta korta pauser i pluggandet... 


Liter mer utbrett.. Lägg märke till min vackra tavla som har hängt i
mitt rum så länge jag kan minnas. Kommer ihåg att jag alltid tänkte
att de var jag som var på bilden när jag var mindre...


Lite bilder från min promenad;

Mina skor och hästspår...


Mitt vackra Knaften..




Inte bästa kvaliten... Vill ha en systemkamera. Men håll till godo! ;)




Lycka kan inte köpas med pengar...

Det är något spciellt med att ta en promenad i sin by där man växt upp... Speciellt när solen håller på att gå ner och färgar världen lite mer rosa. 
Jag känner hur hela byn luktar skoter när jag går efter vägen in mot byn, resultatet av en underbar dag. Hälsar åt människor som håller på att köra undan skotern, meka i sin bil eller som bara råkar vara ute. Tänker på vilka som bor i vilket hus och minnen som man har just med dom. Ser när jag fortsätter lekparken som man så många gånger lekt i, men även också bara suttit på gungorna och funderat. Hör plötsligt ett välbekant ljud och tittar upp. Två hästar med ryttare kommer emot mig, när dom passerar hälsar jag på en ev tjejerna som rider. Kommer inte på namnet just nu, men har vetat vem hon har varit hela mitt liv. Börjar då istället tänka på minnen från alla hästar som finns i byn. Jag hade turen att växa upp i en by som har gott om stall och hästar. Känner doften av hö när jag går förbi ett välbekant stall och tittar på hästar som jag många gånger ridit på och tagit hand om. Känner ett starkt stygn av saknad efter dom...
Fortsätter min runda runt byn, kommer nog aldrig sluta minnas och sakna den, Vill aldrig sluta med de heller! 
På vägen tillbaka till huset går jag bara o njuter av den underbara utsikten som Knaften ger, Kommer alltid vara ett av mina absoluta favorit ställen på jorden!

Detta är total lycka för mig.
Knaften i mitt hjärta..

Lördag, soool.

Vaknade idag efter 7 timmars sömn. Första tanken när jag klev upp och slängde en blick utåt var, ååh solen lyser! Sedan kom jag på att jag fortfarande var hos mamma och inte kunde fara ut på altan och läsa... Men snart så kommer jag Knaften! Och då ska jag vara ute!! Eller.... Har också en del plugg jag måste fixa också hade jag tänkt. Så vi får se hur dagen slutar, hur mycket jag kommer att få gjort. 

Men nu ska jag röra på mig lite och få lite gjort här innan jag drar till pappa. Ta på mig ordentliga kläder tex... 
Ha en bra dag med massa sol! Goddag 



Sol, vars har du varit? Jag har saknat dig. Du stannar väl kvar nu?
 
 

Musik kan rädda min dag!

 Hur lyckas jag alltid ta på mig allt utan att ens tänka på de...? Borde kanske börja lyssna på folk som säger att jag är för snäll. Kan man vara för snäll? Själv känner jag att jag ofta att jag tar på mig saker bara för att man ser att människor bli så glad av de! Man som ser hur de lyser upp i ögonen, tillslut blir de en vana och nästan ett beroende. Man gör saker utan att egentligen reflektera över hur mycket man tar på sig.
Jag uppmanar alla att tänka sig för innan dom tar på sig olika saker. Fråga alltid dig själv;
-Orkar jag verkligen detta?
-Hinner jag?
-Kan nån annan göra det bättre, eller är det menat till någon annan?

Och viktigast;
-Vill jag verkligen? 


Själv måste jag verkligen börja tänka på det här. Men är van vid
att ha mycket att göra, skulle nog inte trivas med att inte
ha de. Men måste ändå tänka på om jag verkligen orkar.

Är de bara jag som känner sig ensam ikväll? Får sånna kvällar
då och då, att fasten de är rätt mycket folk i huset känner jag
mig ensam. Skulle vilja he på en film i mitt rum och krypa upp
bredvid någon o bara mysa... 

Om ni undrar över rubriken, kände bara för att uttrycka vad
jag tänkte på just då. Lyssnar på musik nu, och känner bara
hur den omsluter och lugnar ner mig... Som sagt, musik kan
rädda min dag!
Så skulle vara glad om ni skickar lite bra musik till mig eller
kanske rent ut av en spotifylista! Skulle vilja ha lite ny musik.

Skriv gärna en mening på sms, msn eller facebook. Vill gärna
ha andras tankar och funderingar nu. Dessutom vill jag ha
sällskap! :)

Nu vill jag ha the! Kanske lägger mig på mitt rum och läser
eller ser en film också....
Men nu ska jag i alla fall avsluta här.
Kram på er! Godnatt
//Cicci




 


Fredag, SWEET!

Äntligen fredag säger jag!  Helgen räddar min vecka! 

I helgen planeras det massa mys och plugg hemma hos pappa i Knaften. Hade tänkt jobba riktigt hårt med No och So så kan jag slappna av lite i veckan. Provet i biologi flyttades även idag från torsdag i veckan till måndag veckan efter. Så de känns riktigt skönt! Ska även försöka sova ut ordentligt, har inte fått tillbaka all sömn från förra helgen än. DC var underbart! Men.... Lite sömn leder till att man blit trött! Logiskt va?
Ikväll blir de även ungdomssamling. Ska bli skoj att träffa lite folk! 

Men nu ska jag uppsöka duschen. Godkväll!  

DAGENS LÅT!

There's a song that's inside of my soul.
It's the one that I've tried to write over and over again
I'm awake in the infinite cold
But you sing to me over and over and over again

So I lay my head back down
and I lift my hands and pray
to be only yours
I pray to be only yours
I know now you're my only hope 

Mandy Moore - Only Hope

 

Plugg framför öppna spisen....

Nu sitter jag alltså och ska försöka plugga... Jobbigt när man måste plugga på datorn! Man fastnar så lätt vid annat... 

Har varít en skön vecka! Enda läxan var i spanska, och den gjorde vi i princip i skolan. Men hade ändå tänkt läsa igenom ordentligt för att kunna glänsa lite på förhöret imorgon. Jag behöver bättra mig i spanskan! Fick inte alls bra betyg i det i höstas, så får se till att jobba lite extra med de!
Anledningen till att vi inte har några andra läxor i veckan är att vi har massa prov som kommer nu. Så ska nog inte slappna av för mycket. Men de känns rätt bra! För en gångs skull känner jag att de är kul att jobba i skolan! Så de känns positiv! 

Nej usch vad jag pratar skola, kanske för att de är mycket sånt som snurrar i skallen nu .
Annars har dagen varit bra. Glädjen håller i sig! Ser även fram emot helgen, ska försöka vila ut ordentligt. Hade tänkt ta igen all missad tid att köra skoter och göra de i helgen. Så hoppas de blir en del sånt! Har verkligen lust att fara till blåtjärn, tända en eld, grilla lite och bara sitta utomhus och läsa en bok! Kändes sjukt mysigt just nu..
Bara de blir bra väder! Sol och -6C.... Skulle vara perfekt!  

Men nu ska jag plugga och prata lite på msn. 
Ha en bra kväll! ;) //Cicci

 Känns som att Gud uppmärksammar mig lite extra just nu... :D Tack!

Torsdag,

humhummhum..... Har känt mig glad den här veckan! Tror jag kan gissa lite vad de beror på... En liten filur som hela tiden lyckas hålla mig glad. You know who you are....
Dessutom älskar jag mina klasskompisar! Ni är underbara hela högen. ;)


Idag hade jag tänkt hinna träna lite med min träningskompis,  men hinner tyvärr inte de. Måste plugga ikväll... Så vi fick hoppa över stepup:en ikväll. Men SNART du Amelia, måste vi komma igång med träningen! Annars kommer vi se ut som två knubbsälar till sommaren... Okej, kanske inte du. Men jag i alla fall! xD haha
Men de ska bli skönt att börja träna regelbundet igen. Har saknat de! 
 
Men nu måste jag nog börja gå till bussen som ska ta mig till pappa. Skriver kanske mer ikväll.
Hade! //Cicci

Tycker jag såg så "dock"-aktig ut på den här bilden.
Men ett sött leende i alla fall.

 

Måndag, I want summer!

Jag vill ha värme NUU! Jag älskar snö... Men hatar kyla. Hur dår det ihop??

Idag var de verkligen ingen bra dag.... Typsikt mig att bli dålig efter en intensiv helg som duvan cup! I morse hade jag huvudvärk och hals ont. Men tog mig iväg till skolan i alla fall, fast for hem vid lunch. Så nu har jag vilat och duschat. Så nu känns de bättre!
Blev så galet sugen på b&j! Hade gärna frossat lite... haha.

Sitter nu och lyssnar lite på musik, har upptäckt några nya band genom en vän med mycket bra smak!
Lyssna t.ex. på Default - It only hurts. Skön låt!

Tänk så sjukt vad man kan sakna en speciell kram...  Jag fryser! Och de ultimata sättet att få värme är genom en kram, både fysiskt och psykiskt! 
Nu ska jag plugga! Sen förhoppningsvis blir de att äta lite glass och dricka the. 

Hade! Kramar Cicci 

En kompis ritade av mig på skolan för ett tag sen. Hon är så sjukligt duktig! Hon kan mycket bättre än de här, men gillar bilden! ;) Kom även på idag hur blond jag är... Okej, jag kanske inte är såå blond, beror på vad man gämför med. Men har aldrig tänkt på de!


RSS 2.0